drkameleon Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Ενδιαφέρουσα η ερώτηση, έτσι? Μιας και ΔΕΝ αποτελεί λοιπόν καθαρά ψυχολογικό τεστ, αποφάσισα να την προλογίσω εδώ... Α, ξέχασα... έχετε περιέργεια να μάθετε ???? Κάντε το τεστ ΕΔΩ. Υ.Γ. Πείτε μου, και (κατ' εξαίρεση σε αυτό το τεστ) θα σάς πω κι εγώ τα δικά μου αποτελέσματα...
Lilith19 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 65 -Ο εθισμος σας στο internet ειναι υψηλοτερος του μεσου ορου. ενταξει,χειροτερα περιμενα
Chrisxxx Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Εγω ειμαι στο μεσο ορο. Με εσωσε οτι βγαινv με φιλους και δεν μενω online
aledjo Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 εγω 90. με εσωσε το "Πόσο συχνά προτιμάς το Internet απ' ότι τον σύντροφό σου ?" αλλα με χαντακωσε το "Πόσο συχνά συνάπτεις "σχέσεις" με άλλους χρήστες από το Internet ?"!!! :rolleyes:
catrina_p Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 15. Χαμηλότερα από τον μέσο όρο. ( και να φανταστείς ότι το internet είναι μέρος και μέσο της δουλειάς μου )
rotten crusader Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 34...είμαι στο μεσο όρο αλλα λογικα στις χαμηλότερες τιμές...μ'εφαγε η αυτογνωσία μου! Catrina,με τι ασχολείσαι αν επιτρέπεται?+Ακομα και μεις που επιλέξαμε τη πληροφορική συνειδητά και όχι λόγο ετερόβουλων παραγόντων(λόγω ανωτέρας βίας δηλαδή),είναι πολυ πιθανό να είμαστε λιγότερο εθισμένοι απο τους άλλους χρήστες,γιατι το εχουμε συνδέσει υποσυνείδητα με τον εργασιακό τομέα και έτσι προτιμάμε εναλλακτικές διεξόδους διασκέδασης στον ελεύθερο χρόνο μας...αυτοι που τη πατάνε άσχημα είναι τα μη ομαλά κοινονικοποιημένα άτομα,τα οποία μεσω του διαδικτυου προσδιορίζονται ως προσοπικότητες και ως εκ τουτου θεωρούν το νετ,"θρόνο" τους. Υγ:Ακόμα δεν είμαι επίσημα ενταγμένος στην αγορά εργασίας,οτι παραθέτω είναι παρατηρήσεις απο την ανεπίσημη ενασχόληση μου με τους υπολογιστές!
drkameleon Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 εγω 90. με εσωσε το "Πόσο συχνά προτιμάς το Internet απ' ότι τον σύντροφό σου ?" αλλα με χαντακωσε το "Πόσο συχνά συνάπτεις "σχέσεις" με άλλους χρήστες από το Internet ?"!!! :rolleyes: Ευστοχο - γέλασα πολύ!
dimitris2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 94, γλυτωσα το 100αρι επειδη ειπα οτι ποτε δε προτιμω το ιντερνετ απο τους φιλους. αλλιως; παντα παντα παντα παντα παντα παντα παντα παντα παντα παντα
adamakos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Το Συνολικό σας σκορ είναι 46 ------------------------------------- Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία αυτό υποδηλώνει πως : - Ο εθισμός σας στο Internet είναι στα πλαίσια του μέσου όρου
drkameleon Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 94, γλυτωσα το 100αρι επειδη ειπα οτι ποτε δε προτιμω το ιντερνετ απο τους φιλους. αλλιως; παντα παντα παντα παντα παντα παντα παντα παντα παντα παντα Ωραίος...
dreaming123 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 91 17. Πόσο συχνά προσπαθείς - χωρίς επιτυχία - να ελαττώσεις το χρόνο που περνάς online ? Σιγά μην προσπαθήσω...lol
drkameleon Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 9117. Πόσο συχνά προσπαθείς - χωρίς επιτυχία - να ελαττώσεις το χρόνο που περνάς online ? Σιγά μην προσπαθήσω...lol Μ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.