kostandinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Καλησπερα,πως βλεπω τα video απο το youtoube στο κινητο ? κατεβασα και εγκατεστησα μια εφαρμογη που εχει το εικονιδιο του,αλλα οταν παω να δω,με κλεινει και προσπαθει να συνδεθει στον παροχο [μα ολα οι παροχοι,ναχαν και παροχες !!!],εκανα συνδεση με wifi.Τι πρεπει να κανω?αλλο προγραμμα?και απο που?
parsifal Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δεν αναφέρεις βασικά στοιχεία, όπως: 1. Μοντέλο κινητού 2. Όνομα της εφαρμογής που εγκατέστησες Είναι δυνατόν να περιμένεις απάντηση... ;
kostandinos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 το κινητο μου ειναι Nokia E65 και το ονομα της εφαρμογης YouTube εκδοση 1.02[10].
kostandinos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Είναι δυνατόν να περιμένεις απάντηση... ; και ομως ειναι δυνατον....
parsifal Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Να είσαι πιο υπομονετικός. Εδώ πέρα δεν είναι "paid-for" support forum...
mihalakis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 υπαρχει το mobitubia που παιζει τετοια βιδεο. Σιγουρα το Ε65 δεν παιζει με το δικο του browser youtube?Exεις κανει και την τελευταια αναβαθμιση λογισμικου;Τον ν95 παραδειγμα στις πρωτες εκδοσεις λογισμικου δεν επαιζε, αλλα στις τελευταιες παιζει με τον ενσωματομενο βροουζερ
kostandinos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπερα κι'ευχαριστω,ναι εχω την τελευταια εκδοση,αν θυμαμαι καλα,3...., δεσ τη εγραψα,ενω εμφανιζετε ο pleyer [με κλεινει και προσπαθει να συνδεθει στον παροχο],δεν προλαβαινω να κανω κατι,μια φορα εμφανισε και το μυνημα,οριστε σημειο προσβασης,γι' αυτο γραφω για τον "παροχο".
mihalakis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 to wifi σου δουλευει κανονικά;Ο browser σου δεν μπορει να τα ανοιξει;Εχεις δοκιμασει;Εγω δεν εχω δοκιμασει κανενα απο τα παραπανω προγραμματα γιατι στο Ν95 μου ανοιγουν κανονικα μονα τους. Αν θες κανε μια δοκιμη με το Mobitubia, δε νομιζω να ειναι τιποτα ιδιαιτερο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.