Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2009

comfuzio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ερωτηση.

Κυκλοφορησε "patch" που να σε αφηνει να πας διακοπες; Δε με ενδιαφερει τοσο το συγκεκριμενο feature, οσο το να μην υπαρχουν μεθοδοι που με το υπαρχον "patch" να μην επιτρεπουν στο παιχνιδι να λειτουργει κατα τα λοιπα, σωστα.

Φανταζομαι αν κρινω απο τη συζητηση, οτι γενικα και με το υπαρχον "patch" ειναι playable, εστω και χωρις το Holiday, σωστα;

• Απαντ. 452
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μήπως μου φαίνεται ότι παίζουν με πολύ μεγαλύτερα ποσά οι μεταγραφές στην Ελλάδα στο FM2009? Γιατί κάτι 10εκ. μεταγραφές ο ΠΑΟ, 5εκ ο Αστέρας......δε ξέρω πολλά δεν είναι?

Δημοσ.
Μήπως μου φαίνεται ότι παίζουν με πολύ μεγαλύτερα ποσά οι μεταγραφές στην Ελλάδα στο FM2009? Γιατί κάτι 10εκ. μεταγραφές ο ΠΑΟ, 5εκ ο Αστέρας......δε ξέρω πολλά δεν είναι?

ναι, παίζουν περισσότερα χρήματα!

όταν σου λέω ότι πούλησα:

δημ.παπαδόπουλο 1,7

μόρρις 1,8

μουν 1,5

τζιόλη στα 4

βύντρα 1,5

γκαλινοβιτς 1,8

ζιλμπέρτο σίλβα στα 9

σαριεγκι 500κ (!!!)

σπυρόπουλο 1,5

lopez garay 5,5

δίνω δανεικούς, και παίρνω μπροστα από 5κκ ως 1εκατ, και μετά πολλές φορές δεν τους αγοράζουν,μου τους επιστρέφουν...

και καμιά 10αρια ακόμα παίχτες που πούλησα....

Συν το ότι πήρα ουέφα, με αποτέλεσμα την επόμενη χρονιά να μου δώσουν ΣΥΝ 30εκατ στο μπάτζετ για μεταγραφές, το οποίο χαλάω ΠΟΛΥ αργά γιατί αγοράζω παίχτη με 1 εκατ μπροστά, και 7 εκατ σε 24 μήνες...

εεεεεε,ναι, παίζει περισσότερο χρήμα!!!!

να παιζε λίγο μπάλα και ο βαγνερ λοβ με τον γκιγιέρμε! :-)

Δημοσ.

Το πρόβλημα με το ελληνικό πρωτάθλημα για εμένα (στα παλιά FM) και ο λόγος που σταμάτησα να παίζω με μικρά πρωταθλήματα ήταν πως και 15 CL να 'παιρνες το πρωτάθλημα δεν εξελισσόταν, μεγαλύτερο budget δεν έπαιρνες, μεγάλους παίχτες δε μπορούσες να πάρεις και οι υπόλοιπες ομάδες έμεναν στάσιμες. Ως αποτέλεσμα έπαιρνα τις χειρότερες ομάδες από μεγάλα πρωταθλήματα (Αγγλία, Ισπανία κυρίως, Ιταλία έχει γίνει βαρετό, Γερμανία άστο εδώ κάνει καριέρα ο Γκέκας)...

Καλά αυτά που λες, ελπίζω να παραμένει ρεαλιστικό.

Δημοσ.

kickeras, έχει αλλάξει!

παράδειγμα:

ο καμενί, ΟΛΟ το χειμώνα, δΕΝ ερχόταν ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ (πάνω από 15 προτάσεις)!

με το που πήρα το ουέφα ήρθε!

επίσης, η διοίκηση, με το που πήρα το ουεφα, μου έδωσε ΠΟΛΥ χρήμα για μεταγραφές.

Κάποιοι παίχτες που γκρίνιαζαν ότι θέλουν να πάνε σε μεγαλύτερη ομάδα, δε θέλουν πια!

ακόμα και ο huntelaar δέχθηκε να συζητήσει μαζί μου, αλλά φυσικά προτίμησε την τσέλσι!

τον βάγκνερ λοβ τον πήρα από 6-7 ομάδες, μετρίου επιπέδου!

Τον ζε καστρο το ίδιο!

Γενικότερα, δείχνει να υπάρχει αλλαγή φιλοσοφίας!

Δημοσ.

Ωραία θα το ξεκινήσω σήμερα μάλλον. Οι υπόλοιπες ομάδες εξελλίσονται μαζί σου ή μετά τσιμπάς το πρωτάθλημα με 50 πόντους διαφορά?

Δημοσ.
Απο Wonderkids που πηρα, Adem Ljajic και Ivan Marcano. Προσπαθησα και για Mascio απο Sisco Roma αλλα μου το χαλαει στα λεφτα.

Τερματοφυλακα υποτιθεμενο wonderkid απο forums πηρα τον Geoffrey Jourden.

ωραιος, σκεφτομαι να πουλησω γκαλετι μιας και 30ρισε και ειναι ωρα να αρπαξω λεφτα. o ljajic θα μου βγει μια χαρα, αν και σκεφτομαι και την κλασσικη και δοκιμασμενη επιλογη του gabriel torje. Ο νινης τι λεει? να εχουμε και κανα ελληνα.

wish me good luck, παιζω ημιτελικο τσου λου με μαντσεστερ. Απεκλεισα μπαγερν(1-1 εκτος, 2-1 εντος), μετα λυον(2-2- εκτος και 1-1 εντος), και τωρα παμε για μαντσεστερ. Το θεμα ειναι οτι για να παρεις προκριση ματωνεις και πρεπει να πιασεις τοπ αποδοση, το παιχνιδακι ειναι πιο ρεαλιστικο και νιωθεις αλλη ικανοποιηση απο τα προηγουμενα οταν καταφερνειες κατι.

Οσω για τον κυριακο παπαδοπουλο που αναρωτηθηκα ποιο πριν γιατι δεν τον μετραει ως γηγενη, γινεται 30-6-2010. Πρεπει να συμπληρωσει νψμιζο 3 χρονια στα τσικο, αφου και οι ισπανοι οι 16ριδες που πηρα μου λεει οτι θα γινουν γηγενεις αργοτερα.

Δημοσ.

ο νίνης δε μου έχει παίξει πολύ, αν και παίζει συνέχεια πάγκο, και βασικός μόνο σε κύπελλα, και με πανθρακιικούς!!

kickeras,δεν ξέρω αν οι υπόλοιπες εξελίσσοντια μαζί σου, 2ο χρόνο είμαι!

(1η αγωνιστική πάντως, με όφη εξω, 0-1, και τον οφη να χάνει 7-8 κλασσικές ευκαιρίες, ενώ εγώ 4-5).

Εντωμεταξύ, στο σουπερ καπ το ευρωπαικό, άρπαξα μια ξευγιρσμένη 4αρα από άρσεναλ!!!!

περασα ομίλους τσου λου, από διναμό μόσχας και τορίνο, και έπεσα στο 2ο γκρουπ δυναμικότητας ,με man.utd, σπορτινγκ, aab. Καλή κλήρωση,θα περάσουμε!!!

Δημοσ.

δεν εχει κανει κανα ξεπεταγμα στα στατς? φανταζομαι εισαι καπου 2011?

εχασα 1-0 τον πρωτο αγωνα, αλλα θα κανω ρεσταρτ, οχι γιατι ειναι κακο σκορ, αλλα τραυματιστικαν 3 παιχτες για 2 και 3 μηνες και εχω και τον ντιογκο και τον κειρισον τραυματιες, ε να πα να μαμηθει. Δεν θα κατευω επαναληπτικο με μητρωγλου, μενδρινο και ματσουκα λολ

εντιτ - 3-0 στο 50 κατι και το γυριζω απο 4-2-1-2-1 σε 4-3-2-1 και κανουμε το 3-2 ενω ειχα και δοκαρι και 2-3 φασεις ακομα. Μια χαρα σκορ με 2 γκολ εκτος εδρας. Μπορουμε την προκριση στον τελικο παλικαρια μου!

Δημοσ.
Ο νινης τι λεει? να εχουμε και κανα ελληνα.

Εχει PA 165-170 απο οτι ξερω αρα λογικα γινετε πολυ καλος με καλο coaching team και αγωνες στα ποδια του.

antreaslam για Wagner Love ακουγονται πολυ καλα λογια στα φορουμς, ειδικα σε μεσσαια ομαδα Premiership βαζει αρκετα γκολ. Μηπως τον χρησημοποιεις λαθος? Ειναι λιγο επιθετικος περιοχης με ογκο και δυναμη.

Παραθετω και την λιστα με παιχτες που εχω μαζεψει απο δω και απο κει, αν και νομιζω οτι αρκετοι θα εχετε δει τα περισσοτερα ονοματα στα φορουμς:

Οι καλυτεροι πιτσιρικαδες:

Rated -10 (Potential Ability 175 μεχρι 200):

Anderson - Man Utd - AMC

Mario Balotelli - Inter - AMR L, ST

Bojan - Barcelona - FC

Giovani Dos Santos - Tottenham - AMRLC FC

Fiorillo Vincenzo - Sampdoria - GK

Galván Martín - Cruz Azul - AMC

Toni Kroos - FC Bayern - AMC

Pato - A.C. Milan - FC

Miralem Pjanic - Ol. Lyon - AMRC

Henri Saivet - G. Bordeaux - AMRL FC

Mamadou Sakho - PSG - DLC

Carlos Vela - Arsenal - AMLC FC

+ στα ιδια περιπου επιπεδα

Obertan (FC Girondins de Bordeaux)

Giovinco (Juventus)

Galvan (Cruz Azul)

Hamsik (Napoli)

Προσπαθησα δειλα να παρω καποιον απο αυτους αλλα δεν γινετε με τιποτα. Θελει να ξοδεψεις μεγαλα ποσα απο την αρχη γιατι οσο παει ανεβαινει και η αξια τους.

Απο κει και περα παιζουν και αυτοι, τα ποσα ειναι εκτιμισεις στο περιπου:

GK

Hugo Lloris (Lyon), με 11 μυρια

Remi Riou (Auxerre) με 4M

Vinzenzo Fiorillo (Sampdoria) με 700Κ, ο οποιος και ειναι η πρωτη αγορα GK για μεσσαια ομαδα.

DC

Kyriakos Papadopoulos (Olympiakos) 1,8M

Mamadou Sakho (PSG) 4,5M, πολυ καλος

Domenico Criscito (Genoa) 7M

Nenad Tomovic (Red Star) 500K, DR παιζει

David Santon (Inter), 2M αλλα δεν ερχετε με τπτ

DMC

Eyoung Enoh (Ajax), 100K

Zdravko Kuzmanovic (Fiorentina) 3M

Marek Hamsik (Napoli) 8M

Ignacio Camacho (A. Madrid) 5M, παιχτουρα 18 χρονων

MC, ML, MR

Nordin Amrabat (PSV) 1,8M

Pavel Mamaev (CSKA Moscow) 3,5M

Luca Tremolada (Inter) 250K, 16χρονος που ανεβαινει αρκετα αν μεινει στην Inter που εχει καλους coaches, αν παει σε ομαδα που εχει μετριους youth coaches δεν ανεβαινει πολυ.

Rodney Sneijder (Ajax), 1M

Fausto Rossi (Juventous) 2M

Juan Manuel Mata (Valencia) 8M, παιχταρας

Alex Witsel (Standard) 6,5M παιχταρας επισης

Haris Vuckic (Domzale) 50K, 15χρονος για μετριες ομαδες

Bartosz Salamon (Brescia) 800K

Diego Buonanotte (River) 6,5M, εχει βγει παιχταρας σε αρκετο κοσμο

ST

Vaclav Kadlec (Sparta) Free

Alberto Paloschi (Milan) 1M

Guilherme (Cruzeiro) 7,5M

Carlos Vela (Arsenal) 9M

Μερικα σκορπια ονοματα για να περναει η ωρα:

Sergey Krivets

Franco Zuculini

Lewis Holtby

Thiago (Barca B)

Ever Guzman

Ulises Davila

Victor Manon

Ransford Osei

Choco AM/FC

Daniel Opare

Christian Ansaldi

Cala

Brek Shea

Atienza Pichu

εχω και μια πιο πληρης λιστα με ολους τους -9 και -10 PA's αλλα ειναι αρκετα μεγαλη. Για αρχη καλα ειναι αυτα.

Δημοσ.

πολύ καλή δουλειά!!!! θα τους ψάξω όλους αυτούς με το που θα πάω σπίτι!!!!

(τον γκιγιέρμε πάντως, τον πληρωσα 16εκατ)!

Diego Buonanotte, τον πήρα, τον έχω ΑΜ, θα σας πω εν συνεχεία!

όσο για τον βάγνερ λοβ, τον έχω αριστερό επιθετικό εντός περιοχής, σε συτημα 3-5-2, και ΣΕΡΝΕΤΑΙ!

-----Προστέθηκε 21/11/2008 στις 04 : 31 : 37-----

και μια πιο πληρης λιστα με ολους τους -9 και -10 PA's αλλα ειναι αρκετα μεγαλη. Για αρχη καλα ειναι αυτα.

έχω ήδη στείλει τα..λαγωνικά μου να ψάξουν τη λίστα σου!!!!

αν δε βαριεσαι να κάνεις copy-paste και τη 2η λίστα, καλά θα είναι για να....έχουμε δουλειά να κάνουμε!! :))))

THANKS!

Δημοσ.

Όταν μπαίνω να δω τα χαρακτηριστικά ενός παίχτη μου τα δείχνει σε μορφή μπάρας και οχι με νούμερα. Ξέρεις κανείς πως να το αλλάξω?

Δημοσ.
Όταν μπαίνω να δω τα χαρακτηριστικά ενός παίχτη μου τα δείχνει σε μορφή μπάρας και οχι με νούμερα. Ξέρεις κανείς πως να το αλλάξω?

Στο προφίλ του παίκτη σου, πάνω δεξιά: Views / Attributes.

Δημοσ.
Στο προφίλ του παίκτη σου, πάνω δεξιά: Views / Attributes.

Φαντάζομαι οτι εννοεις την επιλογή Overview ή Atrrributes. Το θέμα ειναι οτι εχω επιλέξει το attributes και μου τα εμφανίζει έτσι, με μορφή μπαρας αντι για νουμερα.

-----Προστέθηκε 22/11/2008 στις 01 : 49 : 22-----

<a href=http://img509.imageshack.us/img509/453/darkozk8.jpg' alt='darkozk8.jpg'> w1025.png[/img]

κατι τέτοιο εννοώ.

Thanks anyway!

Δημοσ.

Νομίζω ότι η επιλογή που ψάχνεις βρίσκεται στο Options->Preferences. Στο general (και κάπου στα δεξιά) υπάρχει η επιλογή που λέει για κανονικά attributes ή μπάρες. Την απο-επιλέγεις και καθαρίζεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...