GiorGhino Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Ύστερα απο 4-5 μέρες καταφέρνω να μπω σε αυτό το thread! Κατι έχω πάθει ρε παιδιά, ο firefox πριν 5 μέρες δεν έμπεναι στο 80% των σελίδων. Φώρτονε... φώρτονε μεχρι που έγραφε "the connection was interupted while negotiating a conection" η κάτι τέτοιο τελος πάντον. Και άμα έβαζα να κάνω download θα κατέβαζε στο maximum (210KB με τα 2mbps μου)! Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν ο IDM (συμπτωματικά τα προβλήματα άρχισαν όταν τον έβαλα) αλλα και να τον έκλεινα το ίδιο! Έβγαλα και τα add-ons που χα βάλει τελευταία τίποτα! Να κανεις αναζήτηση εικόνων στο google και να φωρτόνει επ απείρως προσπαθώντας να σου εμφανίσει τα παραθυράκια με τις εικόνες!!! Dial up να χα πιο γρήγορα θα πήγαινε! Σε άλλες σελίδε πάλι όπως π.χ. το Imdb εμπεναι χωρίς πρόβλημα. Αλλά ειδικά με τα threads του insomnia είχε τρομερό κόλλημα! Στο "Internet" παλευω τόσες μέρες και σήμερα με βαζει! Έκανα και delete όλα τα cookies τίποτα! Εκανα και scan με το Avast έβγαλα ότι ιους είχα καθώς spyware με το Adaware τίποτα! O Internet Explorer τα πήγαινε ελαφρώς καλύτερα (εως και πολύ μερικές φορές) Σήμερα τα πράγματα βελτιώθηκαν κάπως αλλά ακόμα μου το κάνει αυτο μερικές φορές (...while negotiating a connection) Απ τη στιμή που κατεβάζει μια χαρά δεν μπορεί να ευθύνεται η σύνδεση η το modem ετσι? Τι μπορεί να είναι?
bluesattack Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Ειχα το ιδιο προβλημα σχεδον.Σε αλλα site συνδεομουνα σε αλλα οχι κλ κλπ.Downloading εκανε κανονικοτατα.Συμπτωματικα συνεπεσε με ενα προβλημα της γραμμης γενικοτερο(το ειχαν και αλλοι).Η κατασταση βελτιωθηκε καπως οταν αλλαξα εκεινο το μαραφετακι τον splitter adsl-τηλεφωνο που ειχα βαλει (συμπτωματικα ειχε παρει δρομο και εκεινο ) αλλα το προβλημα παρεμενε.Δεν εφταιγε σιγουρα το ρουτερ μου.Συμπτωματικα ολα εφτιαξαν μετα απο λιγες μερες. Δεν ξερω τι εφταιγε ακριβως και δεν θελω να θυμαμαι.Ηταν μια σκοτεινη περιοδος , ηταν ενα ακομη x-file...
GiorGhino Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δεν ξέρω ρε φίλε τι να πω. Να και τώρα μόλις έκανα Post το trhead δεν κατάφερνα να μπω εδω! Τώρα κατέβασα τον Opera 9.5 και μπαίνω με αυτόν (προς το παρον δεν έχει αρχίσει και αυτός τα φρακαρίσματα) Έχεις καμια ιδέα? Υ.Γ. Σκοτεινή περίοδος δεν λες τίποτα! Έχω απελπιστεί! Το "Τζάμπα πληρώνω γαμώτο?!" είναι το λιγότερο. Όλοι οι φίλοι μου είναι διακοπές και την περνάω με browsing και ακούγοντας μουσική -αφου συμβουλευτώ το Ιντερνετ για παρομοια συγκροτήματα αυτών που ακούω και κατεβάσω την δισκογραφία τους αρα σε αυτην την κατάσταση ούτε μουσική έχει!
dimitris2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 μηπως παραλληλα κατεβαζεις και τορρεντς;
GiorGhino Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Οχι βέβαια! Υ.Γ. Ακόμα απο opera κοιτάω εδω μέσα, ο firefox δεν μπαίνει! Εχει τίποτα λύκους το site? Ξέρετε οι αλεπούδες τους φοβούνται!
Land_Of_Banania Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Κι εμένα για πρόβλημα της γραμμής μου έκανε αρχικά, αλλά αφού λες ότι με τον Opera δεν έχεις πρόβλημα, τότε μήπως έχεις κάνα ιο/spyware/malware/whatever? Δοκίμασε να κατεβάσεις το Malwarebytes' Anti-Malware να κάνεις ένα scan. Δεν χάνεις κάτι και είναι και free. Εμένα που πριν 2-3 μέρες κόλλησα κάτι (έμπαινε επιλεκτικά σε σελίδες, δεν έκανε search, ενώ έμπαινε στο google κλπ) με έβγαλε ασπροπρόσωπο. Κάνε μια δοκιμή.
GiorGhino Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Χμμ... για να δοκιμάσω αλλά έκανα με το adaware πάντως. Βρήκε και τα έσβησε Υ.Γ. Πριν μπήκα στο Imdb να κοιτάξω το The Strangers και τα φώρτοσε όλα εκτός απο τις εικόνες όπου φράκαρε - φώρτονε επ απείρον
dimitris2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 αλλη μια εγκατασταση του firefox? επισης υπαρχει ενα προσθετο νομιζω fastefox πρεπει να λεγεται για δες αν σου φτιαξει το προβλημα
GiorGhino Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Καλά το θέμα δεν είναι να βάλω Fasterfox αλλα να λυθεί αυτό το πρόβλημα που δεν πρέπει να υπάρχει. Έκανα smartscan βρήκε 10 τώρα κάνω full scan αλλα θα αργήσει γιατί ψάχνει όπου να ναι (My Music 20Gb! O god!) δεν εχει επιλογη
dimitris2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 απλα λεω οτι το fasterfox μπορει να διορθωσει καποια ρυθμιση που να σου εχει πειραχτει
GiorGhino Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Έκανα full scan και τα σβησα όλα οσα μου εβγαλε (25) αλλα πάλι τα ίδια, να δοκιμάσω να ξανα βάλω τον firefox? Τι σχέση να χει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.