alexzzz Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δεν είναι φετινό, νομίζω και από πέρσι υπήρχε αν όχι και πρόπερσι...
PETROS13 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Χαίρομαι που μαθαίνω ότι αυτό το feature υπάρχει ακόμα στο FM2009. Δεν έχω καταφέρει ακόμα να μπω στα Favorites κάποιας ομάδα και είχα την αίσθηση ότι δεν θα γίνεται να συμβεί αυτό (δηλ να δωθεί το όνομά σου στο νέο στάδιο). και είναι ένα είδος γλύψιματος απότ ο ίδιο το παιχνίδι όταν αρχίσεις να το βαριέσαι..σου δίνει ένα νέο γήπεδο για να μην το αφήσεις καθόλου..χεχε
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δεν είναι φετινό, νομίζω και από πέρσι υπήρχε αν όχι και πρόπερσι... Για αυτό άλλωστε και είπα "υπάρχει ακόμα"
alexzzz Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Για αυτό άλλωστε και είπα "υπάρχει ακόμα" το συγκεκριμένο ήταν ένα κάτι σαν αστικός μύθος... λίγοι το κατάφεραν... και όπως κατάλαβες δεν είμαι ένας από αυτούς.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Το είχα καταφέρει και τις δύο προηγούμενες χρονιές. Άλλωστε, όπως έχεις καταλάβει, παίζω τα παιχνίδια σε δεκαετίες, δεν τα πιάνω συχνά από την αρχή. Plus, δε μου αρέσει να αλλάζω συχνά ομάδες γιατί μετά πρέπει να την ξαναχτίσω και περνάνε πάντα 2-3 χρόνια μέχρι να φτάσει να λειτουργεί όπως θέλω κτλ. Κατά κανόνα λοιπόν στεριώνω σε μια ομάδα και γίνομαι favorite. Στο 2009 δεν κατάφερα να γίνω favorite (ε, τουλάχιστον στη Λάρισα, με 3 πρωταθλήματα συνεχόμενα + νέο γήπεδο + τέλειες εγκαταστάσεις και γενικά τρελή ανάπτυξη, θα έπρεπε πιστεύω!), πόσο μάλλον να μου φτιάξουν γήπεδο προς τιμήν μου... Εκτός ΑΝ υπάρχει πρόβλεψη να μην εμφανίζεσαι στα favorites υπό οποιοαδήποτε συνθήκη. Οπότε μόνο άμα γίνει το γήπεδο θα μάθεις πόσο σε αγαπάνε οι οπαδοί.
antreaslam Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 ξέρει κανείς αν προβλέπεται να βγει κανά update με τις καλοκαιρινές μεταγραφές, να έχουμε να περνάμε το χρόνο μας μέχρι να βγει το ΦΜ2010?
nzeppos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Επίσημο update αποκλείεται, νομίζω δεν έχει γίνει ποτέ. Ενδεχομένως να κυκλοφορεί κανα custom update, αλλά συνήθως αυτά επικεντρώνονται σε συγκεκριμένα πρωταθλήματα και όχι σε όλες τις χώρες. Και πάλι όμως δεν το νομίζω, δεδομένου ότι οι καλοκαιρινές μεταγραφές ολοκληρώνονται 31/8 (με τους ελεύθερους να μπορούν να υπογράψουν και μετά από αυτήν την ημερομηνία), άρα ποιος θα κάτσει να ασχοληθεί να βγάλει τέτοιο -ολοκληρωμένο- πράγμα. Μέχρι να μαγειρευτούν όλα, θα έχει μπει Σεπτέμβρης και θα έρχεται το νέο manager (που φέτος υπάρχει περίπτωση να κυκλοφορήσει νωρίτερα απ' ότι συνήθως, ακούγεται για τις πρώτες μέρες του Οκτώβρη)
alexzzz Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Ανεπίσημα νομίζω βγαίνουν συνέχεια... όταν το παρακολουθούσα πολύ στα forum τον οπαδών του fm υπήρχαν
nzeppos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Χμ, τελικά δεν έχεις καθόλου άδικο! Με μια γρήγορη ματιά βρήκα μια ενδιαφέρουσα λίστα στο sortitoutsi.net http://sortitoutsi.net/2009/utilities/section/335/Data%20Updates Τα δύο πλέον υποσχόμενα φαίνονται να είναι τα: http://sortitoutsi.net/2009/utilities/downloads/171/ADDM%20%2710%20Data%20Update%20v0.4 http://sortitoutsi.net/2009/utilities/downloads/175/FmWorldUpdate%20V.9
antreaslam Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 πράγματι δείχνουν ενδιαφέροντα...ότι πρέπει για να περάσουμε τις δύσκολες ημέρες του αυγούστου στη ....δουλειά
vasilis_g Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 πάω να ανοίξω να παίξω το μάνατζερ και μου βγάζει το εξής μήνυμα τι να κανω.?
vasilis_g Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 εβαλα το patch 9.3.0 και πλεων δεν ανοιγει καθολου. τι να κανω?
Erwdios Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 εβαλα το patch 9.3.0 και πλεων δεν ανοιγει καθολου.τι να κανω? Αυθεντικό το έχεις ή από τον θείο?
antreaslam Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2009 εχει καταφέρει κανείς να κατεβάσει ολόκληρο το update Του sortitoutsi, το v.9.5?? εμένα μου σταματάει ΜΟΝΙΜΑ το download όταν έχει κατεβάσει 35-37%...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.