Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2009

comfuzio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παρατηρείστε το σκορ του πρώτου αγώνα και του δεύτερου αγώνα στον παρακάτω πίνακα:

regioncapture1.th.jpg

Δεν έπαιζα εγώ (όπως βλέπετε πάνω αριστερά, έχω Λάρισα), αλλά δεν είναι η πιο απίστευτη ανατροπή που έχετε δει σε FM; Για μένα είναι πάντως! :-)

Unrealistic ... μέχρι να γίνει στην πραγματικότητα... :P

• Απαντ. 452
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Παρατηρείστε το σκορ του πρώτου αγώνα και του δεύτερου αγώνα στον παρακάτω πίνακα:

regioncapture1.th.jpg

Δεν έπαιζα εγώ (όπως βλέπετε πάνω αριστερά, έχω Λάρισα), αλλά δεν είναι η πιο απίστευτη ανατροπή που έχετε δει σε FM; Για μένα είναι πάντως! :-)

Στημένο.. Μυρίζει από χιλιόμετρα..

Επισκέπτης
Δημοσ.

Η μεγάλη πλάκα είναι ότι ακόμα και με 6-1, πέρναγε η Valencia!

Unrealistic, αλλά σε κάθε περίπτωση, σπάνιο για το FM09 (όχι για την πραγματικότητα, όπου απλά δεν έχει συμβεί).

Στημένο για το στοίχημα, ε; Χεχε.

Δημοσ.

Καθόλου unrealistic! Απλώς όλος ο κόσμος πήγε κουβά και κάποιοι έβγαλαν μύρια. Αυτός είναι ο ρεαλισμός του Manager!

Δημοσ.

παιδια γεια σας ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με το παιχνιδι γιατι δεν ειμαι και τοσο σχετικος .........με την προπονηση θπαρχει κατι στανταρ που πρεπει να βαλεις για να πηγαινουν καλα οι παικτες???

κ γενικα δυο καλα στοιχεια για το παιχνιδι...........

Δημοσ.
παιδια γεια σας ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με το παιχνιδι γιατι δεν ειμαι και τοσο σχετικος .........με την προπονηση θπαρχει κατι στανταρ που πρεπει να βαλεις για να πηγαινουν καλα οι παικτες???

κ γενικα δυο καλα στοιχεια για το παιχνιδι...........

Η προπονηση εξαρταται κατα πολυ απο την θεση του παιχτη που προπονεις. Υπαρχουν guide που εξηγουν πως περιπου μπορεις να βαλεις την προπονηση. Γενικα χρειαζετε λιγο fitness σε ολους, πιο πολυ σε αμυντικογενεις παιχτες, λιγοτερο σε επιθεκογενεις.

Δημοσ.

παιδες εχω αγορασει το παιχνιδι αυθεντικο.. μια χαρα ολα! υπαρχει μηπως καποιο κρακ, ωστε να το παιζω χωρις το cd? (και φυσικα να μη χρειαστει να κατεβασω το παιχνιδι, αφου το εχω ηδη αυθεντικο!)

Δημοσ.

Για να τσεκάρουμε λοιπόν αν όντως το έχεις αγοράσει... τι λέει στη δεύτερη παράγραφο στην σελίδα 11 στο βιβλιαράκι;

Δημοσ.
παιδες εχω αγορασει το παιχνιδι αυθεντικο.. μια χαρα ολα! υπαρχει μηπως καποιο κρακ, ωστε να το παιζω χωρις το cd? (και φυσικα να μη χρειαστει να κατεβασω το παιχνιδι, αφου το εχω ηδη αυθεντικο!)

Αφού απαντήσεις σωστά στην ερώτηση του alexzzz τότε μπορείς να δεις το spoiler

Δεν χρειάζεται κρακ, αν το έχεις κάνει εγκατάσταση με το steam τότε παίζει χωρίς cd.

Δημοσ.

ελεοςςςς! τωρα το προσεξα!!! παιδες ευχαριστω πολυ!

(και υποτιθεται οτι ειμαι και σχετικος, πληροφορικη σπουδαζω!)

Δημοσ.

Εχει βρει κανείς καμιά προπόνηση της προκοπής για το 3 πατς?

Στο fmgreece.gr είχε βγει μία αλλά δεν έκανε τίποτα.Νοσοκομείο η ομάδα.

έχω ψάξει παντού αλλά τίποτα ακόμα.

Δημοσ.

Παίδες, καμιά καλή πρόταση για ST στην Arsenal, γιατί με έχει φάει η χασογκολιά??? Βγάζω 20+ shots/match, τα μισά on target, και νικάω με μισό-μηδέν... Είμαι στο 2009/2010.

Σκέφτομαι Benzema, αλλά η κωλοLyon μου ζητάει 70Μ ευρώ. Τα έχω, αλλά δεν θέλω να γίνω ο χορηγός του Olas...

Δημοσ.
Παίδες, καμιά καλή πρόταση για ST στην Arsenal, γιατί με έχει φάει η χασογκολιά??? Βγάζω 20+ shots/match, τα μισά on target, και νικάω με μισό-μηδέν... Είμαι στο 2009/2010.

Σκέφτομαι Benzema, αλλά η κωλοLyon μου ζητάει 70Μ ευρώ. Τα έχω, αλλά δεν θέλω να γίνω ο χορηγός του Olas...

Keirrison και ας μην είναι st. Κάνει όργια και βάζει γκολ από όπου νάναι.

Federico laurito

cignac

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...