Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2009

comfuzio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαχνω εδω και μερες μια λιστα με καλους Coaches, Physio, Ass Manager κτλπ, γιατι δεν βρισκω τπτ μεσα στο παιχνιδι εκτος απο 1-2 Ιταλους με Conintental fame που δεν ερχονται ουτε για πλακα Ελλαδα.

Βρηκα μια επιτελους στο sortitoutsi την οποια δεν δοκιμασα ακομη και δεν ξερω αν περιεχει και staff το οποιο ερχετε και σε μικρες ομαδες η μονο σε πολυ μεγαλες (Man U, Real, Barca κτλπ).

Παρ'ολα αυτα here it goes:

Assistant Managers

Bernhard Peters

Flavio de Oliveira

First Team Coaches

Ivan Carminati

Coaches

Fitness

Paulo Paixao

Paco Ayestaran

Damian Roden

Goalkeeping

Franco Tancredi

Andreas Kopke

Ray Clemence

Ivano Bordon

Krzysztof Dowhan

Defensive

Franco Baldini

Tony Carr

Peter Drake

Luc Rabat

Geraldo Fabia

Technical

Ricardo Moniz

Luis Gilberto da Veiga

Justo Lillo

Ludovic Taillandier

Attacking

Inaki Saez

Paco Herrera

Regis Le Bris

Hermogenes Neto

Scouts

Jose Geraldo Mota

Roberto Bettega

Rudi Wojtowicz

Ze Custodio

John Park

David Hamilton

Egon Coordes

Eduardo Maciá

Nicky Hammond

Hans-Martin Kleitsch

Physios

Odir de Souza

Gianni Nanni

Magnus Forsblad

Gary Lewin

Rodrigo Lasmar

Αν καταφερει και παρει κανεις καποιον απο αυτους σε Ελληνικη ομαδα ας αναφερει ποιον για να ξερουμε. ( Αν γινετε να αναφερθει και στα τροπαια της ομαδας την προηγουμενη σεζον για να ξερουμε τι ομαδες/club reputation ζητανε οι αποπανω, γιατι αν παρει καποιος 2 Champions League με τον Ολυμπιακο/ΠΑΟ δεν συμαινει οτι και εγω με τον Αρη με ενα πρωταθλημα θα καταφερω να τους φερω).

Απο οτι βλεπω παντως ενας πολυ καλος Assistant Manager ειναι αναγκιαιος γιατι δινει αρκετη βοηθεια με τις συμβουλες του στα ματς, σχετικα με τακτικες και κενα στην αναπτυξη.

Kickeras ενα μεγαλο thanks για το scout, το βρισκω αναγκιαιο τωρα που ειμαι καλοκαιρι και παω για 2η σεζον, να βλεπουμε και τι CA/PA εχουν τα τελεντα που μαζεψα στις λιστες τελικα. Αγορασα ενα DMC με πολυ καλα stats και βρηκα στα forums οτι εχει CA 85 και PA 125!!! Τραγικο!

• Απαντ. 452
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δεν ξερω ρε παιδια,το παιχνιδι εχει χασει την αιγλη που ειχε το 2001-2002..δεν ειναι το ιδιο πωρωτικο

Δημοσ.

Φταίμε και εμείς λίγο... βρίσκουμε παίκτες και τους μοιραζόμαστε στο ίντερνετ και δεν νιώθεις το ίδιο με το ταλέντο που μόνος σου ανακάλυψες!

Δημοσ.

Οι νεαροι παιχτες δεν βγαινουν παιχταραδες σε ολους. Οι περισσοτεροι wonderkids που εχουν -9PA παιζουν αναμεσα σε 150-160 PA αναλογα το παιχνιδι του καθενος. Οι παιχταραδες με -10PA ειναι γυρω στους 10 (που γινονται παιχταραδες στανταρ) και ειναι γνωστοι σε ολους, οπως και στο 2001 που ειχαμε Saviola, Aimar κτλπ.

Το αν θα γινει καποιος -9PA παιχταρας εξαρταται πολυ και απο το training schedule και κυριως απο τα αστερακια της προπονησης (δηλαδη τους coach), οπως και σε ποσα ματς παιζει. Οι wonderkids με -9PA εχουν απλα προβαδισμα απεναντι στους αλλους νεους παιχτες του παιχνιδιου στην εξελιξη, χωρις να εγγυατε αυτο οτι θα γινει σοι και καλα παιχταρας. Αρκετους απο αυτους δεν θα καταφερουμε να τους κανουμε wonderkids, γιατι εχουν πολυ χαμηλο CA και για να γινουν καλοι θελουν 2-3 σεζον εντατικα παιχνιδια (loan anyone?). Φτανοντας κοντα στην ακμη του παιχτη αν το CA ειναι 130 και το PA 170, σημαινει οτι ποτε δεν θα φτασει στο PA που θα μπορουσε και θα ναι παντα ενας μετριος παιχτης.

Εμενα προσωπικα το παιχνιδι μ'αρεσε πολυ περισσοτερο απο τα 2 προηγουμενα, ειδικα στον τομεα των transfers. Ακομα και το 2001, που ειναι και εμενα το αγαπημενο μου, ειχε προβλημα σε αυτον τον τομεα. Ξεκινουσες με μια ομαδα και ηθελες να ξεφορτωθεις 4-5 παιχτες γιατι δεν σου καναν και ακομα και με 10Κ να τους εβαζες transfer list δεν τους αγοραζε κανεις. Τωρα οι μεταγραφες στην αρχη ειναι πολυ πιο ρεαλιστικες, οπως και οι αντιδρασεις παιχτων. Στο 2001 αγοραζες εναν παιχτη με 100Κ αν ησουν Μιλαν και τον πουλουσες το ιδιο καλοκαιρι 2Μ, βαζοντας τον απλα σε 2 φιλικα. Τωρα η αγοραστικη αξια του δεν ανεβαινει τοσο αποτομα και ο παιχτης δεν δεχετε να φυγει την ιδια σεζον.

Εχει καποια bugs με τις ισοπαλιες, με τα πολλα δοκαρια (οπως τα περισσοτερα FM) και με την μακρινη πασα του GK στον ST που τον βγαζει συνεχεια τετ-α-τετ με τον αντιπαλο GK. Ελπιζουμε ομως πως θα λυθουν στο official patch.

Δημοσ.

ειμαι κ λιγο απογοητευμενος κ με τα στατς των ελληνικων ομαδων..

οκ οι ελληνες σκαουτερες κ αλλες χρονιες εκαναν ΜΕΓΑΛΑ ΛΑΘΗ σε παικτες ελληνικων ομαδων αλλα κανει μπαμ οτι μεροληπτουν υπερ καποιας συγκεκριμενης ομαδας..

Δημοσ.

ερώτηση::: Το ΡΑ και το CA που ακριβώς το βλέπεις ρε φίλε?

-----Προστέθηκε 26/11/2008 στις 03 : 29 : 35-----

ειμαι κ λιγο απογοητευμενος κ με τα στατς των ελληνικων ομαδων..

οκ οι ελληνες σκαουτερες κ αλλες χρονιες εκαναν ΜΕΓΑΛΑ ΛΑΘΗ σε παικτες ελληνικων ομαδων αλλα κανει μπαμ οτι μεροληπτουν υπερ καποιας συγκεκριμενης ομαδας..

δε θα συμφωνήσω σε αυτό. εγώ μια χαρά αντικειμενικά τα βρήκα τα περισσότερα. Ας πούμε στην ομάδα μου (μη ρωτήσει κανείς ποντιος ποια είναι), αδικημένο βρήκα τον ρουκάβινα κ τον σπυρόπουλο, ευνοημένο τον τζιόλη, και πολύ καλούς (όπως και στην αλήθεια) ζιλμπερτο, μάτος, ίβανσιτς, νίνη, σάλπι-με μετρια στατιστικά, αλλά με γκολ-)!

το μοναδικό που με χάλασε, είνα;ι που καταφερα κ βρήκα ομάδα να ξεφορτωθώ σαριέγκι, βυντρα, μάντζιο, και να βγάλω κ χρήματα αντί να πληρώσω εγώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Δημοσ.
το μοναδικό που με χάλασε, είνα;ι που καταφερα κ βρήκα ομάδα να ξεφορτωθώ σαριέγκι, βυντρα, μάντζιο, και να βγάλω κ χρήματα αντί να πληρώσω εγώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

χαχαχαχαχαααχαχαχα :lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.

antreaslam κατσε να μιλησουμε με στοιχεια..

οταν ο κωνσταντινου επαιζε στον ΠΑΟ τον ειχαν βγαλει ΜΕΤΡΙΟ..ΑΜΕΣΩΣ μολις πηρε μεταγραφη στον ΟΣΦΠ τα στατιστικα του πηγαν ΣΤΑ ΥΨΗ!

θες αλλο παραδειγμα αδικημενου παικτη?Σαλπι?Νινης?ρουκαβινα(οπως εγραψες)

κ δεν θα με πειραζε αν μιλουσαμε για ΦΙΦΑ η ΠΡΟ,αλλα μιλαμε για προσομειωση μανατζερ..οπου ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ εχουν σημασια..

Δημοσ.

ο ΄σαλπι έχει ΄μετρια στατιστικά, αλλά καλή παρουσία εντός χώρου, κάτι που είναι αλήθεια και στην πραγματικότητα!

Ο νίνης, από ότι λένε οι άλλοι, ανεβαίνει (εμένα μου έμεινε απλά καλός)!

για τον κων/νου έχεις δίκιο, το θυμάμαι κ εγώ!

Δημοσ.

Δεν παιζουν μονο ρολο τα στατιστικα, παιζει ρολο και το CA και το πως ταιριαζει στο συστημα ο παιχτης. Οπως ειπα πηρα παιχτη με πολυ καλα στατς ο οποιος παιζει πολυ μετρια γιατι το CA του ειναι κατω απο 100.

Το Current Ability (CA) και Potential Ability (PA) μπορεις να τα δεις μονο με editor σαν αυτο που παρεθεσε ο φιλος μερικα ποστ πριν, ειναι απο τα κρυφα stats οπως και καποια αλλα οπως Imporant Matches, Adaptability κτλπ. Μου φαινετε μπορεις να τα δεις και απο το editor που εχει το FM απο μονο του, στο οποιο παρεπιπροντως αν σας χαλανε τοσο τα στατιστικα στο ελληνικο πρωταθλημα μπορειτε να τα αλλαξετε πριν ξεκινησετε καινουργιο παιχνιδι.

Δημοσ.

ααα, άρα αυτά δεν τα βλέπεις την ώρα που παίζεις, Οκ! Τώρα σταματησα να νιώθω πολυ μλκας, όπως ένιωθα τόσα χρόνια, που επαιζα μάνατζερ, και δεν τα εβρισκα πουθενά!

Δημοσ.

Ακριβως,

Επισης παιζουν μεγαλο ρολο τα mental και κατα ποσο ενας παιχτης εχει καλο moral, αν ειναι unhappy κτλ

antreaslam οι scout kai oi coach στα reports σου δινουν λιγες πληφοριες για το ca kai pa , αλλα φανταζομαι αυτο το ξερεις ηδη :D

Δημοσ.
Οκ! Τώρα σταματησα να νιώθω πολυ μλκας, όπως ένιωθα τόσα χρόνια, που επαιζα μάνατζερ, και δεν τα εβρισκα πουθενά!

Χαχαχαχαχαχα

Καλη τυχη σημερα btw.

Δημοσ.
Φταίμε και εμείς λίγο... βρίσκουμε παίκτες και τους μοιραζόμαστε στο ίντερνετ και δεν νιώθεις το ίδιο με το ταλέντο που μόνος σου ανακάλυψες!

Ρε συ, αυτό ήμουν έτοιμος να πω. Πώς σας αρέσει να το παίζετε το παιχνίδι έτσι; Είναι σαν να παίζετε με cheat. Προσωπικά δε διαβάζω ποτέ τα ποστ στα οποία γίνονται αναφορές σε παίχτες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...