tzinos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 εγω τον εχω 2 χρονιες τον Keirrison, σας τον ειχα προτεινει 3-4 σελιδες πριν. ΑΛΛΑ ενω μου εβαλε καμια 25ρια γκολ την πρωτη, μου ζητησε μεταγραφη, φυσικα δεν δεχτηκα και εγινε unhappy. Λοιπον την 2ρη χρονια, μεχρι τον δεκεμβρη δηλαδη (μιση σεζον), μου ειχε βαλει 1 γκολ και επαιρνε απο 5 μεχρι 6.7 καπου εκει. Τραγικος, μου σπασε τα νευρα και τον εστειλα δανεικο, η γιουβε εδωσε 1 εκ μπροστα και αλλα 10 αν κλεισει μετα η μεταγραφη. Δεδωμενου οτι τον πηρα ελευθερο δεν με νοιαζει που εχει χαμηλουτσικη ρητρα. Τωρα δεν ξερω αν δεν επαιζε επειδη δεν πηρε μεταγραφη, η επειδη γενικα το παιχνιδι δειχνει να μην τα πηγενει καλα με τους επιθετικους! Οτι στατς και να εχουν, οσω παιχταραδες και να ναι, αν δεν βαλλουν γκολ σπανια περνουν πανω απο 6.5. Ακομα και με 2 επιθετικους να παιζεις το γκολ μοιαζει να μπαινει ποιο δυσκολα. Γι αυτο παιζω σχεδον παντα με ενα επιθετικο. Υποψιαζομουν οτι απλα η μπαλα δεν πηγενει συχνα μπροστα και οτι παρολο που εχω επιθετικες οδηγιες, ο στραικερ δεν εχει πολλες φασεις για γκολ. Παιζω 4-2-3-1 η 4-4-1-1. βελακια μπροστα συνηθως εχουν μονο οι ακραιοι και προσπαθω τα χαφ και τους αμυντικους να μην αφηνουν συχνα την θεση τους, οποτε βελακι η πισω η καθολου. Ε λοιπον δεν χανω σχεδον ποτε, αλλα βγενουν συχνα κατι κουλες ισοπαλιες με μικρες ομαδες. Δοκιμαζω σε 4-4-1-1 να βαλω βελακια και στους 4 του κεντρου προς τα πανω, και στον επιθετικο χαφ. Απο τα λιγα παιχνιδια που επαιξα βλεπω οτι καθαριζω πολυ ποιο ευκολα τις μικρες ομαδες και δεν ερχονται αγχωτικες νικες η ισοπαλιες. Λετε να εινα αυτη η λυση? αλλα ρε γαμωτο με βρισκει αντιθετο στον τροπο παιχνιδιου και τη λογικη, δεν μπορει σχεδον ολοι η ομαδα να θελει μπροστα βελακια για να παιξει επιθετικα, παντα θελω τους μεσους να κρατανε μπαλα και να επητιθονται συνετα.
comfuzio Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Με το 4-2-3-1 παίζει πιο καλά η ομάδα αλλά πάλι οι CF/ST τον παίζουν άγρια... αυτό το παιχνίδι δεν είναι για να έχεις καλό επιθετικό! φέρνεις έναν από ακαδημίες και καλούς AM (RLC) και γίνεται η δουλεία... όταν αγοράζετε παίχτες με αποπληρωμή σε 6~24 μήνες έχετε το ποσό στα ταμία σας;; Εγώ όταν πάρω έναν παίχτη λέμε τώρα που κάνει 10κκ και έχω 15κκ και τον πάρω για 24 μήνες το ποσό μου αφαιρείται αμέσως! Ποίος ο λόγος να αγοράζει κανείς έτσι;
antreaslam Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 comfuzio, το ποσό δε σου αφαιρείται από το ταμείο σου, αλλά από το transfer budget σου, φυσικό είναι, και δίκαιο! τη 2η χρόνια, πήραμε πρωτάθλημα εύκολα, αποκλειστηκάμε από τα γιαννενα στο κύπελλο, και φτάσαμε στους 4 του ουέφα, όπου η ιντερ μας πήρε με 1-1 εντός, και 3-2 εκτός. Πήρα kompany, vanden borre, de jong αμυν.χαφ, έναν απίστευτο ισπανό από atletico, πάλι αμυν.χαφ,wonderkid, τον κειρισον μπροστά να τον εναλλάσω με βαγκνερ λοβ κ γκιγιέρμε, η μπάρτσα μου ζήτησε τον μπουανανότε με 23 εκατ (το σκεφτομαι ...), και βρήκα ένα βραζιλιάνο (marquinos) AM Που δείχνει πολύ καλός, και τον πήρα με 8,5. Μετακομίσαμε και στο νέο μας γήπεδο, που εκτόξευσε τα διαρκείας μας στα 29.000, και έδωσα δανεικό τον μάτος στην λίβερπουλ, με 1,2 μπροστά, και 9,4 μετά!!! Επίσης, έχω πάρει το σαβιόλα 2εκατ, και τον έχω δώσει 2 χρόνια δανεικό , εχοντας παρει πίσω τα 2 εκατ!!!! Εχω μπάτζετ για μεταγραφές, ήδη στα 45εκατ!!!Και σκέφτομαι να πουλήσω και τον ντι μαρία,στα 7 εκατ, όπως και τον σιμάο στα 7 (εχω ηδη 2 προτάσεις), και να χτυπήσω ένα απίστευτο wonderkid από μπαγερν, ΑΜ, και να ψάξω κάποιον σούπερ για χαφ επίσης (παίζω ακόμα με aquino, santana, πάνε αρκετά καλά)!
kaiowas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Καταφερα χτες να φτασω τους coach στους 8 και να ανεβουν στα 7 αστερια τα περισσοτερα μερη του training. Ζητησα πρωτα απο τον Σκορδα καλυτερα youth facilities κ συμφωνησε οτι ειναι χαλια τα υπαρχον. Μετα απλα με αφησε να φερω τους coach χωρις να μου πει οτι δεν χρειαζομαστε αλλους. Εβγαλε το παιχνιδι αρκετους ελληνες και βραζιλιανους coach χωρις contract, οι οποιοι ερχονται ανετα στην ομαδα και εχουν 18+ σε συγκεκριμενα stats. Καποια wonderkid οπως ο Mascio εχουν ηδη ανωδικες τασεις σε ολα τα stats. Ο Regeiro μας εχει βγαλει ασροπροσωπους, σκοραρει τουλαχιστον 10 φαουλ την σεζον. Ετοιμαζομε καλοκαιρι για μεγαλη ανακαινηση αφου ο Fowler, Recoba ειναι μεγαλα παλτα, και σε 5-6 ακομα δεν ετοιμαζομε να κανω ανανεωση συμβολαιων. Ειχα προβλημα με τον ST, το συστημα 41221 ειχε καλη αποδοση αλλα ο ST ειχε παντα κατω απο 6 και δεν σκοραρε. Εβαλα στα personal πολυ creation, forward runs κ run with ball much και direct πασες γιατι το κουραζε οταν εμπαινε στην περιοχη και τον κλεινανε. Απο τοτε σκοραρει σχεδον σε καθε ματς ο Κοκε, ακομα και ο Mauricio σκοραρε που παλιοτερα μονο Πασχα-Χριστουγεννα-Γενεθλια εβλεπε διχτυα. Τον βαζω να μαρκαρει και τον εναν DC always (αυτον με το λιγοτερο decisions κ passing) και βαζει και κανα γκολ απο λαθος της αμυνας. Οσοι παιζετε με 2 επιθετικους μπροστα δοκιμαστε man marking και στους 2 αντιπαλους αμυντικους, με κακες-μετριες ομαδες κανει θαυματα.
kickeras Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Tελευταία έκδοση του editor: http://community.sigames.com/showthread.php?t=74616 01-12-2008 Immuner's FMScout09 v0.9 Beta Changelist Added Features from V0.5 to v0.9 - Added game date information to know where you are when you reload the game - Added weight and height in preferences - Added Active Player button - Added profile pages for staff and player which are accessible by either clicking on the Active Player button or in a row - All numbers have their assosiative symbol in the profile pages - All attribute from to fields are synchronized. For example, the max field can never have lower value than the min. - Search for contract expiry date - Ability to search and display all possible player and staff attributes - Added preferences option to select currency (pounds, euro or dollars) - Added preferences option to select wage display (weekly, monthly or yearly) - Added wonderkids button - Search for staff - Search options for staff: Name, Nationality, Role, Age, CA, PA - Clear search fields for staff - Search for players - Search options for players: Name, Nationality, Club, Value, Sale Value, Age, CA, PA, Position - Clear search fields for players Changes - bugfixes from V0.5 to v0.9 - Fixed bug whereplayers with no name where getting displayed - Changed size in rows - Fixed bug where selecting a row that is sorted would result in wrong entity profile - Fixed big where own players could not be shown - Changed layout a bit - Fixed bug where some dates where displayed wrong - Changed place of attribute pages for easier access - Enabled wage button in preferences - Fixed several bugs on the display of elements - Changed data structures to speed up searching - All search fields are now disabled until loading the game - Numeric fields now accept only numeric values - Results View now sorts properly numbers and dates In simple words, you can search using all attributes, find your player, staff or find your active player and see him its own profile page with most visible and hidden stats. Double click on a player/staff row or click on active player to see. You can use different currencies, wage, height and weight measurements. V0.9 Link Next step, adding shortlists and customizable columns. To see all our own players leave sale value to zero, it will also search for players with sale value -1 (your own for example)
Theos_Gr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 να κανω μια ερωτηση ολιγον βλακεια.υπαρχει κανα patch που να τα βγαζει ελληνικα διοτι το παιζει ενα ξαδερφακι μου το οποιο δεν ξερει αγγλικα?
comfuzio Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Ναι Αντρέα αλλά γιατί να πάρω έναν παίχτη έτσι και όχι όλα μπροστά αφού έτσι και αλλιώς το ποσό δεν το διαχειρίζομαι;
kaiowas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Kickeras η version αυτη απαιτει παλι Net Framework 3.1 οπως και η προηγουμενη? Γιατι δεν εχω Service Pack 2 και δεν μπορω να βαλω το 3.1 Θελω να αλλαξω απεγνωσμενα το % που μου δινει ο συλλογος απο το balance για μεταγραφες. Αυτη τη στιγμη εχω 10Μ Balance και μονο 3Μ μου δινετε για μεταγραφες (απο τα οποια μειναν 700Κ αυτη τη στιγμη). Ζηταω more transfer funds αλλα μου λεει ειναι αρκετα οπως εχει ο Εβραιος. Δηλαδη περνω κυπελλα, bonus απο Ευρωπη κτλπ και ολα πανε στην διοικηση, μονο τα λεφτα απο τις πωλησεις παιχτων μου δινουν. να κανω μια ερωτηση ολιγον βλακεια.υπαρχει κανα patch που να τα βγαζει ελληνικα διοτι το παιζει ενα ξαδερφακι μου το οποιο δεν ξερει αγγλικα? Απο οτι ξερω οχι. Συγκεκριμενα για το FM 2009 σιγουρα δεν υπαρχει, για προηγουμενες εκδοσεις ισως αν και παλι χλωμο το βλεπω.
nzeppos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Βγήκαν κάποια πρώτα καλούδια για το 3D. Συγκεκριμένα κυκλοφόρησαν μερικά γρασίδια και έπεται και συνέχεια. Ιδού ένα δείγμα και το original link: http://community.sigames.com/showthread.php?t=71353 Μπορείτε να τα κατεβάσετε από εδώ: http://files.filefront.com/pitch+textures7z/;12453163;/fileinfo.html InstallCopy to folder /program files/sports interactive/football manager 2009/data/sigfx/meshes/pitch/textures/
kickeras Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Kickeras η version αυτη απαιτει παλι Net Framework 3.1 οπως και η προηγουμενη? Γιατι δεν εχω Service Pack 2 και δεν μπορω να βαλω το 3.1Θελω να αλλαξω απεγνωσμενα το % που μου δινει ο συλλογος απο το balance για μεταγραφες. Αυτη τη στιγμη εχω 10Μ Balance και μονο 3Μ μου δινετε για μεταγραφες (απο τα οποια μειναν 700Κ αυτη τη στιγμη). Ζηταω more transfer funds αλλα μου λεει ειναι αρκετα οπως εχει ο Εβραιος. Δηλαδη περνω κυπελλα, bonus απο Ευρωπη κτλπ και ολα πανε στην διοικηση, μονο τα λεφτα απο τις πωλησεις παιχτων μου δινουν. Θέλει .ΝΕΤ 3.5 SP1. Όπα, δε σου επιτρέπει (ακόμα) να κάνεις edit data, είναι scouting tool!
antreaslam Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Βγήκαν κάποια πρώτα καλούδια για το 3D. Συγκεκριμένα κυκλοφόρησαν μερικά γρασίδια και έπεται και συνέχεια. Ιδού ένα δείγμα και το original link: http://community.sigames.com/showthread.php?t=71353 Μπορείτε να τα κατεβάσετε από εδώ: http://files.filefront.com/pitch+textures7z/;12453163;/fileinfo.html nzeppos, ΤΑ....καλούδια που βγήκαν, μπορούν να πέσουν πάνω στο ήδη υπάρχον παιχνίδι, ή είναι settings Που θέλουν νέο παιχνίδι για να ξεκινήσουν να "υπάρχουν"? ΥΓ: φυσικά δεναντεξα, και πουλησα τον μπουανανότε με 25εκ στη μπαρτσα! 2η χρονιά του βάγκνερ λοβ στην ομάδα, και βγάζει μάτια!!!τον γκιγίερμε τον ζήτησε η γιούβε, αλλά μόνο με 10εκατ (τον είχα πάρει 16). ανέβηκε ΠΟΛΥ ο windaldum, και ζήτησαν νέα συμβόλαιο ο lecjacks, και O santana, αλλά τα αξίζουν και τα πήραν!! Και σούπερ μου έχει βγει ο Pieters (Σκεφτείτε ότι παίζω ΜΟΝΟ με 3 αμυντικούς, pieters, kompany, lecjacks), και πέρυσι σε 30 παιχνίδια έφαγα 11 γκολ!!!! (Και ο σπέκτορ είναι καλός παντως σαν αμυντικος!!!) Αβραμίδης και γιαννακόπουλος 2 πιτσιρικια καλά από έλληνες (ο ένας από πΑΟ, ο αλλος από καλαμαρια)! τον βλάχο που πήρα από παοκ, μου τον ζητάει ηδη η σλαβια πραγας με 2,2 εκατ....
kaiowas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Antreaslam τα στατιστικα των wonderkids που εχεις π.χ windaldum εχουν ανεβει πολυ? Η απλα οι συγκεκριμενοι ανεβηκαν λιγο στα stats ομως παιζουν πολυ καλυτερα στα ματς? Γιατι εμενα μονο ο Mascio εχει ανεβει παρα πολυ στα stats, οι υπολοιποι ελαχιστα εως καθολου, και βαζω και τους wonderkids να παιζουν τουλαχιστον 15 ματς την σεζον βασικοι. Training εχω στα περισσοτερα 6-7 αστερια... kickeras, σορυ εχεις δικιο δεν ειχα προσεξει οτι ειναι scouting tool και οχι editing. Αρα το ριχνω στην ζητιανια (aka loan) για να παρω κανα καλο παιχτη.
antreaslam Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 ααα, ξέχασα να αναφέρω πάλι το όνομα του wonderkid αμυν.χαφ από ατλέτικο( εχει 2 αμυν.χαφ, και οι 2 είναι wonderkids)! τον φτηνό πήρα, και δείχνει καλός! ο windaldum όχι, δεν έχει ανέβει πολύ, αλλά παίζει πολύ καλύτερα! ο μπουανανότε μόνο μου ανέβηκε πολύ. με την προπόνηση βέβαια, δεν έχω ασχοληθεί τρελά, θα βγάλω κ το 3ο έτος έτσι, κ μετά θα φτιάξω προγραμματα για κάθε γραμμή! Απλά, το καλοκαίρι τους βαζω very heavy (τραυματίζονται 8-9 για κανά μήνα!)! Μπήκα στο 2ο γκροπυ δυναμικότητας του τσου λου, και έπεσα σε λίβερπουλ, στανταρ λιέγης, και Κοπενχάγη! Επιτέλους, θα περάσω όμιλο τσου λου!!!!
MaTrOx Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Παίδες κάνα fmscout παίζει για το 09? Και μην αρχίσετε όλοι με τα cheats, δεν υπάρχει χρόνος να ασχοληθούμε και με το scouting! Thankz! -----Προστέθηκε 3/12/2008 στις 12 : 03 : 27----- Sorry, τώρα είδα το post του kickeras στην προηγούμενη σελίδα.
nzeppos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 nzeppos, ΤΑ....καλούδια που βγήκαν, μπορούν να πέσουν πάνω στο ήδη υπάρχον παιχνίδι, ή είναι settings Που θέλουν νέο παιχνίδι για να ξεκινήσουν να "υπάρχουν"? Είναι απλώς αλλαγές στα γραφικά, οπότε προφανώς δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να μπουν οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι (και εξίσου απλά να αντικατασταθούν). Δεν χρειάζονται νέο παιχνίδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.