Rubin074 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2008 Μα,όσο και να θέλω δεν μπορώ να μάθω Manager ?! Τι θα πει "δε μπορείς"; Ίσα-ίσα που οι τελευταίες εκδόσεις του παιχνιδιού έχουν και ενσωματωμένη βοήθεια που εξηγεί κάθε action (μεταγραφές, tactics κλπ). Δοκίμασε επίσης να πάρεις το παιχνίδι αυθεντικό. Μέσα στο κουτί θα βρεις ένα βιβλιαράκι που λέγεται "manual" και θα σου λύσει αρκετές απορίες οι οποίες θα σου δημιουργηθούν παίζοντας το παιχνίδι. Δε γίνεται με το που κάνεις install να σου έρθει η επιφοίτηση και να το παίζεις εντός πενταλέπτου στα δάχτυλα!
mavrik Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Παραπανω απο τους μισους νομιζεται οτι το παιχνιδι ειναι πραγματικοτητα.Μονο για να ξεκαυλωνεις ειναι ,αν δεν εχεις κατι καλυτερο να κανεις!Α και κατι αλλο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ στην ΕΛΛΑΔΑ ξερουν το 1% απο αυτους που ασχολουνται ,εξαιρωντας αυτους που το κανουν η το εκαναν σε εππαγγελματικο επιπεδο .Αυτα προς το παρον προπονητες-γατακια!
comfuzio Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Παραπανω απο τους μισους νομιζεται οτι το παιχνιδι ειναι πραγματικοτητα.Μονο για να ξεκαυλωνεις ειναι ,αν δεν εχεις κατι καλυτερο να κανεις!Α και κατι αλλο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ στην ΕΛΛΑΔΑ ξερουν το 1% απο αυτους που ασχολουνται ,εξαιρωντας αυτους που το κανουν η το εκαναν σε εππαγγελματικο επιπεδο .Αυτα προς το παρον προπονητες-γατακια! Επισεις στην Ελλαδα το 100% ξερουν μονο να την λενε στον αλλο, να μην κοιτανε την καμπουρα τους και γενικα ειναι λαθος παντα ο αλλος και οτι αρεσει στον αλλο ειναι μεγαλη λαλακια!!! Το οτι ειναι παιχνιδι = οτι δεν ειναι, δεν θα γινει και δεν θελουμε να γινει πραγματικοτητα! νιαου Υ.Γ. (εντελος χιουμοριστικο ποστ εκανα μην το παρεις πρωσοπικα!)
kaiowas Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Παραπανω απο τους μισους νομιζεται οτι το παιχνιδι ειναι πραγματικοτητα.Μονο για να ξεκαυλωνεις ειναι ,αν δεν εχεις κατι καλυτερο να κανεις!Α και κατι αλλο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ στην ΕΛΛΑΔΑ ξερουν το 1% απο αυτους που ασχολουνται ,εξαιρωντας αυτους που το κανουν η το εκαναν σε εππαγγελματικο επιπεδο .Αυτα προς το παρον προπονητες-γατακια! Η παραπανω δηλωση μου κανει παραποιηση της πραγματικης δηλωσης Σκορδα πριν 2-3 μερες για το Football Manager για να καλυψει το γεγονος οτι τον κραζουν ολοι για τις επιλογες στην βασικη 11αδα. Λεγεται παιχνιδι για καποιο λογο.... για να περνας ευχαριστα την ωρα σου. Δεν νομιζω να ετοιμαζετε κανεις για να δωσει για διπλωμα προπονητη παιζοντας το Football Manager. Σαν να μπαινεις στο τοπικ του World of Warcraft και να λες μην ετοιμαζετε κανεις σας να μεταμορφωθει σε Blood Elf Paladin, ανθρωποι θα μεινετε για παντα. Κατα τα αλλα μας χαρισε πρωταθλημα η ΑΕΚ κερδιζοντας τον Ολυμπιακο στην εδρα του στο τελευταιο ματς. Σαπιο πρωταθλημα πηραμε αφου δεν αντισταθηκα και εκανα 3 restart στις τελευταιες αγωνιστικες που η ομαδα σερνοταν. Ο Calvo πουληθηκε 3.8Μ στον Παναθηναικο μετα απο μια πολυ καλη χρονια. Επισης μας βγηκε και με το παραπανω ο δανεισμος του Lembo στην Lecce. Τους αρεσε και μετα το τελος του δανεισμου μας κανανε προταση 2,3Μ για να τον αγορασουν οπως ειχαμε συμφωνησει αρχικα. 2,3 Μ για 32 χρονων παιχτη δεν μας χαλασε. Πηρα τον Galvan με 4Μ (με τα λεφτα που πηρα ουσιαστικα για τον Calvo) ομως ημουν απο ξενυχτι στις υπογραφες και δεν ειδα οτι ο παιχτης θα ρθει το καλοκαιρι του επομενου χρονου. Καλοκαιρακι ομως τι να πεις, ξενυχτι, ξυδια, καλλιγραμες Αργεντινες....μας φαγανε στο μπιρι μπιρι. Ελπιζω να ψηθει παραπανω ομως και να μας ερθει πιο ετοιμος. Προκριματικα Τσουλου επεσα με την Sakhtar, αναμενονται επικες μαχες για τα λεφτα των ομιλων. Btw, ο Fowler μεγαλο παλτο, επαιξε 7 ματς (τον πηρα Ιανουαριο) με μεσο ορο 5,7. Mutual termination δεν ηθελε και τον πουλησα με 10.000ευρω (για ενα Hundai Accent), οπως και τον Delorte. Αλλα με scouter ονοματι Καλτσας (σοβαρα!) δεν μπορεις να περιμενεις και κατι καλυτερο. Αληθεια εχει βρει κανεις coach, assistant manager, physio με καλα stats που να ρχονται Ελλαδα? Μονο Ελληνες βρηκα να παρω οι οποιοι δεν ανεβαζουν τα αστερια στην προπονηση πανω απο 3.
Rubin074 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Παραπανω απο τους μισους νομιζεται οτι το παιχνιδι ειναι πραγματικοτητα.Μονο για να ξεκαυλωνεις ειναι ,αν δεν εχεις κατι καλυτερο να κανεις!Α και κατι αλλο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ στην ΕΛΛΑΔΑ ξερουν το 1% απο αυτους που ασχολουνται ,εξαιρωντας αυτους που το κανουν η το εκαναν σε εππαγγελματικο επιπεδο .Αυτα προς το παρον προπονητες-γατακια! Για πήγαινε να δεις αν έρχομαι...
antreaslam Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 εδω και η 2η λιστα, με σχεδον ολους τους wonderkids που υπαρχουν. Την εχω ανα χωρα και ανα θεση. Ποσταρω αυτη ανα χωρα γιατι ειναι πιο ευχρηστη απο την στιγμη που οι περισσοτεροι εχουμε ηδη πολλους Λατινοαμερικανους στις ομαδες μας και σχεδον ολες τις θεσεις ξενων γεματες. Αναφερετε και η θεση φυσικα απλα δεν ειναι πχ ολοι οι DC μαζεμενοι. -9 Players, listed by Nation playing in. Player name, club, position. Argentina Franco Zuculini – Racing Club – DM, MRC Gabriel Perez Tariffa – Argentinos – S Lautaro Acosta – Seville – AMRC, FC Mauro Diaz – River – AMC Angel Di Maria – Benfica – AMLC Maximiliano Oliva – River – DLC Ricardo Noir – Boca – FC Pablo Piatti – Almeria – AMLC, FC Jonathan Cristaldo – Velez – FC Frederico Laurito – Udinese – S Oscar Ustari – Getafe – GK Cristian Ansaldi – Rubin – D/WBRL, MR Frederico Fazio – Sevilla – SW, DC, DM Christian Maidana – Spartak Moscow – AMLC, FC Gabriel Rodriguez – Boca – FC Ever Banega – Valencia – DM Sebastian Blanco – Lanus – AMRLC Fabian Monzon – Boca – D/WBL Nicolas Mazzola – Independiente – S Patricio Rodriguez – Indepentiente – AMC Emir Faccioli – Lanus DC Damian Escudero – Villarreal – AMLC Lucas Trecarichi – Sevilla Atletico – AMLC Mateo Musacchio – Castilla – DRC Alejandro Gomez – Arsenal de Sarandi – AMC Maximiliano Moralez – FC Moscow – AMRLC Diego Buonanotte – River – AMLC Cristian Chavez – Boca – AMRC Belarus Sergey Krivets – BATE – AMRC Belgium Radja Nainggolan – Piacenza – DM, AMRLC Eden Hazard – LOSC Lille – AM/FC Brazil Alex Teixeira – Vasco – AMRLC, FC Tiago Lius – Santos – S Choco – Atletico Paranaense – AM/FC Sergio Mota – Sao Paulo – AMLC Bernado – Cruseiro – DM Taison – Internacional – AM/FC Tales – Internacional – AMC Rafael Forster – Internacional – DLC Guilherme – Almeria – D/WBL Rafael Carioca – Germio – DM Mauricio – None (Should be Villarreal iirc) - AML, S Douglas Costa – Gremio – AMLC Gerson – Gremio – DC Fabio – Man Utd – D/WB/AML Coutinho – Vasco – AMC Oscar – Sao Paulo – AMC Walter – Internacional – AM/FC Felipe – Palmeiras – AMC Filipe Monteiro – Udinese – AMRC, FC Rafhael – Figueirense – DC Paulo Henrique – Santos – AMC Neymar – Santos – AM/FC Cassio – PSV – GK Sidnei – Benfica – DC Willian – Shakhtar – AMC Joao Carlos – Atletico Paranaense – GK Erick Flores – Flamengo – AMRC Cameroon Eyong Enoh – Ajax – AMC Nicolas N’Koulou – AS Monaco – DRC Canada Asmir Begovic – Portsmouth – GK Chilie Nicolas Millan – Colo Colo – AMRL, FC Arturo Vidal – Leverkusen – DM Colombia Santiago Trellez – Valez – S Marco Perez – Chico FC – S Costa Rica Celso Borges – Saprissa – AMC Czech Republic Tomas Necid – Slavia Prague – FC Marek Suchy – Slavia Prague – DC, DM Vaclav Kadlec – Sparta Prague – S Lubos Kalouda – CSKA Moscow – AMR Martin Fenin – Frankfurt – S Equador Antonio Valencia – Wigan – AMRC Christian Benitez – Santos Laguna – FC England Nathan Delfouneso – Villa – S John Bostock – Tottenham – A<C Scott Sinclair – Chelsea – AMRL, S Jack Wilshere – Arsenal – AMLC Danny Welbeck – Man Utd – S Adam Lallana – Southampton – AMC Joe Mattock – Leicester – D/WBL Mark Beevers – Sheff Wed – DC Jose Baxter – Everton – AMRC, FC Danny Rose – Tottenham – AML Jake Thompson – Southampton – AMR Jordan Spence – West Ham – DRC Henri Lansbury – Arsenal – AMRC Finland Lauri Della Valle – Liverpool – AM/FC France Clement Grenier – Lyon – AMRC Yacine Brahimi – Rennais – AMC Damien Le Tallec – Rennais – AM/FC Yannis Tafer – Lyon – S Vincent Acapandie – Auxerre – S Thimothee Kolodziecziak – Lens – D/WBL David N’Gog – Liverpool – S Dennis Appiah – AS Monaco – DC Darnel Situ – Lens – DC Alenandre Coeff – Lens – MC Armand Traore – Arsenal – D/WB/ML Jeremy Helan – Rennais – D/WBL Geoffrey Jourdren – Montpellier – GK Zakarie Boucher – Havre – GK Aurelien Teaudors – Sochaux – DC Joris Delle – Metz – GK Ryad Boudenbouz – Sochaux – AMRL Omar Benzerga – Lille – DM Sofiane Feghouli – Grenoble – AMLC Adel Taarabt – Tottenham – AMC Gael Kakuta – Chelsea – AMLC Younousse Sankhare – PSG – DM, MLC Matthieu Saunier – Bordeaux – DRC Georgia Levan Kenia – Schalke – AMC Giorgi Makaridze – Dinamo Tbilisi – GK Germany Marcel Risse – Leverkusen – AMRL Savio – Brescia – AML Mehmet Ekici – Bayern – DM, AMC Deniz Naki – Leverkusen – AMC Willi Evseev – Hannover – AMRLC, FC Maxim Choupo-Moting – HSV – AM/FC Benedikt Howedes – Schalke – DC Richard Sukata-Pasu – Leverkusen – S Mesut Ozil – Werder – AMC Anis Ben-Hatira – HSV – AMRLC Konstantin Rausch – Hannover – /?WB?ML Felix Kroos – Rostock – AM/FC Manuel Fischer – Stuttgart – S Jerome Boateng – HSV – D/WBRL Lars Bender – 1860 Munich – DM Daniel Schwaab – Freiburg – DRC, WBR Sami Khedira – Stuttgart – DM Lewis Holtby – Aachen – AMRLC, FC Mats Hummels – Bayern – DC, DM Ghana Ransford Osei – Kessben – S Daniel Opare – Castilla – D/WBR Tawrick Jibril – Hearts of Oak – DM Andre Ayew – Marseille – AMRL, FC Sadick Adams – Atletico B – S Greece Sotiris Ninis – Panathinaikos – AMRC Kyriakos Papadopoulos – Olympiakos – DC Holland Nacer Barazite – Arsenal – AMC Rik Schouw – Ajax – MRC Georginio Wijnaldum – Feyenoord – AMRLC Rodney Sneijder – Ajax – MRLC Hungary Krisztian Nemeth – Liverpool – S Tamas Kadar – Newcastle – DLC Israel Nir Mantsur – R. Madrid C – SW. DLC Italy Alberto Paloschi – Parma – S Davide Santon –Inter – D/WB/AMR Riccardo Brosco – Roma – DC Fausto Rossi – Juventus - AML Fernando Forestieri – Genoa – AM/FC Davide Petrucci – Man Utd – AM/FC Andrea Poli – Sampdoria – DM Silvano Raggio Garibaldi – Genoa – DM Allesandro Tuia – Lazio – DC Alessio Campoli – Lazio – DC Marco Davide Faraoni – Lazio – DRC Marco Ezio Fossati – Inter – MC Ivory Coast Antoine N’Gossan – ASEC – AMLC Mexico Victor Manon – Pachuca – AMR, S Edgar Andrade – Cruz Azul – MRC Cesar Villaluz – Cruz Azul – AMRC Ulises Davila – Chivas – S Alfonso Blanco – Pachuca – GK Sergio Arias – Chivas – GK Sergio Avila – Chivas – AMLC Edgar Castillo – Santos Laguna – D/WBL, AML Jose Rafael Alamo – Tapachula – GK Miguel Angel Fraga – Morelia – GK Ever Guzman – Morelia – S Antonio Salazar - Chivas – S Omar Esparza – Chizas – DL, DM, ML Patricio Araujo – Chivas – SW, DC, DM Hobbit Bermudez – Atlante – AML, S Northern Ireland Jonny Evans – Man Utd – DC Nigeria Rabiu Ibrahim – Sporting CP – AMC Lukman Haruna – Monaco – DM Macauley Chrisantus – HSV – S Norway Havard Nordtveit – Arsenal – DC, DM Peru Reimond Manco – PSV – AMRLC, FC Poland Robert Lewandowski – Lech – FC Portugal Daniel Carrico – Sporting – DC Yannick Djalo – Sporting – FC Daniel Candeias – Porto – AMR Adrien – Sporting – MC Helder Barbosa – Porto – AML Romania Bogdan Stancu – Steaua – FC Razvan Ochirosii – Steaua – AML Gabriel Torje – Dinamo Buc – AMR Russia Alan Dzagoev – CSKA Moscow – AMC Alexandr Prudnikov – Spartak Moscow – S Fedor Smolov – Dinamo Moscow – S Scotland Gary Glen – Hearts – S John Fleck – Rangers – AMLC, FC Slovenia Matej Rapnik – Hearts – DLC South Africa Kermit Erasmus – Feyenoord – S South Korea Yoon Bit-Garam – Boo-Kyong High School – DM, AMC Spain Cala – Sevilla Atletico – DC, DM Aaron – Valencia Mestalla – AMRC, FC David Moreno – Almeria B – AMLC Gerardo Bruna – Liverpool – AML Ignacio Camacho – At. Madrid – DM Sergio Asenjo – Valladolid – GK David De Gea – Atletico B – GK Daniel Parejo – Castilla – AMC Atienza Pichu – Atletico B – DC, DM Daniel Pacheco – Liverpool - AM/FC Emilio Nsue – Mallorca B – S Adrian – Deportivo – S Sunny – Valencia – DM Iago – Juventus – AMLC Thiago – Barca B – MC Ruben Ramos – Atletico B - AM/FC David Rochela – Deportivo B – DC Antonio Adan – Castilla – GK Fran Merida – Arsenal – AMLC Sweden Albin Ekdal – Juventus – AMC Turkey Batuhan Karadeniz – Besiktas – S Gokhan Tore – Leverkusen – AM/FC Sercan Yildirim – Buraspor – S USA Brek Shea – FC Dallas – DL, AMLC Josh Lambo – FC Dallas – GK Jozy Altidore – Villarreal – S Uruguay Gonzalo Barreto – Danubio - FC Diego Polenta - Genoa - DC Wales Gareth Bale - Tottehman - D/WB/ML Aaron Ramsey - Arsenal - MC -10's Bosnia Miralem Pjanic – Lyon – AMRC Brazil Pato – Milan – FC Anderson – Man Utd – AMC France Mamadou Sakho – PSG – DLC Henri Saviet – Bordeaux – AMRL, FC Germany Toni Kroos – Bayern – AMC Italy Vincenzo Fiorillo – Sampdoria – GK Mario Balotelli – Inter – AMRL, S Mexico Martin Galvan – Cruz Azul – AMC Carlos Vela – Arsenal – AMLC, FC Gio Dos Santos – Tottenham – AMRLC, FC Spain Bojan – Barca - FC Για τον Balotelli εχει βουηξει ο τοπος οτι ειναι ο καλυτερος επιθετικος στο παιχνιδι μεχρι στιγμης. Σκοραρει ακαταπαυστα σε καθε ομαδα και κοστιζει απο 8Μ-36Μ η μεταγραφη του απο την Ιντερ. Λογω ανυπαρκτου budget φυσικα δεν τον εχω δοκιμασει μεχρι στιγμης. καταπληκτική λίστα φίλε!!! λοιπόν, ο βάγκνερ λοβ, μετά το αρχικό απίστευτο χάλι, με 5,5 Μ.Ο και ΜΗΔΕΝ γκολ σε 1 2παιχνίδια, πήρε μπροστά, και μαζί με τον γκιγιέρμε έκαναν ένα καταπληκτικό δίδυμο! Βεβαια, εξαιτίας αυτού του αργού ξεκινήματος, μείναμε πάλι τρίτοι στο τσου λου,και βγηκαμε ουεφα! Πρωτάθλημα το πήραμε εύκολα, κύπελλο αποκλειστηκαμε από τα γιαννενα(!!!), και ουεφα είμαστε στους 4,με την αντιπαθεστατη μπάγερν! (λες 2η συνεχομένη κατάκτηση ουεφα?) ο μπουανανότε είναι αρκετά καλός αλλά θέλει χρόνο να μάθει να παίζει ΑΜ, ενώ ο di maria αριστερός κεντρικός/χαφ είναι μια χαρά! Ο willians santana δεξιά πετάει! Επίσης, o aquino αριστερα ΠΕΤΑΕΙ (και τον θέλει η μισή ευρώπη), ενώ δεξιά πολύ καλός είναι κ ο ολλανδός windaldum. ο πιτσιρικάς ο φερνάντεζ του ηρακλή, 17 ετών, τονπήρα 300κ, και με 17 συμμετοχές (ελάχιστες πάνω από 45 λεπτά), έβγαλε 13 γκολ΄!!!!!!!!!!!!!! ο καμενί ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ, ευτυχως πήρα τον σμάιχελ που είναι ΣΟΥΠΕΡ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mavrik Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Επισεις στην Ελλαδα το 100% ξερουν μονο να την λενε στον αλλο, να μην κοιτανε την καμπουρα τους και γενικα ειναι λαθος παντα ο αλλος και οτι αρεσει στον αλλο ειναι μεγαλη λαλακια!!! Το οτι ειναι παιχνιδι = οτι δεν ειναι, δεν θα γινει και δεν θελουμε να γινει πραγματικοτητα! νιαου Υ.Γ. (εντελος χιουμοριστικο ποστ εκανα μην το παρεις πρωσοπικα!) Καλημερα φιλοι μου! Ειναι σωστα αυτα που λες,δυστηχως ετσι συμβαινει.Ομως και εγω,οπως και ολοι σας,ειμαι κολημενος με το fm αλλα μεχρι εκει !Απο το περιβαλλον μου βλεπω ατομα που εχωντας παιξει το fm το παιζουν προπονητες και το πιστευουν λες και ειναι πραγματικοτητα.Κια το χειροτερο ειναι οτι εχουν αποψη για παιχτες και συστηματα,την οποια στηριζουν στο fm!!!Ελεοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος. -----Προστέθηκε 25/11/2008 στις 02 : 05 : 57----- Για πήγαινε να δεις αν έρχομαι... Εισαι πολυ μικρος για να σε δω μιστερ!!!!Α ενας ακομα λογος που παιζω fm ειναι οτι με παιρνω σε οποια ομαδα και αν παω!
kaiowas Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Επίσης, o aquino αριστερα ΠΕΤΑΕΙ (και τον θέλει η μισή ευρώπη), ενώ δεξιά πολύ καλός είναι κ ο ολλανδός windaldum. Ο aquino πραγματι πρεπει να ειναι πολυ καλος, πολυς κοσμος τον χρησημοποιει αλλα ακομα δεν εχω τα λεφτα για να τον παρω (αληθεια ποσα πληρωσες για να ρθει?) Πηρα τωρα το καλοκαιρι τον windaldum και εγω και μαλλον θα γινει ο αντικαταστατης του Κοκε (που λογικα θα δεχτω καλη προσφορα και θα την αποδεχθει παλι ο Σκορδας χωρις να με ρωτησει). Τον εχεις AMR? Η MR με βελακι να ανεβαινει? Κανα παιχτη ετοιμο και οχι wonderkid εχει να προτεινει κανεις με κατω απο 500Κ? Gerard, τον πρωην της Μπαρτσα και Σαραγοσα που δοκιμασα ηταν πολυ μετριος για τα stats του και τον πουλησα. Για τερμα ο Geoffrey Jourdren μου βγηκε πολυ καλος παντως. Εχει σταθερα αποδοση πανω απο 7 και δεν κανει τα τραγικα λαθη που κανει ο Σιφακης ανα 5 ματς.
antreaslam Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 τον aquino,τον πήρα με το που ξεκινάει το παιχνίδι, 300κ ΜΟΝΟ! Επίσης, ο φερναντεζ του ηρακλή, επιθετικός ισπανος, είναι συγκλονιστικό παιχτάκι στα 17 του (2η χρονια μανατζερ), και μόνο με 300κ. Ακόμα, τρομερά πιτσιρικια ο βλάχος του παοκ, ένα MR της αεκ(Φίλης νομίζω)και υπάρχουν κ 2 στοπερ 17χροναπου δε θυμάμαι ακόμα... τον windaldum τον έχω MR με βελακι. με τόσο λίγα χρήματα που λες, έχω σταματήσει να κάνω αγορές (ΜΕΓΑΛΟΠΙΑΣΤΗΚΑ :) )!!!! μόνο πιτσιρικια παίρνω με τόσα!!! (εχω σταματήσει επίσης να κάνω μεταγραφέ,ς γιατί με τόσες μεταγραφές που έκανα, μπαίνω μέσα 4εκατ κάθε μήνα , και περιμένω να τελειώσει η χρονιά, και να είμαι θετικός)!! επίσης, ενας 19χρονος φερναντεζ, αργεντινος, με 300κ, FC,είναι πολύ καλός παίχτης. αμυντικός ΣΟΥΠΕΡ ο τσεχος που είπαμε lesjacks, τον οποίο μου τον ζήτησαν ήδη με 8εκατ, και είπα όχι, και ο λέκι που πουλήθηκε από τσαμπα που τον πήρα στα 4,5 εκατ. πολύ καλή περίπτωση ο σπεκτορ ο αμερικανός, που έρχεται με τη λήξη του συμβολαίου του, και ο ζε καστρο, που τον πουλάιε εύκολα η ατλετικο. Επίσης, πήρα τον παικταρά pieters στην αμυνα !!! Αλλά ήταν ακριβός, γύρω στα 4,5 με 5!
Thanofski Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Τελος πρωτη χρονια με πρωταθλημα κυπελο με ολυμπιακο,πουλ0ς στην ευρωπη με μονη μεταγραφη τον Gigliotti.Παρακληση να μη τον παρει ΚΑΝΕΙΣ ...Επαιξε καπου 25-30 παιχνιδια στη σεζον και εβαλε 4 γκολ.Τι ST τον εβαζα τι FC τι χαφ τι μονο του τι με παρεα το παλικαρι μαλλον εχει ψυχολογικα δεν ξερω... Τωρα απο την αλλη ειναι καποια πραγματα που δεν εχω καταλαβει στο FM.Κατ αρχας να πω οτι ειναι αρκετα πιο αληθοφανες οσων αφορα στην αναπαρασταση του αγωνα και γενικα στο ποδοσφαιρο που παιζεται.Πραγματικα χρειαζεται πολυ δουλεια για να καταλαβεις μια ομαδα και να βγαλεις αυτα που θες στο γηπεδο...Κατ αρχας θελω να ρωτησω αν ξερει καποιος αν τα Global instructions (τεαμ) συνεχιζουν να υπερεαζουν τους παιχτες και ας τους εχεις δωσει ειδικα player instructions.Απο οτι εχω παρατηρησει οι παιχτες συνεχιζουν να υπερεαζονται και να εφαρμοζουν περισσοτερο τα global παρα τις ειδικες οδηγιες...Τωρα,Target man.Πως οριζεται ο target man??Το παιχνιδι το κανει αυτοματα??αν ναι ποιον διαλεγει??Απο τους επιθετικους,αυτον με το περισσοτερο strength,jump,off ball κλπ??Αν δν διαλεγει καποιον συγκεκριμενο τοτε στην ουσια τι ακριβως κανει? Επισης ο assistant ολη την ωρα μ λεει οτι υπαρχει κενο μεταξυ γραμμης αμυνας και κεντρου,κεντρου και επιθεσης...Το τελευταιο καταφερα να το διορθωσω στο 4-4-2 που παιζω και οχι μονο το διορθωσα αλλα ειδα και τεραστια βελτιωση στη επιθεση.Εχω ορισει πλεον ο ενας επιθετικος να ειναι πιο "επιθετικος" απο τον παρτενερ του.Δηλαδη παιζω με ντιογκο στο βαθος μεσα στην περιοχη και με μιτρογλου συνηθως με αρκετα χαμηλοτερο mentality/hold up ball με αποτελεσμα να μην βρισκονται στην ιδια γραμμη οι επιθετικοι οποτε να μην μπορει η αντιπαλη αμυνα να σε παιξει απλα μια ζωνη και να σε κλεισει αλλα να αναγκαζονται οι αμυντικοι να ανεβαινουν,ανοιγονται χωροι κλπ και γινεται παρτυ...Στην αμυντικη γραμμη ομως Αν ανεβασω το mentality για ερθει πιο κοντα στο κεντρο εχω προβλημα με αντεπιθεσεις ενω στο αντιστροφο εχω προβλημα στην επιθεση με τους παιχτες να μην ανεβαινουν οσο θα ηθελα και να υπαρχει απιστευτα αργη αναπτυξη.Δοκιμασα να παιξω με DMC αλλα και δεν με βολευει και δεν λυθηκε το προβλημα...
imr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Εχει επιλογη, Πατα instructions>target man και κανε βαλε μεσα οποιους θες να ειναι target man
kickeras Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Λοιπόν, έφτιαξα ένα πολύ απλό ingame scout για το FM 2009. Το original post είναι στο http://community.sigames.com/showthread.php?t=72074. Δεν είναι τίποτα φοβερό ακόμα ελπίζω να βοηθήσει. Download link
antreaslam Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 δε μου λες, αυτό το τρέχεις απλά? τα 2 ddl που έχεις μέσα, τα βαζουμε σε κανα φάκελο? thanks re kickeras, με εχεις στειλει αδιαβαστο! (Αντε να γυρίσω απο το κωλοεξωτερικό που είμαι-για δουλειά-, έχω πάθει στέρηση)!
kickeras Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Απλά στον ίδιο φάκελο με το exe όπως όλα τα dll. Αν βρείτε κανα bug πείτε μου. Σε μία μέρα το κανα και δεν είχα ξανασχοληθεί με C# . P.S. Είναι ingame scout οπότε πρέπει να τρέξεις το fm και μετά κάνεις load από τον editor.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.