XronisR Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Εγώ τώρα ξεκίνησα να παίζω σοβαρά. βρήκα όμως ένα bug. Ο τζίγκερ δεύτερη χρονιά μου έδωσε 30 μύρια για μεταγραφές:shock:. Όλα σε μεταγραφές!!Άντε!!
johnyboy Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Πούλησα κάτι άλλα παλτά που είχαν μείνει και είχα συνολικά 40. Εκανα μόνο μία μεταγραφή το καλοκαίρι.Κριστιάν Ροντρίγκεζ από την πόρτο με 27 μύρια. Απλά θεός.15 ασίστ και 10 γκολ και ακόμα είμαι 6 Μαρτίου.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Εγώ όταν είχα ασχοληθεί με το FM09 (με το δεύτερο patch) παρατήρησα ότι τα ποσά ήταν γενικά πολύ ανεβασμένα. Και για τις τιμές των παιχτών αλλά και για τα budget. Μου άρεσε όμως πολύ σαν παιχνίδι (ίσως περισσότερο απ' όλα), γιατί τα σχέδιά μου έδειχναν να λειτουργούν. Δηλαδή μπορούσα να χτίσω ομάδες με πλάνο 5+ χρόνων, μάζευα χρήματα όπως ήθελα, απέδιδαν τα συστήματα με τους τρόπους που σκεφτόμουν. Γενικά ένιωσα ν' ανταμείβομαι για πράγματα στα οποία ξόδευα χρόνο για να υπολογίσω και να οργανώσω, κάτι που δε μου συνέβαινε στα παλιά Manager, τουλάχιστον όχι σ' αυτό το βαθμό. Μπορεί βέβαια να πρόκειται και για σύμπτωση. Πάντως κατάφερα την Fulham, με το πλάνο των 5+ χρόνων που λέγαμε (βλέπε αγοράζω τους καλύτερους scouts όσο όσο, παιδομάζωμα και συγκέντρωση χρημάτων), να είναι διεκδικήτρια πρωταθλήματος και Champions League, και το καλύτερο είναι πως υπήρξε ανταπόκριση από τον κόσμο του ποδοσφαίρου στο stature της ομάδας. Δηλαδή μπορούσα ν' αγοράσω εξαιρετικούς παίχτες, με αναγνώριζαν ως μια από τις καλύτερες ομάδες από τη στιγμή που ήμουν στις διεκδικήτριες του πρωταθλήματος. Θυμάμαι κάποτε, νομίζω ήταν στο FM07, είχα παίξει με τη Λάρισα και FMScout (δηλαδή cheat στην ουσία) και είχα φτάσει την ομάδα να παίρνει πρωταθλήματα άνετα και Champions League χρόνο παρά χρόνο, δηλαδή πολύ απλά είχα τους καλύτερους παίχτες στον κόσμο, με το καλύτερο CA. Υπήρχαν όμως παίχτες, που δεν ερχόντουσαν με τίποτα στην ομάδα, λογικά επειδή την θεωρούσαν μικρή ακόμα, άσχετα με το τι είχε πετύχει. Ή υπήρχαν παίχτες μέσα στην ομάδα που κάνανε request transfer για να πάνε σε μεγαλύτερη ομάδα (που πρακτικά δεν υπήρχε).
dark_banishing Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δυστυχώς πιστεύω ότι η διαφορά είναι μεταξύ Λάρισας και Fulham η καλύτερα μεταξύ Αγγλίας - Ελλάδας.
Ocyrrhoexanthub Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Το νέο παιχνίδι Football Manager 2009 παραμένει στα υψηλά standards στο gameplay και συνολικά αλλά η νέα 3D αίσθηση του γηπέδου έχει πολλά προβλήματα και εμφάνισης και κίνησης των παικτών αλλά και γενικότερα. Η έκδοση Football Manager 2009 έχει μικρές διαφορές σε σχέση με την Football Manager 2008 σε όλους τους άλλους τομείς εκτός του 3D γηπέδου. Η έκδοση Football Manager 2009 έχει όλους τους νέους παίκτες και τις νέες μεταγραφές που έγιναν την καινούρια χρονιά. Γενικά η έκδοση Football Manager 2009 αποτελεί μια καλή αναβάθμιση από τον προκάτοχό της. Μετά.
XronisR Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Εγώ όταν είχα ασχοληθεί με το FM09 (με το δεύτερο patch) παρατήρησα ότι τα ποσά ήταν γενικά πολύ ανεβασμένα. Και για τις τιμές των παιχτών αλλά και για τα budget. Μου άρεσε όμως πολύ σαν παιχνίδι (ίσως περισσότερο απ' όλα), γιατί τα σχέδιά μου έδειχναν να λειτουργούν. Δηλαδή μπορούσα να χτίσω ομάδες με πλάνο 5+ χρόνων, μάζευα χρήματα όπως ήθελα, απέδιδαν τα συστήματα με τους τρόπους που σκεφτόμουν. Γενικά ένιωσα ν' ανταμείβομαι για πράγματα στα οποία ξόδευα χρόνο για να υπολογίσω και να οργανώσω, κάτι που δε μου συνέβαινε στα παλιά Manager, τουλάχιστον όχι σ' αυτό το βαθμό. Μπορεί βέβαια να πρόκειται και για σύμπτωση. Πάντως κατάφερα την Fulham, με το πλάνο των 5+ χρόνων που λέγαμε (βλέπε αγοράζω τους καλύτερους scouts όσο όσο, παιδομάζωμα και συγκέντρωση χρημάτων), να είναι διεκδικήτρια πρωταθλήματος και Champions League, και το καλύτερο είναι πως υπήρξε ανταπόκριση από τον κόσμο του ποδοσφαίρου στο stature της ομάδας. Δηλαδή μπορούσα ν' αγοράσω εξαιρετικούς παίχτες, με αναγνώριζαν ως μια από τις καλύτερες ομάδες από τη στιγμή που ήμουν στις διεκδικήτριες του πρωταθλήματος. Θυμάμαι κάποτε, νομίζω ήταν στο FM07, είχα παίξει με τη Λάρισα και FMScout (δηλαδή cheat στην ουσία) και είχα φτάσει την ομάδα να παίρνει πρωταθλήματα άνετα και Champions League χρόνο παρά χρόνο, δηλαδή πολύ απλά είχα τους καλύτερους παίχτες στον κόσμο, με το καλύτερο CA. Υπήρχαν όμως παίχτες, που δεν ερχόντουσαν με τίποτα στην ομάδα, λογικά επειδή την θεωρούσαν μικρή ακόμα, άσχετα με το τι είχε πετύχει. Ή υπήρχαν παίχτες μέσα στην ομάδα που κάνανε request transfer για να πάνε σε μεγαλύτερη ομάδα (που πρακτικά δεν υπήρχε). Ουσιαστικά το FM 09 σου δίνει τελικά μετά από χρόνια την δυνατότητα να ελπίζεις πως όλα αυτά που παλεύεις θα καταλήξουν σε κάτι..Πραγματικά πιο ρεαλιστικό με το δεύτερο patch(9.2) και μεγαλές και τρανταχτές διαφορές..Η ομάδα μου,Newcastle,κατάφερα σε 4-5 χρόνια να είμαι από τις ομάδες με την χρήση του FMGenieScout.. Περιμένουμε να δούμε τις διαφόρες του 9.3 αν και πιστεύω είναι μηδαμινές..
nzeppos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Ρε σεις, εγώ κάθε μέρα ψήνομαι να το βάλω αλλά όλο κάτι συμβαίνει και δεν... Από τη μία δεν έχω χρόνο να κάτσω να ασχοληθώ πολύ (μεγαλώσαμε πια) και απ' την άλλη ξέρω ότι με το που θα πατήσω New Game δεν θα υπάρχει γυρισμός. Ένα κλικ είναι! Που θα πάει...
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δυστυχώς πιστεύω ότι η διαφορά είναι μεταξύ Λάρισας και Fulham η καλύτερα μεταξύ Αγγλίας - Ελλάδας. Δε νομίζω, για δύο λόγους: πρώτον γιατί είχα κάνει κάτι αντίστοιχο και με άλλες ομάδες σε παλιότερα manager (απλά με την αξία μου, όχι με genie scout) και πάλι δεν είχα δει τ' αποτελέσματα που είχα με την Fulham και δεύτερον γιατί η Fulham που έφτιαξα με μόχθο και κόπο, ήταν μεν μια καλή ομάδα, αλλά ήταν απλά μέσα στις καλύτερες (ας πούμε) 10. Η cheatΛάρισα που είχα φτιάξει, ήταν ΜΑΚΡΑΝ η καλύτερη ομάδα του κόσμου, με πολύ μεγάλη διαφορά από την δεύτερη, σύμφωνα με τα CA. Δηλαδή, μόνο από γκαντεμιά έχανα Champions League (πρωτάθλημα ποτέ). Παίζει πάντως και το σενάριο σου, από την άποψη ότι ίσως με τη Λάρισα δε θα μπορούσα ποτέ να καταφέρω να πάρω CL μέσα σε 10 χρόνια παιχνιδιού (FM09)
nzeppos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Λοιπόν, έφαγα ένα 2ωρο για να κάνω reinstall, phone activation (γκουχ...), να περάσω κάτι καινούρια pitches/adboards/facepacks κλπ και είμαι έτοιμος. Αρχίζει το κάψιμο...
alexzzz Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Γεια σου nzeppos... ήσουν καλή παρέα τόσο καιρό...
freddy adu Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 παιδια εχω προβλημα. Παω να βαλω το παιχνιδι να παιξω και μου λεει εχει σφαλμα...πιο παλια επαιζε κανονικα ..τωρα δεν ξερω τι επαθε... οποιος ξερει τα φωτα του ....thanks μαγκες σορι μολις το φτιαξα!
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Παρατηρείστε το σκορ του πρώτου αγώνα και του δεύτερου αγώνα στον παρακάτω πίνακα: Δεν έπαιζα εγώ (όπως βλέπετε πάνω αριστερά, έχω Λάρισα), αλλά δεν είναι η πιο απίστευτη ανατροπή που έχετε δει σε FM; Για μένα είναι πάντως!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.