Προς το περιεχόμενο

Αδυναμία διαγραφής αρχείου

igela

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχήν γεια σε όλους....

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα:

Αποσυμπιέζοντας ένα αρχείο zip, αποσυμπιέστηκαν συνολικά 50 περίπου αρχεία pdf εκ των οποίων κάποιο από αυτά αποσυμπιέστηκε χωρίς να έχει καμία προέκταση και με 0 bytes μέγεθος.Στην προσπάθειά μου να το σβήσω, αυτό δεν γίνεται με τίποτα και μου βγάζει το μήνυμα:

"Δεν είναι δυνατή η διαγραφή ρου αρχείου:Δεν είναι δυνατή ανάγνωση από το αρχείο ή το δίσκο προέλευσης".

Επίσης δεν είναι δυνατό να μετονομαστεί, ούτε να μετακινηθεί.

Δεν έχει ιό, το εξέτασα με F-Secure.

Προσπάθησα εκτός των άλλων να το σβήσω μέσω safe mode, dos και με τη βοήθεια του ccleaner αλλά ανεπιτυχώς.

Μπορεί να ξέρει κάποιος για το πως μπορεί να σβήσει, καθώς είναι και στην επιφάνεια εργασίας και είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό.

Δημοσ.

Δες με ctrl+alt+delete μηπως είναι ανοιχτό κάποιο πρόγραμμα που σχετίζεται με αυτό (Browser, PDF reader, Winrar ή άλλο).

Αν επειμείνει δοκίμασε να σβήσεις τίποτα temp αρχεία (.tmp) ή τους σχετικούς φακέλους του OS που έχεις

Δημοσ.

Εγω είχα ενα adware που έκανε pop up με forced minimizing all other tasks και ενω ήξερα ποιο είναι το αρχείο,δεν μπορούσα να το σβήσω για τον εξής λόγο.

Έλεγεε ότι χρησιμοποιούνταν αλλα αμα το εκλεινα απ το task manager (ηταν .exe) ξανα άνοιγε

Τελικά ανακάλυψα ότι ήταν 3 αρχεία όπου το ένα είχε εντολή να ξεκινάει τ'άλλο.

Τα έσβησα εκκινώντας τα windows σε safemode

Ενημερωτικά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...