silencer51 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Νομίζω πως δεν έγινα κατανοητός. Η οθόνη που φέρνει το πλαίσιο ειναι η W2600HP-BF με το SIPS panel, τελεία και παύλα. Το μοντέλο με το ΤΝ πάνελ (W2600HP-PF) δεν έρχεται Ευρώπη νομίζω. Το θέμα ειναι οτι υπάρχουν 2 εκδόσεις της BF, και οι 2 με SIPS panel και όμοιο hardware αλλα με εντελώς διαφορετικό firmware - στην παλία έκδοση υπήρχαν προβλήματα στην εικόνα για τα οποία η οθόνη είχε φάει θάψιμο. Στην 2η έκδοση που κυκλοφορεί απ τον Μάιο δεν υφίστανται τέτοια προβλήματα. Ρώτησα στο πλαίσιο αν γίνεται πριν την παραγγείλω να κοιτάξουν στις αποθήκες τους πότε έκαναν παραλαβή αλλα μου ειπαν πως δε γίνεται... :/
HellasVagabond Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Ενα μικρο κολπακι ολων των εταιρειων ειναι το απο κατω...Τα "μικρα" γραμματα οπως λεμε.. -Specifications are subject to change without notice. Οποτε ΑΝ οντως το εν λογο μοντελο βγαινει και σε ΤΝ πας στο πλαισιο λες πως διαφημιζετε πως ειναι S-IPS...Εκεινοι ΑΝ δεν θελουν να σε εξυπηρετησουν σου λενε πως αυτο τους ειπε η LG και σε παραπεμπουν στην LG Hellas που με την σειρα της ΑΝ δεν θελει να βοηθησει σε παραπεμπει στο παραπανω Quote. Βασικα ποιο πανω ειπες πως βγανει με ΤΝ και S-IPS...Αυτο με το Firmware το γνωριζω και εγω αλλα αλλο το ενα αλλο το αλλο....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Βασικα ποιο πανω ειπες πως βγανει με ΤΝ και S-IPS...Αυτο με το Firmware το γνωριζω και εγω αλλα αλλο το ενα αλλο το αλλο.... είπε βγαίνει και σε TN αλλά το Πλαίσιο φέρνει ΣΙΓΟΥΡΑ την S-IPS version και μετά πρόσθεσε πως στην Ευρώπη δεν έρχεται η TN Panel version, πάει και τελείωσε...
silencer51 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Φυσικά ειναι άλλο το ενα, άλλο το άλλο. Απλά απαντούσα στον Thresh που ανέφερε οτι στο thelab είχε γινει συζήτηση πάνω στα revisions, ενώ τελικά συζήτηση ειχε γίνει πάνω στο θέμα της ύπαρξης 2 μοντέλων με διαφορετικά πάνελ και σχεδόν ίδια ονομασία... και μπλεχτήκαμε λιγάκι απ' οτι φαίνεται :Ρ Καταλήγοντας: το Πλαίσιο πουλάει το SIPS μοντέλο, επιβεβαιωμένο αυτό. Αποκλείεται να σου δώσουν το ΤΝ μοντέλο μιας και δεν το εισήγαγαν ποτέ. Απ' ότι φαίνεται οι οθόνες που πουλάνε ειναι Rev. 1 με bugιασμένο firmware, κατασκευής αρχές 2008...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 στο thelab.gr πάντως μου φαίνεται πως λένε ότι το πρώτο revision είναι το καλό...
silencer51 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δεν αμφισβητώ οτι ειναι καλό, εξ' άλλου το hardware παραμένει ακριβώς το ίδιο και όπως και να το κάνουμε ειναι SIPS panel, αλλα έχει το εκνευριστικότατο πρόβλημα του banding το οποίο άλλοι δεν το παρατηρούν και σε άλλους τους γυρίζουν τα μάτια. Δυστυχώς επειδή έχω το photoshop σχεδόν όλη μέρα ανοιχτό το banding θα ειναι πολύ εκνευριστικό (σε οποιοδήποτε 6bit TFT panel ανοίχτε ενα full screen gradient τυχαίου χρώματος και παρατηρήστε προσεκτικά). Και όλα αυτά φυσικά εξαιτίας του 'f-Engine' συστήματος που δεν απενεργοποιείται όταν πρέπει... Απ' την άλλη αν η LG Ελλάδας μπορούσε να κάνει την αναβάθμιση του firmware όπως γίνεται και στο εξωτερικό τοτε το πρόβλημα θα ηταν -πρακτικά- non-existent...
HellasVagabond Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Already in advance of our PRAD review, users complained on our forum about display problems in the form of banding on the LG W2600HP. Banding refers to stripe formation in colour and grey gradients. The first test model which arrived at our editorial office provided the brilliant image quality which is typical of an S-IPS panel, when viewed subjectively. When unusual distinctive features in colour display and clear banding became visible during the test, we turned to LG and the responsible development engineer. Here, it emerged that our test model was Revision 1. Since around May 2008, the LG W2600HP is being produced in the current Revision 2. You can find out whether your model is Revision 2 with updated firmware from its serial number. All models whose serial numbers begin with 805M are Revision 2. http://www.prad.de
silencer51 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Ακριβώς. Το θέμα ειναι οτι στο Πλαίσιο αδυνατούν να μου πούν serial number ή έστω ημερομηνίες κατασκευής ή εισαγωγής...
HellasVagabond Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Χαζοι ειναι ? Για καποιο λογο εβαλαν την τιμη στα 499ε....Και αν ελεγαν στον καθενα πως το Revision δεν ειναι το 2ο τοτε λιγοι θα την επαιρναν....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 βασικά η τιμή έπεσε στα 499 επειδή ήδη άλλα καταστήματα την έχουν τόσο...
silencer51 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Ποια καταστήματα την έχουν 499? Απ' ότι ειδα στο skroutz οι μόνοι που έχουν αντίστοιχες τιμές πουλάνε το TN μοντέλο (το οποίο τελικά έρχεται Ευρώπη, εγραψα βλακεία πριν)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 ναι έχεις δίκιο, λάθος μου
JIMBOAthens Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Απ' ότι φαίνεται οι οθόνες που πουλάνε ειναι Rev. 1 με bugιασμένο firmware, κατασκευής αρχές 2008... Από που προκύπτει αυτό?
silencer51 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Επιβεβαιώθηκε στο thelab.gr http://www.thelab.gr/showthread.php?t=54003 Ειναι μοντέλα με S/N που ξεκινά απο 802, τα νέα με το 'σωστό' firmware έχουν S/N που ξεκινά απο 805...
JIMBOAthens Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Αναμένουμε φίλε silencer51 να δούμε τι θα σου πούνε στην LG μήπως και βρεθεί άκρη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.