Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2009

comfuzio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
(κάθε χρόνο πάντως είναι αλήθεια ότι παίζουμε όλο και λιγότερο, δεν είναι ότι χειροτερεύει το παιχνίδι, μάλλον το ανίθετο... απλώς είμαστε εμείς που μεγαλώνουμε και δεν προλαβαίνουμε πλέον, συν ότι δεν βλέπουμε δραματικές αλλαγές και τα έχουμε πάρει ήδη -σχεδόν- όλα)

i second that!

• Απαντ. 452
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δε χειροτερεύει αλλά δεν εξελίσσεται κιόλας (εντάξει ξέρω, 3d).. Σκέψου ένα fm ΌΠΩΣ πραγματικά θα το ήθελες και πες μου ότι δε θα έβρισκες χρόνο να το παίξεις..

Δημοσ.

Ε, εντάξει, εξελίσσεται. Αλλά πιο αργά από ότι θα θέλαμε. Ίσως να θέλουν να κρατήσουν μια ισορροπία εκεί στην SIgames, τι να πω. Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση, μία εμείς που μεγαλώνουμε, μία που βαριόμαστε να κάνουμε τα ίδια και τα ίδια (με λίγες βελτιώσεις), δεν θέλει και πολύ.

Όλη η ιστορία όμως είναι μέχρι να φορτώσουμε ένα νέο παιχνίδι και να πατήσουμε το πρώτο continue. Μετά από εκεί δεν υπάρχει επιστροφή...

Δημοσ.

Είμαι ο μόνος που νιώθει ότι το FM είναι ότι πιο προχωρημένο έχω παίξει σε παιχνίδι από άποψη συνολικής εξέλιξης;

Τι θέλω να πω; Δεν μπορώ να το φανταστώ να βελτιώνεται δραματικά και δεν ξέρω και αν θέλω. Κάποιος είπε "όπως το ονειρεύεσαι". Τα στοιχεία που θέλω ν' αλλάξουν για να γίνουν όπως το ονειρεύομαι είναι πολύ λίγα. Πχ με ενοχλεί όταν παίρνω ομάδα χαμηλής κατηγορίας και το board λέει ότι πιστεύει ότι πρέπει να έχεις 3 coaches, εξακολουθεί να κρατάει αυτό το νούμερο ακόμα και όταν έχεις φτάσει στην Serie A και έχεις πλέον λεφτά, έχεις αναβαθμίσει εγκαταστάσεις, γήπεδα κτλ, αλλά δεν ανεβαίνει το νούμερο με τους coaches. Γενικώς δεν υπάρχει καλή εξέλιξη σε έναν σύλλογο. Δεν μπορείς να γίνεις ManUtd παίρνοντας τον Πιερικό όσο και να παίξεις. Το παιχνίδι απλά δε σ' ακολουθεί.

Πολλά πάντως από αυτά που λέτε κάποιοι ως ελαττώματα, εγώ τα βρίσκω αρετές. Όπως το ότι δε γίνονται δεκτές οι περισσότερες προσφορές που κάνεις, απλά επειδή είναι πάνω από την υποθετική τιμή του παίκτη.

Δημοσ.
Όλη η ιστορία όμως είναι μέχρι να φορτώσουμε ένα νέο παιχνίδι και να πατήσουμε το πρώτο continue. Μετά από εκεί δεν υπάρχει επιστροφή...

We all know that feeling..

Δημοσ.

και εγώ από gameshadow το κατέβασα, πήρα ρεάλ μόνο και μόνο για να φτάσω μέχρι οκτώβριο το πολύ, και να το δω...

Μου αρεσαν οι νεες προσθήκες (πρες κονφ.), καθώς και η επιλογή στη μεταγραφή "ποσοστό από το κέρδος πώλησης". (περίπτωση σπυρόπουλου).

Οι μεταγραφές συνεχίζουν και είναι ακριβές, ενώ παίχτες που παραδοσιακά ευνοούνταν από το παιχνίδι, αλλά η πραγματικότητα δεν τους επαλήθευσε, ήρθε ο καιρός επιτέλους να πέσουν (πχ adu, kerlon, κλπ).

μου άρεσε που όταν ομάδα σου λέει όχι για μεταγραφή σου δίνει επιλογή κάτω να κάνεις νέα προσφορά!

Το πρόβλημα ήταν ότι προχώρησα 2 εβδομάδες, και όταν πήγα να κάνω

νέα προσφορά σε παίχτη, ΚΟΛΛΗΣΕ, και τότε μόλις συνειδητοποίησα ότι δεν είχα κάνει κανένα save...

οπότε, ματς δεν ΕΙΔΑ!!!!

τωρα δεν προλαβαίνω να ξαναξεκινήσω, θα περιμένω να βγει η κανονική έκδοση!!

Δημοσ.

Επαιξα και γω λιγο το ντεμο.Δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα...Κατ αρχας η 3d engine η μονη διαφορα που εχει ειναι οτι ειναι 3d....ολα τα υπολοιπα προβληματα που υπηρχαν,ειναι παρων.Παλι μαρκαρισμα με τα ματια(και ας εχεις δωσει tight marking,hard tackling κλπ κλπ),παλι τετ-α-τετ δεν μπαινει για κανενα λογο,ολα πανω στον τερματοφυλακα.Τωρα κατι που με τρελανε ειναι οι τραυματισμοι...Κανω τον σταυρο μου να εχει διορθωθει στην τελικη εκδοση του παιχνιδιου γιατι θα υπαρχει προβλημα.Σε ΚΑΘΕ ματς ειχα 1-2 τραυματισμους ΣΤΑΝΤΑΡ.Μετα απο 6-7 αγωνες ο προεδρος προτεινε αλλαγη ονοματος ομαδας σε ΚΑΤ.Δεν ειχα με ποιους να κατεβω στους αγωνες.Δεν ξερω αν εκανα κατι λαθος στην προετοιμασια αλλα για 2 βδομαδες τους ειχα σε light προγραμμα ολους μαζι με aerobic και λιγο ball control για να ερθουν στα ισα τους.Το condition ειχε ανεβει εντυπωσιακα μεσα σε 5-6 μερες αλλα μετα σακατευτηκε ολη η ομαδα...

Απογοητευση το ντεμο,ελπιζω αν και δεν το βλεπω να μην υπαρχει τουλαχιστον το προβλημα των τραυματισμων στην τελικη εκδοση

Δημοσ.
Μου έκανε εντύπωση όμως που τα "βελάκια" στο σύστημα είναι πολύ συγκεκριμένα. Δηλαδή δεν μπορούσα να τραβήξω ένα "βελάκι" δύο κλικ μπροστά ή να το πάω διαγώνια (νομίζω ούτε καν πλάγια).

Αυτό γίνεται γιατί τα βελάκια δε σημαίνουν, πια, αυτό που σήμαιναν παλιά αλλά είναι οπτικοποίηση της εντολής Run Forward! Αν έχεις βελάκι μπροστά σημαίνει ότι ο παίκτης έχει Run Forward: Often, χωρίς βελάκι σημαίνει Normal και με βελάκι πίσω σημαίνει Never. Είναι μία (ακόμα) προσθήκη από το FML. ;)

Επίσης αυτό που παρατήρησες για τις στήλες που χωράνε περισσότερα και τους τεράστιους παίκτες, είναι μάλλον γιατί πλέον το παιχνίδι σου δίνει δυνατότητα να παίξεις σε συγκεκριμένη ανάλυση και όχι στην στάνταρ (1280x1024, αν δεν κάνω λάθος) που είχε το FM τόσα χρόνια και δεν άλλαζε. Εμένα με 1680χ1050 η διάταξη της οθόνης έχει αλλάξει πολύ με αποτέλεσμα να μου φαίνεται περίεργο!

Δημοσ.

ΟΚ, thanks, χρήσιμο αυτό με τα βελάκια. Κάπου είχα διαβάσει ότι έχει αλλάξει η λογική τους αλλά δεν ήξερα ακριβώς τι παίζει.

Για τις αναλύσεις που λες, τα τελευταία χρόνια στα 1680x1050 έπαιζα το manager, σε windowed mode που να πιάνει όμως όλη την οθόνη. Εννοούσα τους παίκτες του 2D σε σχέση με αυτούς του 2D classic. Οι πρώτοι είναι σαφώς μεγαλύτεροι. Δεν με ενοχλεί γιατί όλα αυτά "σκαλίζονται" και θα τα φέρω στα μέτρα μου.

Δημοσ.
Για τις αναλύσεις που λες, τα τελευταία χρόνια στα 1680x1050 έπαιζα το manager, σε windowed mode που να πιάνει όμως όλη την οθόνη. Εννοούσα τους παίκτες του 2D σε σχέση με αυτούς του 2D classic. Οι πρώτοι είναι σαφώς μεγαλύτεροι. Δεν με ενοχλεί γιατί όλα αυτά "σκαλίζονται" και θα τα φέρω στα μέτρα μου.

Α, αν το ήξερες πάω πάσο... ;) Εγώ συνήθως έπαιζα σε windowed mode (σε στάνταρ ανάλυση για να κάνω και άλλα πράγματα μαζί) και όταν το έβαζα να πιάνει όλη την οθόνη δε με βόλευε καθόλου, για με ζαλίζει λίγο τώρα που είναι υποχρεωτικά έτσι στο fullscreen. Δεν είδα πως είναι το 2D σε κανονική ανάλυση αλλά επειδή κι εμένα μου φάνηκαν πολύ μεγάλα θεώρησα ότι ήταν στην ανάλυση. Μάλλον λάθος έκανα... :P

Δημοσ.

Football Manager 2009 Bugs

The release of Football Manager 2009 demo invoked a lot of disappointed claims about the game after people had tried it . It's because of high quantity of different bugs in the game. There are some most noticeable of them:

- Players too injury prone

- Players never match fit!

- Typing bug - doubled letters

- Crashing sometimes

- Too many long shot and free kick goals. One-on-one poor percent of realization of goal moments.

- Penalties and the never ending game after extra-time.

- Strange moves of goalkeeper in 3D mode.

- In 3D match engine screen sounds of kicking ball comes 2 seconds earlier than the actual shot goes.

- Some widgets in TV view forget their position

My opinion is that it's not so bad as many people think. We should just wait till the first patch for Football Manager 2009.

Δημοσ.

Εχουμε γινει ολοι mass testers και αντι να μας πληρωνουν τους τα σκαμε και ολας.

Δεν λεω μονο για FM, γενικα τελευταια το φαινομενο παιζει πολυ.

Το χω απορια παντως οι κανονικοι testers του παιχνιδιου δεν τα βλεπουν αυτα? Πχ οτι δεν μπαινει one-on-one με τπτ? Δεν τους φαινετε περιεργο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...