Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2009

comfuzio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 452
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να βλέπεις τους παίχτες σου σε 3D είναι μεγάλη επανάσταση! Πάλι καλά γιατί το FM Live με απογοήτευσε. 1000 φορές μόνος offline ή ακόμα καλύτερα σε lan.

Δημοσ.
θελω να δω τον πολυμετοχικο Παναθηναικο πως θα τον εχει και με τι budget επιτελους!

Μπορείς απλά να μπεις στο fmgreece και να μάθεις ή να κάνεις και τις προτάσεις σου. Τα παιδιά είναι πολύ συζητήσιμα.

Δημοσ.
Μπορείς απλά να μπεις στο fmgreece και να μάθεις ή να κάνεις και τις προτάσεις σου. Τα παιδιά είναι πολύ συζητήσιμα.

Θα το κανω καποια στιγμη :-)

Thanks

Δημοσ.

Πω ρε παίδες τι μου κάνατε βραδιάτικα. Εκεί που χάζευα λίγο το forum έπεσε το μάτι μου στο FM και άντε να ξεκολλήσει!

Είμαι "καθαρός" εδώ και έναν χρόνο ουσιαστικά. Είχα ξεκινήσει και κάτι το Πάσχα αλλά λόγω πτυχιακής έκοψα αμέσως. Από τότε δούλευα την database του παιγνιδιού την οποία την αλλάζω πάντα άρδην και ήθελα να την τελειώσω να ξεκινήσω ένα παιγνίδι για πολύ περιστασική ενασχόλιση αλλά φευ.

Τη νέα έκδοση την είδα με ανάμεικτα συναισθήματα. Από το '99 περίμενα 3D απεικόνιση του αγώνα (...10 χρόνια manager... ) αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι το ταπεινό σύστημά μου δεν σηκώνει τέτοια...τι ήττα είναι αυτή???

Πάντως το παιγνίδι ήταν ανέκαθεν ΚΑΨΙΜΟ, ελπίζω να συνεχίσει στον ίδιο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ δρόμο, εγώ είμαι στην αποτοξίνωση και πιστεύω ότι τουλάχιστον για φέτος θα την βγάλω καθαρή. Οσοι έχουν λίγο χρόνο όμως...

Δημοσ.

Τη νέα έκδοση την είδα με ανάμεικτα συναισθήματα. Από το '99 περίμενα 3D απεικόνιση του αγώνα (...10 χρόνια manager... ) αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι το ταπεινό σύστημά μου δεν σηκώνει τέτοια...τι ήττα είναι αυτή???

Καλά μην σε ανυσηχεί το συγκεκριμένο 3d και με οnboard μια χαρά θα παίζει. :-)

Δημοσ.

θέλει 2 μήνες...Αρκετός χρόνος δηλαδή!

Παρολαυτα, ελπίζω το 3d που φτιάχτηκε, να μην είναι η αιτία να μείνει το υπόλοιπο παιχνίδι πισω (θα ήθελα περισσότερα features σε μεταγραφές, γήπεδο, και υπηρεσίες merchadising ας πούμε, και περισσότερεσ οδηγίες στην τακτική )!

Δημοσ.

Περιμένω πώς και πώς να δω τα στατιστικά των νέων παικτών του Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Ντούντου, Μπελούσι, Ντιόγο, Ζιλμπέρτο, Λέτο...κακά τα ψέματα: Αυτή τη φορά οι δύο "μεγάλοι" της Superleague θα ξεκινούν με αξιώσεις τη πρώτη σεζόν...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...