alexzzz Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Παρατηρείστε το σκορ του πρώτου αγώνα και του δεύτερου αγώνα στον παρακάτω πίνακα: Δεν έπαιζα εγώ (όπως βλέπετε πάνω αριστερά, έχω Λάρισα), αλλά δεν είναι η πιο απίστευτη ανατροπή που έχετε δει σε FM; Για μένα είναι πάντως! Unrealistic ... μέχρι να γίνει στην πραγματικότητα...
dark_banishing Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Παρατηρείστε το σκορ του πρώτου αγώνα και του δεύτερου αγώνα στον παρακάτω πίνακα: Δεν έπαιζα εγώ (όπως βλέπετε πάνω αριστερά, έχω Λάρισα), αλλά δεν είναι η πιο απίστευτη ανατροπή που έχετε δει σε FM; Για μένα είναι πάντως! Στημένο.. Μυρίζει από χιλιόμετρα..
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Η μεγάλη πλάκα είναι ότι ακόμα και με 6-1, πέρναγε η Valencia! Unrealistic, αλλά σε κάθε περίπτωση, σπάνιο για το FM09 (όχι για την πραγματικότητα, όπου απλά δεν έχει συμβεί). Στημένο για το στοίχημα, ε; Χεχε.
nzeppos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Καθόλου unrealistic! Απλώς όλος ο κόσμος πήγε κουβά και κάποιοι έβγαλαν μύρια. Αυτός είναι ο ρεαλισμός του Manager!
kjunior Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 παιδια γεια σας ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με το παιχνιδι γιατι δεν ειμαι και τοσο σχετικος .........με την προπονηση θπαρχει κατι στανταρ που πρεπει να βαλεις για να πηγαινουν καλα οι παικτες??? κ γενικα δυο καλα στοιχεια για το παιχνιδι...........
kaiowas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 παιδια γεια σας ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με το παιχνιδι γιατι δεν ειμαι και τοσο σχετικος .........με την προπονηση θπαρχει κατι στανταρ που πρεπει να βαλεις για να πηγαινουν καλα οι παικτες???κ γενικα δυο καλα στοιχεια για το παιχνιδι........... Η προπονηση εξαρταται κατα πολυ απο την θεση του παιχτη που προπονεις. Υπαρχουν guide που εξηγουν πως περιπου μπορεις να βαλεις την προπονηση. Γενικα χρειαζετε λιγο fitness σε ολους, πιο πολυ σε αμυντικογενεις παιχτες, λιγοτερο σε επιθεκογενεις.
kjunior Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 ευχαριστω...........αυτους τους οδηγους που μπορω να τους βρω?
nzeppos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Ξεκίνα από το φόρουμ του http://www.fmgreece.gr
azalamaxana Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 παιδες εχω αγορασει το παιχνιδι αυθεντικο.. μια χαρα ολα! υπαρχει μηπως καποιο κρακ, ωστε να το παιζω χωρις το cd? (και φυσικα να μη χρειαστει να κατεβασω το παιχνιδι, αφου το εχω ηδη αυθεντικο!)
alexzzz Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Για να τσεκάρουμε λοιπόν αν όντως το έχεις αγοράσει... τι λέει στη δεύτερη παράγραφο στην σελίδα 11 στο βιβλιαράκι;
andreaslfc Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 παιδες εχω αγορασει το παιχνιδι αυθεντικο.. μια χαρα ολα! υπαρχει μηπως καποιο κρακ, ωστε να το παιζω χωρις το cd? (και φυσικα να μη χρειαστει να κατεβασω το παιχνιδι, αφου το εχω ηδη αυθεντικο!) Αφού απαντήσεις σωστά στην ερώτηση του alexzzz τότε μπορείς να δεις το spoiler Δεν χρειάζεται κρακ, αν το έχεις κάνει εγκατάσταση με το steam τότε παίζει χωρίς cd.
azalamaxana Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 ελεοςςςς! τωρα το προσεξα!!! παιδες ευχαριστω πολυ! (και υποτιθεται οτι ειμαι και σχετικος, πληροφορικη σπουδαζω!)
johnyboy Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Εχει βρει κανείς καμιά προπόνηση της προκοπής για το 3 πατς? Στο fmgreece.gr είχε βγει μία αλλά δεν έκανε τίποτα.Νοσοκομείο η ομάδα. έχω ψάξει παντού αλλά τίποτα ακόμα.
mits@kos Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Δημοσ. 4 Απριλίου 2009 Παίδες, καμιά καλή πρόταση για ST στην Arsenal, γιατί με έχει φάει η χασογκολιά??? Βγάζω 20+ shots/match, τα μισά on target, και νικάω με μισό-μηδέν... Είμαι στο 2009/2010. Σκέφτομαι Benzema, αλλά η κωλοLyon μου ζητάει 70Μ ευρώ. Τα έχω, αλλά δεν θέλω να γίνω ο χορηγός του Olas...
johnyboy Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Παίδες, καμιά καλή πρόταση για ST στην Arsenal, γιατί με έχει φάει η χασογκολιά??? Βγάζω 20+ shots/match, τα μισά on target, και νικάω με μισό-μηδέν... Είμαι στο 2009/2010. Σκέφτομαι Benzema, αλλά η κωλοLyon μου ζητάει 70Μ ευρώ. Τα έχω, αλλά δεν θέλω να γίνω ο χορηγός του Olas... Keirrison και ας μην είναι st. Κάνει όργια και βάζει γκολ από όπου νάναι. Federico laurito cignac
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.