Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2009

comfuzio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 452
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σαν να επεσε λιγο το τοπικ, τι εγινε το κοψαμε ολοι τωρα που πλησιαζουν γιορτες?

Εγω ειμαι τελος 2ης σεζον με λιγες αγωνιστικες να απομενουν. Ο Mascio εχει γινει παιχταρας και ο Mauricio εχει τις βασεις να εξελιχθει σε καλο παιχτακι. Regeiro φοβερη σεζον με 10 γκολ και 15 ασιστ . Ο Γιαχιτς ηταν πατος μεχρι τα μεσα της σεζον και τον αφησα να φυγει ελευθερος στο τελος της χρονιας. Υπεγραψε απο Μαρτιο σε μια Πορτογαλικη και απο τοτε οποτε τον βαζω παιζει μπαλαρα και εχουν τρελαθει οι οπαδοι και τα ΜΜΕ με τις επιδοσεις του.

Παντως στους defenders πιανει λιγο το κολπο με τα κορνερ. Βαζω εναν παιχτη να κανει challenge GK και εναν defender με high heading να ειναι near post. Ο Γιαχιτς εχει 6 γκολ μεσα στην σεζον ολα με κεφαλιες και ο Atienza αλλα 5 ολα απο κορνερ.

Καπου τον Ιανουαριο ειχε κανει μεγαλη κοιλια η ομαδα αλλα εδω και 4-5 αγωνιστικες πεταει. Αποκλειστικα στο Ουεφα απο την Αντερλεχτ με 3-2 εντος και 1-0 εκτος, χανοντας με away goals. Ομως απο τοτε πεταμε. 0-2 τον Παναθηναικο μεσα στην Λεωφορο, 1-5 τον Παοκ μεσα στην Τουμπα, 2-5 τον Θρασυβουλο. Ακολουθω τον Παναθηναικο με 2 ποντους διαφορα και ελπιζω να χασει κανενα ματς πριν το τελος. Αλλα και 2ος δεν με χαλαει καθολου αρκει να βγω CL να παρω κανα φραγκο.

Μαλλον θα χουμε ξεπουλημα το καλοκαιρι....

Δημοσ.
ξεπουλημα κανω καθε καλοκαιρι εγω παντα. ετσι για να εχει σασπενς...

και εγω το ίδιο! 10 le poul και 10 ερχοντε! :-)

Δημοσ.

και....στην 3η χρονιά, και πάλι πρωτάθλημα και κύπελλο, και πορεία για 1η φορά στο τσου λου μέχρι τους 8, που μας καθάρισε η μαντσεστερ!!!

τελειωσε η χρονιά, έχω κάνει ένα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ παιδομάζωμα (Σκεφτείτε ότι ανώ των 21 που επιβάλλεται να δηλώσω στην ουέφα, έχω από σύνολο 38 παιχτών , μόνο 16)!

πουλήσαμε πάλι αρκετό κόσμο,(πούλησα τον μάτος, στα 11εκατ) και έχω κλείσει να έρθουν 15 παίχτες από 16 ως 19 (ενας απίστευτος επιθετικός του οσφπ, ελληνας,16αρης,σακελλαρίου)!

μου τραυματίστηκε ο ακίνο για 8 ΜΗΝΕΣ γαμώ την τρέλλα μου!!

ο καμενί έχει αρχίσει τη γκρίνια, ότι θέλει μεταγραφή κλπ!! (η πλάκα είναι μελίσσης και καρυπίδης, γκρινιάζουν που δεν παίζουν, όταν έχω άμυντικούς kompany, vanden borre, spector, lejcaks, pieters, kennedy, 2-3 ακόμα, και γιαννακόπουλος αβραμιδης, δυο 18χρονοι ελπιδοφόροι έλληνες)!

Επίθεση, βαγνκερ λοβ, γκιγιέρμε, κειρίσον, φερνάντεζ (ο ισπανός του ηρακλή) και 3-4 πιτσιρικια, μου δίνουν μια χαρά επίθεση.

Γενικότερα, νομίζω ότι φέτος είμαστε για πολύ μεγάλα πράγματα, μια που κρατήσαμε τον ίδιο κορμό, 1 χρόνο μεγαλύτερους και ωριμότερους!!!

(το σύστημα δνε αλλάζει ΠΟΤΕ, ούτε στο ολντ τραφορντ, 3-5-2, με μόνο 3 αμυντικούς στοπερ, 2 κεντρικά αμυντ.χαφ, 2 πλαγιους χαφ, ενα ΑΜ , και 2 επιθ). (με αυτό το σύστημα, χάσαμε εντός 0-1 από τη μαντσεστερ, και εκτός φέραμε 3-3 )!

Δημοσ.
Φαντάζομαι ότι συντηρείς πολλές μικρές ομάδες με δανεικούς παίκτες, ε;

Μαλλον ο σκοπος του ειναι να ειναι ΠΑΟ πρωτος και μετα να ακολουθουν Θρασυβουλος, Βεροια, Λεβαδειακος κτλπ. Να μην βγαινει ουτε UEFA ο γαυρος και οι λοιποι.

38 ειναι πραγματι παρα πολλοι, εκτος αν εχει φαει το κολλημα το παιχνιδι σου και σου τραυματιζονται συνεχεια οι παιχτες. Εγω με 24 παιχτες εβγαλα ολη την σεζον και με UEFA μεσα. Χρησημοποιω ομως παιχτες που παιζουν σε πολλες θεσεις.

Δημοσ.
Μαλλον ο σκοπος του ειναι να ειναι ΠΑΟ πρωτος και μετα να ακολουθουν Θρασυβουλος, Βεροια, Λεβαδειακος κτλπ. Να μην βγαινει ουτε UEFA ο γαυρος και οι λοιποι.

38 ειναι πραγματι παρα πολλοι, εκτος αν εχει φαει το κολλημα το παιχνιδι σου και σου τραυματιζονται συνεχεια οι παιχτες. Εγω με 24 παιχτες εβγαλα ολη την σεζον και με UEFA μεσα. Χρησημοποιω ομως παιχτες που παιζουν σε πολλες θεσεις.

Δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχουν παράπονα με τόσους παίκτες. Και εγώ μαζεύω πάντα πάρα πολλούς αλλά συντηρώ άλλες 4-5 ομάδες...

Δημοσ.

Ηρθε το καλοκαιρι και καναμε τις αγορες μας. Αγορασα Κυριακο Παπαδοπουλο με 1,6Μ απο Σλαβια Πραγας (τον αγορασε απο Ολυμπιακο πριν 1 σεζον). Το παλικαρι σκοραρει, μαρκαρει, δινει πασες γενικα δεν εχει τυχει να χει σε αγωνα λιγοτερο απο 7.0, ακομα και οταν η υπολοιπη ομαδα σερνετε. Φοβερο παιχτακι! Πηρα και εναν Αυστριακο επιθετικο τον Simoner, ο οποιος στο ντεμπουτο του εβαλε χατ-τρικ, απο τοτε ομως συνεχεια τραυματιζετε. Επισης για DL πηρα τον 17 χρονο Κυπαρισση απο την ΑΕΚ με 1,8Μ ο οποιος και αυτος παιζει με πανω απο 7.0 ακομα και CL που τον εβαλα. Ακομα 5 πιτσιρικαδες με λιγα λεφτα που ειναι ακομα μετριοι και ακολουθουν γενικα την ομαδα. Η ακριβοτερη μου ομως μεταγραφη ο Αργεντινος Galvan που τον αγορασα με 4Μ δεν κανει τπτ. Σε καθε ματς 5-6 εχει βαθμολογια, αν και δεν τον βαζω καθαρο AMC αλλα MC να ανεβαινει. Το χουν παρει πρεφα και η διοικηση με τους οπαδους και με κραζουν για αυτη τη μεταγραφη. Wonderkid my ass!

Το περιεργο για 2η χρονια ειναι οτι 2 αστερια της ομαδας, ο Costa και ο Sifakis ενω θελουν να φυγουν και ζητησαν transfer list (το οποιο δεχτηκα) δεν κανει καμια ομαδα προσφορα. Στα προσωπικα τους γραφει οτι ενδιαφερονται καποιες ομαδες. Βεβαια το παιχνιδι τους κοστολογει 2,5Μ και εγω ζηταω 4-5Μ, σιγα μην τους δωσω παρακατω.

Αυτο που μ'αρεσε ειναι οτι η διοικηση εφτιαξε καλυτερο youth academy 8 μηνες αφου το ζητησα και αφου ειδαν οτι ειμαστε καλα οικονομικα. Στα προηγουμενα συνεχεια σου καναν deny ακομα και αν ειχες 30Μ Balance. Περιμενω να δω τα αποτελεσματα του στο προσεχες μελλον γιατι μεχρι στιγμης δεν εχουν βγαλει τπτ τις προκοπης οι ακαδημιες.

Δημοσ.
Φαντάζομαι ότι συντηρείς πολλές μικρές ομάδες με δανεικούς παίκτες, ε;

χαχα...Ναι, ξάνθη, λεβαδειακό, προο, ιωνικό, κλπ!!!;)

ασχετα με την πλάκα, ηλυσιακό και AB κοπενχάγης έχω μόνο.

Και πράγματι έχω γκρίνιες, αλλά πολύ λίγες.

Εγω με 24 παιχτες εβγαλα ολη την σεζον και με UEFA μεσα. Χρησημοποιω ομως παιχτες που παιζουν σε πολλες θεσεις.

Εχω 2 εντελώς διαφορετικές 18αδες, οι οποίες παίζουν ανάλογα οτ παιχνίδι.

Αν παίζω πχ τσου λου τεταρτη με ρεαλ, παίζουν οι 18 βασικοί μου , και κυριακή με λιβαδειά, βάζω βασικούς 3-4 από τους αναπληρωματικούς, και όσους είχα εκτος 18αδας.

οι 11αδες ειναι σταθερες, και παίζουν το καλοκαίρι η καθε μία πάνω από 15φιλικά παιχνίδια. Και ο κάθε παίχτης, εκτός ΜΕΓΑΛΗΣ ανάγκης, έχει ΜΟΝΟ μία θέση (πχ, o santana, παίζει ΜΟΝΟ MR, ο marquinos, ΜΟΝΟ ΑΜ, ο aquino, ΜΟΝΟ ML κλπ). ΑΚόμα και τα 3 σεντερ μπακ μου, παίζουν παντα στο ίδιο σημείο (Αριστερά ο Pieters,μέση ο kompany,δεξιά ο lecjaks).

Ετσι, όταν η χρονιά τελειώνει, ο βαγνκερ λοβ πχ, θα έχει 25 συμμετοχές, και ο αναπληρωματικός επιθετικός, ο μικρός ο φερνάντεζ, 16. Ο καμενί θα έχει 27-28, ο σμάιχελ 18-20...

Ετσι, κρατάω ικανοποιημένους σχεδον 30 παίχτες, και δε φοβάμαι κ τραυματισμούς (πχ, ο aquino με τσάκισε)!

Δινω δανεικούς και 7-8,και είμαι οκ! μου μένουν μόνο 2-3 εκτός, οι οποίοι συνήθως είναι και τόσο μικροί σε ηλικία, που δε γκρινιάζουν, και παίζουν για την U21....

Δημοσ.

Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει τί γίνεται με το "go on holiday"; Πατάω στην αντίστοιχη επιλογή αλλά αντί να με βγάλει σε μια οθόνη για να επιλέξω για πόσες μέρες κ.τ.λ. μου εμφανίζει την οθόνη του "Game Status"...:mad:

Ξέρει κάποιος γιατί γίνεται αυτό;

Δημοσ.
Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει τί γίνεται με το "go on holiday"; Πατάω στην αντίστοιχη επιλογή αλλά αντί να με βγάλει σε μια οθόνη για να επιλέξω για πόσες μέρες κ.τ.λ. μου εμφανίζει την οθόνη του "Game Status"...:mad:

Ξέρει κάποιος γιατί γίνεται αυτό;

Και γω το παρατηρησα τωρα το καλοκαιρι στις μεταγραφες. Ειχε World Cup και βαριομουν να βλεπω τα ματς, ειπα να παω διακοπες αλλα τπτ. Με πετουσε και μενα στο Game Status οσες φορες και αν το δοκιμασα. Εψαξα στο Game Status μηπως εχει επιλογη για μερες που λες και εσυ αλλα δεν βρηκα κατι. Μαλλον bug θα ναι.

Δημοσ.

Παίζετε το αυθεντικό παιχνίδι, χωρίς no-CD crack? Το holiday mode bug είναι γνωστό ζήτημα και εμφανίζεται στις εκδόσεις του θείου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...