Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2009

comfuzio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν τους φαινετε περιεργο?

Μα δεν είναι μόνο αυτό... το fm κάθε μα κάθε χρονιά έχει τα ίδια και τα ίδια προβλήματα στην αρχική έκδοση. Μια οι πολλές κάρτες, μια τα πολλά οφσαϊντ, τώρα οι πολλοί τραυματισμοί...

• Απαντ. 452
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έπαιξα και εγώ χτες.. Απογοήτευση το 3d για μένα.. Τα γραφικά δε με χάλασαν, αλλά εκτός του ότι τελικά κράσαρε, οι κινήσεις των παικτών ήταν τουλάχιστον περίεργες.. Καταρχάς παίζω με δυο striker και κανείς δεν πάταγε περιοχή.. Κάτι φορές έπαιρναν την μπάλα και καθόταν και κοίταγε ο ένας τον άλλο.. Χωρίς να κάνουν τίποτα.. wtf? Το crash στα καλά καθούμενα, μου έφαγε εναμιση μήνα δουλειά με τη valencia. Ντεμο είναι αυτό ή alpha version?

Δημοσ.
Μια απ' τα ίδια δηλαδή... νισάφι πια μ' αυτά τα patches.

Από τότε που ανακαλύφθηκαν τα patches, χάθηκε το φιλότιμο... :mad:

Δημοσ.
Από τότε που ανακαλύφθηκαν τα patches, χάθηκε το φιλότιμο... :mad:

Και κλασικά τα πρώτα save δεν θα είναι συμβατά με τα πρώτα patch...

Δημοσ.

Μπα, μια χαρά συμβατά θα είναι, απλώς θα σου λέει ο άλλος "για να εκμεταλλευτείς όλες τις διορθώσεις του patch, καλύτερα ξεκίνα νέο παιχνίδι". Γι' αυτό δεν το πιάνω ποτέ σοβαρά πριν το Γενάρη-Φλεβάρη, μέχρι να σιγουρευτώ ότι το παιχνίδι έχει γίνει αρκετά stable (και ένα ενδεχόμενο patch το Φλεβάρη θα βγει μόνο για τις χειμερινές μεταγραφές).

Η δικαιολογία βέβαια είναι έτοιμη, η SI το κάνει λόγω της πειρατείας. Σου λέει ο άλλος "θέλω να παίξω -πειρατικό- manager από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του, αν όμως βγάλει άμεσα κανα patch η SI, θα περάσει καιρός μέχρι να βγει crack για το patch, οπότε...". Εμένα πάλι μου φαίνεται ότι η SI δεν έχει καταλάβει τη νοοτροπία όσων παίζουν παιχνίδια του θείου.

Επίσης το παιχνίδι τους είναι κάθε χρόνο από τα πρώτα σε πωλήσεις στην Ελλάδα κι όμως έχουν ακόμα την κλασική δικαιολογία "δεν βάζουμε ελληνική γλώσσα και Γ' εθνική, λόγω της πειρατείας στη χώρα σας". Ώπα ρε μάγκες! Σάμπως εσείς θα κάνετε τη μετάφραση και το scouting της Γ' Εθνικής? Έτοιμα θα τα πάρετε από τους researchers του fmgreece.gr και των λοιπών σχετικών sites.

Δημοσ.
Εμένα πάλι μου φαίνεται ότι η SI δεν έχει καταλάβει τη νοοτροπία όσων παίζουν παιχνίδια του θείου.

Τα παιχνίδια που αξίζουν πραγματικά, ακόμη κι ο τζαμπατζίκουλας νεοελληνάρας θα τα σκάσει για να τα αποκτήσει αυθεντικά.

Και μάλιστα, συνήθως προτιμάται η collector's edition, μιας και ο καταναλωτής το αγοράζει και για τη συλλεκτικότητά του.

Που να το καταλάβουν αυτό όμως οι σύγχρονοι αδηφάγοι κολοσσοί...

Δημοσ.

Η δικαιολογία βέβαια είναι έτοιμη, η SI το κάνει λόγω της πειρατείας.

Δεν είναι αυτός ο λόγος των patch δεν είναι όλα συνωμοσίες. Cracked θα το κατεβάσουν πολλοί ούτως ή άλλως όλοι το ξέρουμε. Προφανώς και ξέρουν τα bugs άλλωστε δεν υπάρχει σοβαρός developer που να μη κρατάει bug database, απλά δεν προλαβαίνουνε να τα διορθώσουνε.

Σε ένα τίτλο που βγαίνει κάθε χρόνο όπως το fm σου λέει η εταιρία (π.χ. SEGA) αυτά είναι τα νέα features, το Νοέμβρη γίνεται gold. Είστε π.χ. 30 άτομα, αυτό είναι το budget, το παιχνιδι τότε πρέπει να τρέχει μη γίνουμε ρεζίλι, κόφτε το λαιμό σας. Θέλοντας και μη, οι developers πρέπει να το έχουν έτοιμο τότε και έτοιμο σημαίνει οτι δεν θα έχει critical bugs. Critical bugs είναι αυτά που εμποδίζουν το application να τρέχει. Αυτά που αναφέρετε έχουν να κάνουν με το playability. Οπότε σου λέει, εμείς θέλουμε το παιχνίδι έτοιμο τότε, αν δεν έχετε τελειώσει όλα τα bugs δε πειράζει, θα το κάνουμε release εμείς να ξεκινήσει να τρέχει το ρευστό και μετά έχετε ένα 3μηνάκι να διορθώσετε τα υπόλοιπα (important - minor bugs).

Δε θα κάτσει κανείς να σου φτιάξει π.χ. το bug με τους συχνούς τραυματισμούς αν τo παιχνίδι crasharei στο τάδε σημείο του user interface σε κάρτες nvidia 8xxx.

Η μόνη εταιρία που δεν ακολουθεί αυτό το μοτίβο είναι η Blizzard και γιαυτό οι τίτλοι της καθυστερούνε πάντα αλλά όταν βγαίνουν είναι συνήθως άψογοι.

Επίσης το παιχνίδι τους είναι κάθε χρόνο από τα πρώτα σε πωλήσεις στην Ελλάδα κι όμως έχουν ακόμα την κλασική δικαιολογία "δεν βάζουμε ελληνική γλώσσα και Γ' εθνική, λόγω της πειρατείας στη χώρα σας". Ώπα ρε μάγκες! Σάμπως εσείς θα κάνετε τη μετάφραση και το scouting της Γ' Εθνικής? Έτοιμα θα τα πάρετε από τους researchers του fmgreece.gr και των λοιπών σχετικών sites.

Το παιχνίδι μπορεί να είναι από τους πρώτους σε πωλήσεις στην Ελλάδα αλλά σε νούμερα αυτό μπορεί να σημαίνει το 10% των πωλήσεων που κάνει στη Γαλλία.Εσύ μπορεί να έχεις δίκιο, αλλά οι marketing managers της εταιρίας έχουν άλλα μυαλά από εμάς.

Δημοσ.
Το παιχνίδι μπορεί να είναι από τους πρώτους σε πωλήσεις στην Ελλάδα αλλά σε νούμερα αυτό μπορεί να σημαίνει το 10% των πωλήσεων που κάνει στη Γαλλία.Εσύ μπορεί να έχεις δίκιο, αλλά οι marketing managers της εταιρίας έχουν άλλα μυαλά από εμάς.

Αυτό που λέει ο nzeppos είναι ότι αυτοί δεν χρειάζεται να κάνουν και πολλά από την στιγμή που τις πληροφορίες για την διοργάνωση και τις ομάδες τις παίρνουν από τους researches που είναι ανά το κόσμο και ερασιτέχνες για την ψυχή της μάνας τους.

Είχα γίνει και εγώ ένα φεγγάρι για την Καβάλα.

Δημοσ.
Αυτό που λέει ο nzeppos είναι ότι αυτοί δεν χρειάζεται να κάνουν και πολλά από την στιγμή που τις πληροφορίες για την διοργάνωση και τις ομάδες τις παίρνουν από τους researches που είναι ανά το κόσμο και ερασιτέχνες για την ψυχή της μάνας τους.

Είχα γίνει και εγώ ένα φεγγάρι για την Καβάλα.

Συμφωνώ...αλλά αυτοί θα σου πούνε σιγά, από Ελλάδα έχουμε το 1% των εσόδων μας και μεταφρασμένο άντε να φτάσει 2% (υποθετικά)...Άσε να το κάνουμε πρώτα σε άλλες γλώσσες που μας φέρνουνε μεγαλύτερα κέρδη και στην Ελλάδα (και κάθε Ελλάδα) βλέπουμε.

Δημοσ.
Συμφωνώ...αλλά αυτοί θα σου πούνε σιγά, από Ελλάδα έχουμε το 1% των εσόδων μας και μεταφρασμένο άντε να φτάσει 2% (υποθετικά)...Άσε να το κάνουμε πρώτα σε άλλες γλώσσες που μας φέρνουνε μεγαλύτερα κέρδη και στην Ελλάδα (και κάθε Ελλάδα) βλέπουμε.

Εγώ εννοούσα την Γ' Εθνική, όχι την μετάφραση... και όταν ανεπίσημα την φτιάχνουν την κατηγορία ή και το Κυπριακό ας πούμε... αναρωτιέσαι τι τους σταματάει.

Δημοσ.
Εγώ εννοούσα την Γ' Εθνική, όχι την μετάφραση... και όταν ανεπίσημα την φτιάχνουν την κατηγορία ή και το Κυπριακό ας πούμε... αναρωτιέσαι τι τους σταματάει.

Η SI δεν είναι πια μόνη της. Είναι υπόλογη στον κολοσσό που λέγεται SEGA και σε τέτοια μεγέθη υπάρχει τόσο μεγάλη ιεραρχία που δύσκολα φτάνει στα ψηλά κάτι τέτοιο. Και αν δεν υπάρχει και κανάς Έλληνας designer ή developer εκεί τότε βράστα.

Το Κυπριακό είναι άλλη χώρα, άρα μπαίνουν σε άλλη αγορά. Είναι βλακώδες το σύστημα αλλά αυτό είναι.

Δημοσ.
Η SI δεν είναι πια μόνη της. Είναι υπόλογη στον κολοσσό που λέγεται SEGA και σε τέτοια μεγέθη υπάρχει τόσο μεγάλη ιεραρχία που δύσκολα φτάνει στα ψηλά κάτι τέτοιο. Και αν δεν υπάρχει και κανάς Έλληνας designer ή developer εκεί τότε βράστα.

Το Κυπριακό είναι άλλη χώρα, άρα μπαίνουν σε άλλη αγορά. Είναι βλακώδες το σύστημα αλλά αυτό είναι.

Κοίτα... λίγο πολύ γνωστά είναι αυτά... αμπελοφιλοσοφική συζήτηση κάνουμε γιατί δεν περνάει η ώρα στην δουλειά. :P

Και ειδικά που από φέτος μπορούμε και χωρίς μόντα να πάρουμε την Καβάλα... δεν μας πολύ καίει η Γ' Εθνική... :-D

Δημοσ.
Κοίτα... λίγο πολύ γνωστά είναι αυτά... αμπελοφιλοσοφική συζήτηση κάνουμε γιατί δεν περνάει η ώρα στην δουλειά. :P

Και ειδικά που από φέτος μπορούμε και χωρίς μόντα να πάρουμε την Καβάλα... δεν μας πολύ καίει η Γ' Εθνική... :-D

Αφού περιμένω το boss τι να κάνω?:-)

Δημοσ.

+1

το ιδιο και με την Καρδίτσα...

Δημοσ.
Αφού περιμένω το boss τι να κάνω?:-)

:lol: Εγώ περιμένω απλά να πάει 5...

+1

το ιδιο και με την Καρδίτσα...

Παίζει η Καρδίτσα στην Β' :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...