Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2009

comfuzio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

FM2009 και η καλύτερη σεζόν που έκανα ποτέ μου!

Ξεκίνησα με την Λάρισα και είχα

2008-09 -> SL: 4ος. Greek Cup: έχασα στον τελικό.

2009-10 -> SL: 5ος.

2010-11 -> SL: 4ος.

2011-12 -> SL: 4ος.

2012-13 -> SL: 2ος. EURO Cup: αποκλείστηκα οριακά στους 8 (!)

2013-14 -> SL: 3ος.

2014-15 -> SL: 2ος.

2015-16 -> SL: Champions (ανάσταση!). EURO Cup: αποκλείστηκα στον ημιτελικό με 1-0 και 0-0

2016-17 -> SL: Champions (2o συνεχόμενο). Champions League: Αποκλείστηκα στους 16.

2017-18 -> SL: Champions (3o συνεχόμενο). Greek Cup: Winners (ε μα πιά, κάθε χρόνο τίποτα)

Και το καλοκαίρι του 2018, αναλαμβάνω στην Juventus:

2018-19 -> Serie A: Champions (Oh yes, στην πρώτη μου χρονιά!) Italian Cup: έχασα στον τελικό. Champions League: έχασα στον ημιτελικό.

2019-20 -> Serie A: 3ος (μπορεί να μην πήρα το πρωτάθλημα, αλλά...) Champions League: Winner!

2020-21 -> Champions League: αποκλείστηκα στον ημιτελικό. Italian Cup: Winner.

...και αφήνω για το τέλος το καλύτερο. Την καλύτερη σεζόν που έκανα ποτέ μου...

Serie A 2020-21:

97844766.jpg

Γιέπ! 31 νίκες και 7 ισοπαλίες σε 38 παιχνίδια, έκλεισα την χρονιά αήττητος και με το υπέροχο σύνολο των 100 (στρογγυλών στρογγυλών) βαθμών. Παθητικό, μόλις 14 γκολ!

Τραγική φιγούρα της χρονιάς; Η Sampdoria που έκανε μια απίστευτη σεζόν, μάζεψε 90 ολόκληρους βαθμούς που καλύτερη επίδοση δεν είχε καμία ομάδα όλες τις προηγούμενες σεζόν, και έπεσε πάνω στη χρονιά όπου η Juventus μάζεψε 100. Όχι μόνο δεν έσπασε το ρεκόρ βαθμών όλων των εποχών, ούτε ΚΑΝ πλησίασε στο να πάρει το πρωτάθλημα, έμεινε πολύύύ πίσω. Φουκαράδες. :mrgreen:

Έχω πλέον μαζέψει όλα τα πιθανά τρόπαια (εκτός από το EURO Cup). Από τη νέα σεζόν που τώρα ξεκινάω να παίζω, η ομάδα μετακομίζει στο νέο της γήπεδο, το Del Piero Park.

Καλή συνέχεια! Αν και νομίζω ότι τέτοια σεζόν, δεν θα ξανακάνω ποτέ (τουλάχιστον όχι με τα νόμιμα μέσα).

• Απαντ. 452
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λάρισα... Γιουβέντους... Μακ... δεν είναι αν απορείς που ποτέ δεν τα βρίσκουμε :P

btw... χτες μετά από καιρό έκλεισα ένα 10ώρο στο fm και εγώ... κάηκα

Επισκέπτης
Δημοσ.
btw... χτες μετά από καιρό έκλεισα ένα 10ώρο στο fm και εγώ... κάηκα

Τα βλέπεις; Τα βρίσκουμε σιγά σιγά. :-)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδια πως φτιαχνεται εκεινο το προβλημα που σου βγαζει κουτακια αντι για γραμματα οταν πας να γραψεις ενα ονομα για παραδειγμα?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το γυρνάς από ελληνικά σε αγγλικά.

Αν δεν γυρνάει, βγαίνεις από το παιχνίδι, ξαναμπαίνεις με τα αγγλικά ενεργοποιημένα και τέλος.

Δημοσ.
Όχι πμ, αφήστε εδώ μήνυμα

εγώ είμαι μέσα αλλά μόνο άμα μαζευτούμε αρκετά άτομα και επίσης δεν έχω και πολύ χρόνο

ένταξη ασ πουν εδώ όση ενδιαφέρονται.

όχι πολλά άτομα γιατί δεν θα βγάλουμε άκρη 5 πιστεύω είναι καλά.

Δημοσ.
Το γυρνάς από ελληνικά σε αγγλικά.

Αν δεν γυρνάει, βγαίνεις από το παιχνίδι, ξαναμπαίνεις με τα αγγλικά ενεργοποιημένα και τέλος.

Thanks Manuel.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Με την αλλαγή από Ελληνικά σε Αγγλικά, ε; :P :-)

Δημοσ.

το παιχνίδι το έχω απλά σε ένα φάκελο και το μεταφέρω από pc σε pc me usb stick και παίζω χωρίς πρόβλημα.

Είχα κάνει λίγο καιρό πριν format και έβαλα και πάλι το παιχνίδι στο pc μου.

όποτε πάω να το ανοίξω δοκιμάζει να το φορτώσει(βλέπω δουλεύει σκληρόσ-επεξεργαστής) και βγάζει σφάλμα...

Η εφαρμογή fm.exe αντιμετώπισε πρόβλημα και πρέπει να τερματιστεί η λειτουργία της.

Ζητούμε συγνώμη για την αναστάτωση.

όσες φορές και να δοκιμάσω το ίδιο σφάλμα ενώ σε άλλα pc όλα καλά...

καμιά ιδέα????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...