Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση CPU σε Laptop...βοήθεια!!

George555

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα πάρει πριν καιρό αλλά δεν είχαν τίποτα.

Θα ξαναπάρω βέβαια αλλά έχω κάνει και προσφορά στο ebay για το CPU που έδωσα παραπάνω σε διεύθυνση.

Δημοσ.

Σύμφωναμε την λίστα που μου έστειλες, την οποία βρήκα και τσέκαρα και από άλλο site η μητρική μου είναι όντως αυτή και εφόσον την φοράει και ο Compaq Presario V4000 τότε θα τον υποστηρίζει....

Δες εδώ... http://hothardware.com/Articles/Compaq-Presario-V4000/

Και εδώ... http://www.getpartsonline.com/383462-001.html

Ευχηθείτε να μου παίζει, γιατί αν παίξει, τότε θα είναι το πρώτο μου "χειροποίητο" customized laptop που έχω φτιάξει!! (του έχω ενσωματώσει -εσωτερικά- usb hub, wireless adaptor, bluetooth v2, multi-cardreader, usb, external usb hub(από την usb που έβγαλα)

Το μόνο που τον κρατάει πίσω είναι ο επεξεργαστής του. είναι 3 χρόνων λάπτοπ και δεν έχει ούτε ένα καμμένο πίξελ στην οθόνη!!

ΑΑΑΑΑ!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!

Όσοι έχετε λαπτοπ πρέπει να το ξεβιδώνετε μια φορά τον χρόνο για να του ξεσκονίζετε το σημείο ανάμεσα στον ανεμηστήρα και την ψύκτρα.

Η ηλεκτρική σκούπα δεν κάνει τίποτα!!!!

Όταν το ξεβίδωσα με έκπληξη είδα ένα -κυριολεκτικά- τοίχος σκόνης πάχους μισού εκατοστού (το πολύ. δεν το μ,έτρησα αλλά σίγουρα ήταν πάνω από 3 χιλιοστά) και αυτό απάντησε στην απορία μου γιατί έβγαζε πολύ ζέστη από τον αεραγωγό και γιατί άλλων ανθρώπων τους κάηκε από υπερθέρμανση μετά από 1 με 2 χρόνια χρήση!! (το διάβασα με έκπληξη σε ένα forum καθώς έψαχνα συμβατό επεξεργαστη πριν κάτι μήνες)

Δημοσ.

ωραία!!

όταν θα το ανοίξεις, έχε κοντά την φωτογραφική να μας κάνεις και ένα worklog, να δούμε και τις διάφορες modες που του έχεις κάνει..

καλή επιτυχία!!

Δημοσ.

Παιδιά μου ήρθε ο επεξεργαστής από Αμερική.

Αλλά υποχρονίζεται στα 1,4.... λόγο fsb... παρόλαυτά παίζει καλά και στα 1,4. είναι σταθερός και ο υπολογιστής τον βλέπει.

Τεσπα.

Δεν πειράζει. Θα τον πουλήσω και βρήκα και έναν στα 1,8 στα 400fsb!!

Από Αγγλία. λογικά αυτός θα παίξει εφόσον φταίει το fsb.

Εδώ κλείνει και το θέμα εφόσον λύθηκε!

Grigas ελπίζω να είδες τη modα στο PC!! Την ανέβασα! Λίγα πράγματα αλλά αρκετα για να καταλάβετε!!

Αυτά!

Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια!

Καλή συνέχεια!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...