nzeppos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Αν εννοείς την Version 9.5 07.08.09 (http://www.sortitoutsi.net/2009/utilities/download/175-135 ), εμένα μου κατέβηκε κανονικά. Στo ανέβασα εδώ: http://rapidshare.com/files/265450068/Fmbetaupdatev95.rar
makisss Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Καλησπέρα σας!Έχω το εξής πρόβλημα στο laptop μου:αναγκάστηκα να κάνω φορμάτ πριν 3 μέρες στο laptop μου και εγκαθιστώ το μάνατζερ,πάω να μπω στο παιχνίδι και κατευθείαν μου πετάει μπλε οθόνη και κάνει επανεκκίνηση!Πριν το φορμάτ το παιχνίδι έπαιζε μια χαρά!Έτσι ξανακάνω φορμάτ σήμερα και το πρώτο πράγμα που βάζω είναι το μάνατζερ και μπαίνει κανονικά.Με το που φορτώνω όμως τους οδηγούς και τα υπόλοιπα προγράμματα,πάω να το ανοίξω να παίξω,πάλι τα ίδια!Μπλε οθόνη και επανεκκίνηση!Θα τρελαθώ!Μπορείτε να βοηθήσετε;Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Antretng Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Καλησπέρα σας!Έχω το εξής πρόβλημα στο laptop μου:αναγκάστηκα να κάνω φορμάτ πριν 3 μέρες στο laptop μου και εγκαθιστώ το μάνατζερ,πάω να μπω στο παιχνίδι και κατευθείαν μου πετάει μπλε οθόνη και κάνει επανεκκίνηση!Πριν το φορμάτ το παιχνίδι έπαιζε μια χαρά!Έτσι ξανακάνω φορμάτ σήμερα και το πρώτο πράγμα που βάζω είναι το μάνατζερ και μπαίνει κανονικά.Με το που φορτώνω όμως τους οδηγούς και τα υπόλοιπα προγράμματα,πάω να το ανοίξω να παίξω,πάλι τα ίδια!Μπλε οθόνη και επανεκκίνηση!Θα τρελαθώ!Μπορείτε να βοηθήσετε;Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Προφανώς κάποιο πρόβλημα παίζει με το driver της κάρτας γραφικών. Έβαλες το driver που είχες σε cd ή κατέβασες τον τελευταίο ;
makisss Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Προφανώς κάποιο πρόβλημα παίζει με το driver της κάρτας γραφικών. Έβαλες το driver που είχες σε cd ή κατέβασες τον τελευταίο ; Δεν τον πείραξα τον driver της κάρτας γραφικών γιατί τον βρήκαν μόνα τους τα windows..
Antretng Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δεν τον πείραξα τον driver της κάρτας γραφικών γιατί τον βρήκαν μόνα τους τα windows.. Κάτσε, ποιους drivers πέρασες όταν σου κανε τα προβλήματα; Γιατί προφανώς, κάποιος από τους drivers κάνει τη ζημιά... Πάντως δοκίμασε να κατεβάσεις και κανένα τελευταίο driver της κάρτας γραφικών.
makisss Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Εγκατέστησα drivers ήχου και κάτι άλλους από το cd του λάπτοπ για τις συντομεύσεις του πληκτρολογίου δηλαδη τα κουμπιά που αυξομειώνουν τον ήχο,ρυθμίζουν την φωτεινότητα κλπ.
Antretng Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Χμμμμ. Σου βγάζει κατευθείαν μπλε οθόνη όταν μπαίνεις ; Όταν λες μπλε εννοείς την κλασσική καταραμένη μπλε οθόνη των windows ; Αν ναι, τι σφάλμα βγάζει; Αν όχι... σου χω μια επίπονη πρόταση... ξανά format και κάθε φορά που βάζεις κάποιο driver δοκίμαζε αν παίζει... να βρούμε τον φταίχτη. BTW τι λειτουργικό είσαι και τι ήσουνα, τι έκδοση και το παιχνίδι είναι από το "θείο" ή αυθεντικό;
makisss Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Χμμμμ. Σου βγάζει κατευθείαν μπλε οθόνη όταν μπαίνεις ; Όταν λες μπλε εννοείς την κλασσική καταραμένη μπλε οθόνη των windows ; Αν ναι, τι σφάλμα βγάζει; Αν όχι... σου χω μια επίπονη πρόταση... ξανά format και κάθε φορά που βάζεις κάποιο driver δοκίμαζε αν παίζει... να βρούμε τον φταίχτη. BTW τι λειτουργικό είσαι και τι ήσουνα, τι έκδοση και το παιχνίδι είναι από το "θείο" ή αυθεντικό; Τελικά μετά από φορμάτ και βάζοντας κάποια επιλεγμένα πράγματα απο το cd του λάπτοπ το παιχνίδι παίζει κανονικά!Ευχαριστώ για τη βοήθεια!
antreaslam Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2009 Αν εννοείς την Version 9.5 07.08.09 (http://www.sortitoutsi.net/2009/utilities/download/175-135 ), εμένα μου κατέβηκε κανονικά. Στo ανέβασα εδώ: http://rapidshare.com/files/265450068/Fmbetaupdatev95.rar thanks! του εστειλα μήνυμα κ το διόρθωσε! αλλά thanks για την προσπάθεια!!
antreaslam Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Ερωτηση: Εχω πειράξει την database, φτιάχνοντας μια δική μου (με κάποιες μεταγραφές που ο σοτριτουτσι δεν είχε ανεβάσει). Εχω παίξει 1 χρόνο στο δικό μου πισί, και τώρα, θέλω να μεταφέρω όλα τα δεδομένα (database k saves-tactics), σε αλλο πισι. Τι φακέλους πρέπει να πάρω, και από ποια Locations? edit: έχω κάνει ήδη copy paste από τον 1ο υπολογιστή, τον φάκελο που βρήκα στο my documents, αλλά όταν του λέω ποιο παιχνίδι να κάνει load, μου λέει οότι δε βρίσκει τη database που εχω φτιάξει.... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:17 ---------- edit2: αν πάω να ξεκινήσω νέο παιχνίδι, μου δίνει ως επιλογή τη database που έχω εγώ πειράξει, η οποία και έχει βασιστεί σε αυτήν του σορτιτούτσι. Αλλά, όταν πάω να κάνω load previous saved game, βγαζει: The database folder which this game was created could not be found. the game is now using the default database folder. Υπάρχει περίπτωση να τα παίζει, γιατί ενώ είχα ηδη ξεκινήσει το παιχνίδι μου, έκανα κάποιες επιπλέον αλλαγές στη database?
antreaslam Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Μια που μετά από πολύ ΄ψαξιμο, το βρήκα, απαντάω για τον επόμενο που μπορεί να το χρειαστεί: 1) Copy όλο το φάκελο My documents-?Sports interactive 2) Copy (and install) the same patch όπως και στο 1ο pc. Το μήνυμα όταν πάω να κάνω load previous saved game, συνεχίζει και υπάρχει: The database folder which this game was created could not be found. the game is now using the default database folder. αλλά με τη διαφορά ότι τώρα το load συνεχίζεται, και λειτουργεί μαι χαρά το παιχνίδι.
vasilis_g Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 πάω να ανοίξω να παίξω το μάνατζερ και μου βγάζει το εξής μήνυμα τι να κανω.? κανενας.?
Antretng Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Να το ξαναεγκαταστήσεις δοκίμασες; Παλιότερα σου έπαιζε κανονικά; Όταν σου βγαλε το πρόβλημα είχες κάνει πρωτύτερα κανένα driver upgrade; Πάντως τα screen-shots που δίνεις δεν βοηθάνε καθόλου και δεν δίνεις καμία πληροφορία - υποψία
nzeppos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Ρίξε μια ματιά εδώ: http://community.sigames.com/showthread.php?p=2073379 Υπάρχουν τουλάχιστον άλλοι δύο με παρόμοιο πρόβλημα (offset: 00f040d3) αλλά δεν είδα αν τελικά έβγαλαν άκρη. Επιπλέον κατά πάσα πιθανότητα θα χρειαστεί -δωρεάν- εγγραφή στα forum της SI.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.