alexzzz Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Ρε συ, αυτό ήμουν έτοιμος να πω Τα μεγάλα μυαλά παιδί μου... συναντιούνται
kickeras Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Οκ έκανα κάποιες αλλαγές. Immuner's FMScout v0.6 Beta Changelist Added Features - Search for staff - Search options for staff: Name, Nationality, Role, Age, CA, PA - Clear search fields for staff Changes - bugfixes - All search fields are now disabled until loading the game - Numeric fields now accept only numeric values - Results View now sorts properly numbers and dates Link
dark_banishing Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Ρε συ, αυτό ήμουν έτοιμος να πω. Πώς σας αρέσει να το παίζετε το παιχνίδι έτσι; Είναι σαν να παίζετε με cheat. Προσωπικά δε διαβάζω ποτέ τα ποστ στα οποία γίνονται αναφορές σε παίχτες. Κοίτα το παιχνίδι γίνεται πιο εύκολο έτσι και όπως και να το κάνουμε σε όλους αρέσουν οι νίκες. Γενικά το παιχνίδι θέλει πολύ χρόνο, που οι περισσότεροι δεν έχουν. Κατά τα άλλα συμφωνώ μαζί σου. Προσωπικά παίρνω ομάδες χάλια και τον πρώτο χρόνο δεν κάνω καθόλου μεταγραφές για να είναι πιο δύσκολο. Οπως την βρίσκει ο καθένας. Πάντως άμα παίζετε μόνοι σας χάνετε την μισή χαρά. Βρείτε μερικούς φίλους και κάντε ένα λανάκι έχει πολύ φάση.
antreaslam Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Manuel, είναι ζήτημα χρόνου! κάποτε έκανα και εγώ το ίδιο! αλλά τώρα που παίζω μια-2 ώρες κάθε 2 ημέρες, θα έκανα κανά χρόνο για να τελειώσω ένα χρόνο! οπότε, ψάχνω τους μισούς εγώ, τους μισούς οι αλλοι κολλημένοι εδώ μέσα , ανταλλάσουμε απόψεις και έχουμε ολοκληρωμένο σκαουτινγκ!
comfuzio Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Βγήκε και το FMM 3.0 alpha 1 αλλά είναι η Κινέζικη έκδοση και το πάω ακόμα στην τύχη!
comfuzio Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 κλέψιμο ή όχι δεν θα την πάλευα με 3 μήνες εκτός τον Messi!
andreas443 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 pedia kalispera exo ena laptop me aftes tis dinatotites: Model Name ACER NOTEBOOK ASPIRE 2930Z_322G16MN V.PR (LX.ARU0X.152) Operating System Vista Home Premium Processor Intel Core 2 Duo T3200 (2.0 GHz) Memory 2 GB (1x 2GB) DDR2 Hard Disk Drive 160 GB Optical Drive DVD-DL Display 12.1'' WXGA CrystalBrite Graphics Intel GMA 4500MHD 384MB 8a i8ela na rotisw 8a mou to sikosi to pexnidi ola ama ta exw sta low 8a mporeso na to peksw? i karta grafikon to sikoni?
Roronoakostas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 pedia kalispera exo ena laptop me aftes tis dinatotites: Model Name ACER NOTEBOOK ASPIRE 2930Z_322G16MN V.PR (LX.ARU0X.152) Operating System Vista Home Premium Processor Intel Core 2 Duo T3200 (2.0 GHz) Memory 2 GB (1x 2GB) DDR2 Hard Disk Drive 160 GB Optical Drive DVD-DL Display 12.1'' WXGA CrystalBrite Graphics Intel GMA 4500MHD 384MB 8a i8ela na rotisw 8a mou to sikosi to pexnidi ola ama ta exw sta low 8a mporeso na to peksw? i karta grafikon to sikoni? Νομιζω ανετοτατα..
tzinos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 τελικα πουλησα γκαλετι 9 εκ. και πηρα νινη με 4εκ. μεσα σε 6 μηνες ανεβηκε λιγο, ειχε συνεχεια πρασινα βελακια, αλλα το σημαντικοτερο μεσο ορο 7.52 σε καμια 15ρια αγωνες. Μια χαρα. Μονο που κουραζεται ευκολα
antreaslam Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 τελικα πουλησα γκαλετι 9 εκ. και πηρα νινη με 4εκ. μεσα σε 6 μηνες ανεβηκε λιγο, ειχε συνεχεια πρασινα βελακια, αλλα το σημαντικοτερο μεσο ορο 7.52 σε καμια 15ρια αγωνες. Μια χαρα. Μονο που κουραζεται ευκολα έλα ρε, σου ήρθε ο νίνης? εμένα φήμη κυκλοφόρησε ότι τον θέλει ο οσφπ, και αμέσως έκανε δηλώσεις ότι δεν ενδιαφέρεται!!! (και ναι, κουράζεται πολύ εύκολΑ)!
isspro Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 pedia kalispera exo ena laptop me aftes tis dinatotites: Model Name ACER NOTEBOOK ASPIRE 2930Z_322G16MN V.PR (LX.ARU0X.152) [...] Graphics Intel GMA 4500MHD 384MB 8a i8ela na rotisw 8a mou to sikosi to pexnidi ola ama ta exw sta low 8a mporeso na to peksw? i karta grafikon to sikoni? εγω εχω να tower ενος φιλου. εχει Nvidia MX400 [64/128Mb] και δε το σηκωνει. θελει απο 128mb καρτα γραφικων και πανω. οποτε εσυ εισαι τζιτζι παικτης: ,19 χρονων, Forward και τρομερος goalτζης. τον πηρα παναθηναϊκο απο Coritiba με €10.850.000 καλοκαιρι πριν τη δευτερη σεζον. σε 28 παιχνιδια 16 goal εκει Κλπ. κοιταξτε τον αξιζει. σημερα θα δω τι ψαρια πιανει... στην πραγματικοτητα τωρα τον θελει valencia, liverpool και ακουγεται και οσφπ.
fullon Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 ο Keirrison ( που τον ηθελε ο ολυμπιακος το καλοκαιρι ) ειναι πολυ παικτουρα.. τον πηρα με 6Μ και μολις τελειωσε την πρωτη χρονια με 39 γκολ συνολο σε ολες τις διοργανωσεις!!! πρωτος σκορερ σε ελλαδα και CL...! επισης βρηκα και εναν καλο 26 ισπανο MC/DMC πολυ καλο παιχτακι.. θα σας τον πω μολις γυρισω απο δουλεια, δεν θυμαμαι ονομα τωρα! ποτε δεν εχω ασχοληθει με training ομως ρε παιδια.. καποιος να μου πει κανα δυο πραγματακια σχετικα με training καλο θα ηταν..
kaiowas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Για το training μπορεις και εσυ να το φτιαξεις αναλογα. Κανε κατηγοριες παιχτων DC,WB,DMC,MC,AM, ST και κανε την καθε κατηγορια αναλογα με τα στατιστικα που χρειαζονται. Πχ για DC βαζεις αρκετο Strenght, Defence, ελαχιστο εως καθολου Attacking, Μηδεν Goalkeeping, και στα αλλα παιζεις αναλογα πως θελεις τους DC σου. Αν πας πχ στο Aerial η Tactics σου λεει ποια στατιστικα ανεβαζει. Ολα ομως εξαρτωνται παρα πολυ απο τους coach που εχεις γιατι αυτοι καθοριζουν το ποσο σκληρη θα ειναι η προπονηση. Δλδ με καλους προπονητες μια δυσκολη κ κουραστικη προπονηση γινετε αρκετα πιο ευκολη. Επισης υπαρχουν και ετοιμα training schedules σε διαφορα forums, κανε ενα search στο google. Καποια training του FM2008 δουλευουν και στο 09. Δοκιμασε το fmgreece.com εχει πληροφοριες για training και καποια ετοιμα schedules.
tixero Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 πουλησα galetti 19 μυρια στην milan τα χριστουγεννα 2008 και πηρα carlos alberto dmc ελευθερο tientalli απο psv αντι τοροσσιδη και keirisson,περασα προκριματικα champion's απο ατλετικο και 2ος στους ομιλους (χωρις save load),o keirisson απλως δεν υπαρχει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.