PETROS13 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 επειδή κάτι πρέπει να παίζει με κάτι εκτός παιχνιδιού, για αυτό το έβαλα εδώ.. και run as admin πάλι τίποτα.. από τις διεργασίες φορτώνει κάμποσο αλλά μετά βγάζει σφάλμα... δεν καταλαβαίνω τι δεν μπορεί να φορτώσει.. Ελαττωματική εφαρμογή fm.exe, έκδοση 9.3.0.36289, ελαττωματική λειτουργική μονάδα , έκδοση 0.0.0.0, ελαττωματική διεύθυνση 0x00000000. λέει στην αναφορά συμβάντων..
PETROS13 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 το ρωτάω και εδώ μήπως ξέρει κάτι... το παιχνίδι το έχω απλά σε ένα φάκελο και το μεταφέρω από pc σε pc me usb stick και παίζω χωρίς πρόβλημα. Είχα κάνει λίγο καιρό πριν format και έβαλα και πάλι το παιχνίδι στο pc μου. όποτε πάω να το ανοίξω δοκιμάζει να το φορτώσει(βλέπω δουλεύει σκληρόσ-επεξεργαστής) και βγάζει σφάλμα... Η εφαρμογή fm.exe αντιμετώπισε πρόβλημα και πρέπει να τερματιστεί η λειτουργία της. Ζητούμε συγνώμη για την αναστάτωση. όσες φορές και να δοκιμάσω το ίδιο σφάλμα ενώ σε άλλα pc όλα καλά... καμιά ιδέα????
PETROS13 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Gignac και Ekdal τους έχω και γώ στην Πανάθα!! Gignac σκίζει.. πάρα πολύ καλός! κατάφερα να λειτουργήσω το παιχνίδι.. και κοιτάξτε τι συνέβη σε ένα φιλικό παιχίδι που αποφάσια να μην το παίξω και να το παίξει ο assistant manager.. πίκρα....... LOL
MeTaXaS4 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 εγώ δυστυχώς το παράτησα το θρυλικό αυτό game το Football Manager 2009 το αγαπημένο μ παιχνίδι είναι βέβαια κ αυτό γιατί τα πήρα όλα...δεν ήταν κάτι άλλο π έπρεπε να πάρω δείτε απλώς αυτές..
Antretng Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Gignac και Ekdal τους έχω και γώ στην Πανάθα!! Gignac σκίζει.. πάρα πολύ καλός! κατάφερα να λειτουργήσω το παιχνίδι.. και κοιτάξτε τι συνέβη σε ένα φιλικό παιχίδι που αποφάσια να μην το παίξω και να το παίξει ο assistant manager.. πίκρα....... LOL Μα πως το καταφερε αυτό; Κάθε 2-3 λεπτά και γκολ δηλαδή; Μα μόνο να μαζέψει ο τερματοφύλακας τη μπάλα από τα δίχτυα, να την πάρει άποιος ποδοσφαιριστής, να την πάει, να στηθούν οι ομάδες, να σφυρίξει ο διαιτητής... πάνε περάσανε
PETROS13 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 χεχε... έκανα ρεκόρ και εγώ κάπου... πάντως δεν πρέπει να είχε ούτε τερματοφύλακα..τέτοιο κόλλημα..μάλλον ούτε παίκτης μου δεν έπαιξε... δες στο 76 έχω και αυτογκόλ από παίκτη που δεν υπάρχει... LOL
MeTaXaS4 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Μα πως το καταφερε αυτό; Κάθε 2-3 λεπτά και γκολ δηλαδή; Μα μόνο να μαζέψει ο τερματοφύλακας τη μπάλα από τα δίχτυα, να την πάρει άποιος ποδοσφαιριστής, να την πάει, να στηθούν οι ομάδες, να σφυρίξει ο διαιτητής... πάνε περάσανε απλώς δεν υπήρχαν παίχτες....είχε τύχει και είχα δει σε ένα fm δεν θυμάμαι ποιο αγώνα κ η μία ομάδα να κατέβει με λιγότερο από 11 παίχτες και δεν ήταν ότι είχε αχνούς αλλά τπτ αλλά ο speaker τους έλεγε person 1 2 3 κ έτσι..μάλλον κατέβηκε χωρίς..
fearwhatnow Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Μηπως εβαλε Βυντρα-Καντε κεντρικους αμυντικους ο assistant?xexe..
Antretng Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Καλά η αλήθεια είναι ότι οι παίκτες στο βάζελο είναι ανύπαρκτοι... για αυτό μπερδεύτηκε και ο assistant.
momotis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Προσφατο screenshot απο φιλο σε προχωρημενο ετος 2026 και υστερα απο κατακτηση ολων των τιτλων,τιμων και ρεκορ στο πρωταθλημα του, εκει που ηταν κορεσμενος και αρχιζε η μονοτονια στο fm ..εγινε το μπαμ! Η AZ φτιαχνει νεο γηπεδο με διπλασια χωρητικοτητα (απο 30000 σε 60000)με το ονομα του προς τιμην του μεγαλυτερου μανατζερ της ιστοριας της ομαδος! Και το καψιμο συνεχιζεται για τα επομενα χρονια...
PETROS13 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Καλά η αλήθεια είναι ότι οι παίκτες στο βάζελο είναι ανύπαρκτοι... για αυτό μπερδεύτηκε και ο assistant. σε μερικά παιχνίδια δεν υπάρχουμε... αλλά σε άλλα... Προσφατο screenshot απο φιλο σε προχωρημενο ετος 2026 και υστερα απο κατακτησηολων των τιτλων,τιμων και ρεκορ στο πρωταθλημα του, εκει που ηταν κορεσμενος και αρχιζε η μονοτονια στο fm ..εγινε το μπαμ! Η AZ φτιαχνει νεο γηπεδο με διπλασια χωρητικοτητα (απο 30000 σε 60000)με το ονομα του προς τιμην του μεγαλυτερου μανατζερ της ιστοριας της ομαδος! Και το καψιμο συνεχιζεται για τα επομενα χρονια... αυτά είναι...!!!!!!
nzeppos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Ααααααχ, πού είναι τα νιάτα μας, που παίζαμε FM μέρα-νύχτα. Από το fm2006 έχω να λιώσω, με μια μικρή εξαίρεση το 2008 (όπου έπαιξα 5 χρονιές). Για το 2009 είναι μάλλον αργά πλέον, αλλά το 2010 θα προσπαθήσω να το τιμήσω δεόντως, ειδικά αν φτιάξουν τα περισσότερα από τα κουσούρια του φετινού (και τα 3D γραφικά εννοείται). Μακάρι να βγει αρχή Οκτώβρη, όπως φημολογείται.
Antretng Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Ααααααχ, πού είναι τα νιάτα μας, που παίζαμε FM μέρα-νύχτα. Από το fm2006 έχω να λιώσω, με μια μικρή εξαίρεση το 2008 (όπου έπαιξα 5 χρονιές). Για το 2009 είναι μάλλον αργά πλέον, αλλά το 2010 θα προσπαθήσω να το τιμήσω δεόντως, ειδικά αν φτιάξουν τα περισσότερα από τα κουσούρια του φετινού (και τα 3D γραφικά εννοείται). Μακάρι να βγει αρχή Οκτώβρη, όπως φημολογείται. Καλά όλη η σειρά... θυμάμαι από το πρώτο, το Championship Manager 99-00 (όπως το λέγανε τότε) τι κόλλημα είχα φάει. Να παίζω μέρα νύχτα.... να τρώω μπροστα στο pc, να στήνω κόσμο για να παίξω ένα αγώνα ακόμη, να ξενυχτώ για να μου ρθει το νέο μεταγραφικό απόκτημα κ.α. Είχα απεξαρτηθει εδώ και ένα χρόνο αλλά τώρα που το βαλα... τα ίδια παντελάκι μου. Αφού αναγκάστηκα να το απεγκαταστήσω μπας και τελειώσω την ριμάδα την διατριβή μου
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Προσφατο screenshot απο φιλο σε προχωρημενο ετος 2026 και υστερα απο κατακτησηολων των τιτλων,τιμων και ρεκορ στο πρωταθλημα του, εκει που ηταν κορεσμενος και αρχιζε η μονοτονια στο fm ..εγινε το μπαμ! Η AZ φτιαχνει νεο γηπεδο με διπλασια χωρητικοτητα (απο 30000 σε 60000)με το ονομα του προς τιμην του μεγαλυτερου μανατζερ της ιστοριας της ομαδος! Και το καψιμο συνεχιζεται για τα επομενα χρονια... Χαίρομαι που μαθαίνω ότι αυτό το feature υπάρχει ακόμα στο FM2009. Δεν έχω καταφέρει ακόμα να μπω στα Favorites κάποιας ομάδα και είχα την αίσθηση ότι δεν θα γίνεται να συμβεί αυτό (δηλ να δωθεί το όνομά σου στο νέο στάδιο).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.