johnyboy Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Ρε παιδια πηρα το fm 2009 αυθεντικο...επαιζα 4-5 μερες κ μετα μου εβγαλε αυτο το μυνημα XML parsing error! not well-formed (invalid token) at line 1 of speed xml.(εντωμεταξυ με πεταει εξω απο το παιχνιδι)!!Μου εχει σπασειι τα νευρα ξερει κανεις τι ειναι κ τι πρεπει να κανω???Θελω να λιωσω κ δεν μπορω....:cry: εχω κανει κ account στο steam.... Ρίξε μια ματιά εδώ μπας και βγάλεις άκρη.Το είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα αλλά όταν ξανά πέρασα το game δεν το ξανά έβγαλε.Εγώ όμως παίζω σε window mode και δεν με πετούσε από το παιχνίδι.Μου το έβγαζε μόνο όταν το έτρεχα και όταν το έκλεινα.Πατούσα οκ και τέλος. Αντιμετωπίζουν πολλοί αυτό το πρόβλημα.Ισως με το patch να διορθωθεί. Ξεκίνησα σήμερα με το 9.02 Μόλις τελειώσω την χρονιά θα σας πω εντυπώσεις.
XronisR Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Ρε παιδια πηρα το fm 2009 αυθεντικο...επαιζα 4-5 μερες κ μετα μου εβγαλε αυτο το μυνημα XML parsing error! not well-formed (invalid token) at line 1 of speed xml.(εντωμεταξυ με πεταει εξω απο το παιχνιδι)!!Μου εχει σπασειι τα νευρα ξερει κανεις τι ειναι κ τι πρεπει να κανω???Θελω να λιωσω κ δεν μπορω....:cry: εχω κανει κ account στο steam.... Κλασικο προβλημα του Manager αυτο..Απλα μην κλεινεις το Pc αν εχεις το MAnager ανοιχτο..Η λυση ειναι: Δεξί κλικ στη συντόμευση του παιχνιδιού,ιδιοτητες και εκεί που λέει ''Προορισμος'' στο τέλος, μετά και από τα εισαγωγικά, αφήνεις ένα κενό και γράφεις -reset_preferences Το παιχνιδι θα τρεξει κανονικα..Την επομενη φορα που θα το τρεξεις απλα βγαλε το ''-reset_preferences'' απο το τελος του "Προορισμου" και καθαρισες... εδιτ:Παιζω το 9.2 απο τοτε που βγηκε...Πολυ καλο μεγαλη διαφορα στο game ειδικα στα match και σε κατι λεπτομερειες...
nzeppos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 εδιτ:Παιζω το 9.2 απο τοτε που βγηκε...Πολυ καλο μεγαλη διαφορα στο game ειδικα στα match και σε κατι λεπτομερειες... Άλλη μια επιβεβαίωση του αξιώματος που λέει: "Δεν παίζετε ΠΟΤΕ σοβαρά το manager, έως ότου κυκλοφορήσουν τα πρώτα 2-3 patches. Μέχρι το Γενάρη απλώς του... ρίχνουμε μια ματιά και από Φλεβάρη το ξεσκίζουμε". Κάθε χρόνο τα ίδια.
johnyboy Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Με τα δοκάρια πάλι το ίδιο βιολί.Στο 20΄ είχα 4 δοκάρια. Ευτυχώς αυτή η παιχτούρα ο Παλάσιο έριξε άλλα 2 πακέτα και κέρδισα 3-1 την Σλάβια Πράγας και μπήκα στους ομίλους. Ε δεν γίνετε δουλειά με 10 δοκάρια σε κάθε αγώνα.
XronisR Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Άλλη μια επιβεβαίωση του αξιώματος που λέει: "Δεν παίζετε ΠΟΤΕ σοβαρά το manager, έως ότου κυκλοφορήσουν τα πρώτα 2-3 patches. Μέχρι το Γενάρη απλώς του... ρίχνουμε μια ματιά και από Φλεβάρη το ξεσκίζουμε". Κάθε χρόνο τα ίδια. Και με ενα καλο PC παντα να φορτωνεις 30 πρωταθληματα και να τρελενεσαι!
fearwhatnow Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Πριν λιγο υπηρξε scene release αλλα δεν ξερουμε version ακομη.
mandipl Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 εγω εχω ηδη ξεκινησει το Live manager .σημερα ξεκιναω την 1η σεζον . να δουμε
fearwhatnow Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Patch 9.3.0 released. http://www.fmformation.net/general-discussions/41938-patch-9-3-0-a.html
johnyboy Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Μια ματιά στους κανόνες δεν κάνει κακό. Εχει αρκετή βελτίωση με το 3ο πάτς.Λιγότερα δοκάρια και όταν αλλάζεις κάτι στο σύστημα δεν κάνει 10 αγωνιστικά λεπτά να το εφαρμόσει. Και νομίζω είναι λίγο ποιο ελαφρύ.
nzeppos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Κλασικό μάνατζερ. Έπρεπε να φτάσουμε στο Μάρτη για να στρώσει το παιχνίδι.
alexzzz Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Κλασικό μάνατζερ. Έπρεπε να φτάσουμε στο Μάρτη για να στρώσει το παιχνίδι. και εμείς όμως έχουμε γίνει πιο έμπειροι πλέον... πριν από κάνα μήνα το έβαλα και ακόμα σοβαρά δεν έχω παίξει...
johnyboy Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Εγώ τώρα ξεκίνησα να παίζω σοβαρά. βρήκα όμως ένα bug. Ο τζίγκερ δεύτερη χρονιά μου έδωσε 30 μύρια για μεταγραφές:shock:.
alexzzz Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Ο τζίγκερ δεύτερη χρονιά μου έδωσε 30 μύρια για μεταγραφές:shock:. κάποτε το παιχνίδι ήταν αληθοφανές...
johnyboy Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 κάποτε το παιχνίδι ήταν αληθοφανές... Εχω σκαλίσει κάτι στο editor αλλά όχι transfer budget , balance και wages. Έτυχε σε κανέναν άλλο να δώσει τόσα η μόνο σε μένα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.