fotiou21 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Έχω ένα media player της Raidsonic το ICY BOX 303B-S με εσωτερικό σκληρό WESTERN DIGITAL 250GB WD2500AVJS AV SATA2, το πρόβλημα που έχω είναι οτι δεν βρίσκει τα αρχεία βίντεο,εικόνων,μουσικής στην τηλεόραση παρόλο που στον υπολογιστή τα βλέπω κανονικά, επίσης επειδή το έχω ψάξει λίγο το θέμα, ο σκληρός μου δίσκος έχει το απαραίτητο πρωτόκολλο μεταφοράς 3GB/s που χρειάζεται, ακόμα έχω δημιουργήσει τους φακέλους με τις ίδιες αντίστοιχες ονομασίες του μενού (Movies - Pictures - Music - firmware), συγκεκριμένο μηχάνημα το έχω αγοράσει πριν έξι μήνες απο το e-shop μου το έχουν αλλάξει μία φορά με καινούργιο διότι και αυτοί δεν μπόρεσαν να το κάνουν να παίξει, παρ' όλα αυτά και στο καινούργιο πάλι τα ίδια έχω στην TV δεν παίζει τίποτα. Σας παρακαλώ αν ξέρει κάποιος τι πρέπει ακριβώς να κάνω ας μου απαντήσει έχω απογοητευτεί έτσι μου έρχεται να το πετάξω. Μήπως φταίει οτι δεν έχω βάλει πουθενά τζαμπεράκι στον σκληρό; Α! Ξέχασα να πώ οτι δοκίμασα να βάλω και αγκύλες στις ονομασίες των αρχείων - βίντεο. Αν ξέρει κάποιος τον ευχαριστώ εκ το προτέρων εδώ είναι και e-mail μου [email protected].:cry::cry:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.