giostau Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Καλησπέρα, θέλω να αρχίσω να ασχολούμαι με προγραμματισμό για PDA... έχει κανείς υπόψη του κάποιο βιβλίο με τις ιδιαιτερότητες αυτού του είδους; ξέρω προγραμματισμό (C/C++ ,java) αλλά δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με C#... θα ήθελα απλά κάτι για να αρχίσω... Ευχαριστώ!
asxeto4 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δεν χρειάζεσαι βιββλίο. Γράφω PDA εφαρμοφές σε C#. Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα με win32 εφαρμογή, απλά έχεις λιγότερα ή φτωχότερα components για να χρησιμοποιήσεις.
bab_is Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δεν χρειάζεσαι βιββλίο. Γράφω PDA εφαρμοφές σε C#. Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα με win32 εφαρμογή, απλά έχεις λιγότερα ή φτωχότερα components για να χρησιμοποιήσεις. Χωρίς να είμαι σίγουρος, νομίζω ότι στα Visual Studio 2003+, υπάρχει compiler για PDA συσκευές, π.χ σε Visual Basic....
gvarth Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δεν χρειάζεσαι βιββλίο. Γράφω PDA εφαρμοφές σε C#. Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα με win32 εφαρμογή, απλά έχεις λιγότερα ή φτωχότερα components για να χρησιμοποιήσεις. Αν επιτρέπεται , σε τι περιβάλλον και με ποιόν compiler δουλεύεις ; Ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σου.
dt008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 mobile εφαρμογές μπορούν να γραφούν με Visual Studio 20005 ή 2008, με χρήση του .NET Compact Framework. μπορείτε να δείτε σχετικά downloads εδώ. Στο Link που έχω στην υπογραφή μου υπάρχει και ένα video tutorial για κατασκευή εφαρμογών για PDA με Compact Framework, check it out!
Jacaranda Bill Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Aν ακολουθήσεις το δρόμο του .NET Compact Framework δυο πολυ καλά βιβλία είναι τα παρακάτω: Microsoft Mobile Development Handbook Professional Microsoft Smartphone Programming
asxeto4 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Αν επιτρέπεται , σε τι περιβάλλον και με ποιόν compiler δουλεύεις ; Ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σου. Visual Studio 2005 και 2008 και γλώσσα C# (μπορείς να χρησιμοποιήσεις και VB) File->New->Project->Smart Device
giostau Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Ευχαριστώ πολύ παίδες! με VS2008 δουλεύω και το Windows Mobile SDK ΥΓ> Είναι πιθανό να σας πρήξω με απορίες μέχρι να μπω για τα καλά στο κλίμα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.