antreaslam Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 ΑΡΡΩΣΤΙΑΑ!!! πηραμε ουέφα και πρωτάθλημα, και: πουλάω πογκρεμπνιακ (τρομερα στατ) σε ρεάλ 8εκατ. ζιλμπερτο σίλβα σε σεβιλλη,9εκατ. λεοντίου 2,2 , μαντόρας 2,1, μαλαρτζ 1εκ, σόσα 4,5 , μόρις με 1,8, και αγοράζω: ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ............... ζε μαρία, αριστερο χαφ από μπενφίκα, με 9 εκατ (όλα τα ποσά που έχω αγοράσει, είναι σε 24δόσεις) μπουονανότε , ή κάπως έτσι, επιθετικό χαφ από αργεντινή , μπόκα ή ρίβερ, με 9,25 εκ ΚΑΜΕΝΙ (επιτέλους) με 12 εκατ καρυπίδη ελεύθερο,και τον spector με 350κ μόνο (και πήρα άλλους 3 αμυν, αλλά δε θυμάμαι ονόματα τώρα θα δω και θα ποστάρω μετά). Γίνεται απίστευτη παιχτούρα ο σιμάο, σαν στόπερ!!! Επίσης, 2,2 γκαρσία,αμυντικό χαφ από ρεάλ! δεξι χαφ, τον windaldum ¨η κάπως έτσι, 18 ετών, ολλανδός,με 6 εκατ. στόπερ, τον pieters,με 5,25. μπροστά, ελεύθερο τον μέλλορ από αγγλία, και τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ γκιγιέρμε, με 16 εκατ. Μου πρότειναν ανανέωση συμβολαίου για 4 χρόνια, με 600χλδ το χρόνο!(Δέχθηκα,εννοείται)! Μου ψιλοπερισσύει η αλήθεια ο ιβανσιτς τώρα, αλλά είναι παιχτούρα για να τον πουλήσω. ΑΝ έρθει πρόταση πάνω από 10εκατ, θα το σκεφτώ! για τον μάτος και τον σιμάο σκοτώνονται παληκάρια,αλλά αντιστέκομαι σθεναρά!! εντωμεταξύ, ο perico,δεν πουλήθηκε περυσι μετά το δανεισμό του, γύρισε πίσω, και τώρα τον ξαναδίνω δανεικό, με 700χλδ μπροτσά, και 3,7 μετά!! Σούπερ!! ΥΓ: τον σονιέρ, τον έπαιρνα και εγώ πάντα, αλλά τώρα,δε μου γέμισε το μάτι!!! ΥΓ2: Φέτος, αν δέσει η ομάδα, πάμε για μεγάλα πράγματα! αλλά μάλλον έχω κάνει μλκια, θέλω ένα επιθετικό ακόμα!!!!!!!!!θα ψάξω στους transfer listed, γιατί το μπάτζετ που μου έχει μείνει, είναι μόνο 3,5...
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Gilberto Silva τον πούλησες 9 εκατομμύρια;! Σε τέτοια ηλικία; Ε, αυτά δε γίνονται. Χαζομάρα του παιχνιδιού. Πολλά από τα ποσά που λες πάντως, μου φαίνονται υπερβολικά.
antreaslam Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 manuel, μπορεί να είναι 32, αλλά: 1) εχει απιστευτα στατιστικά 2) πήραμε το ουέφα, με δικό του γκολ 3) τελείωσε τη χρονιά με 5 γκολ, 11 ασιστ, και μέσο όρο 7,5, που είναι ιδιαίτερα υψηλός 4) σε κάθε παιχνίδι που έπαιζε, ο αντίπαλος προπονητής μιλούσε συνέχεια για αυτόν δεν είναι τόσο υπερβολικό το ποσό, αν σκεφτείς ότι για τον μάκο, μου ζητάνε 4εκατ, και για τον τζιόλη, ζητάω 5,5 !!!!!!
johnpsakas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Παιδες εχω ενα προβλημα με το fm 2009. Το παιχνιδι αν και παιζει κανονικα δεν εχει επιλογη για 3d view κατα την διαρκεια του αγωνα. Ξερει κανεις γιατι συμβαινει αυτο? Εχει να κανει με την καρτα γραφικων που εχω ή πρεπει να φτιαξω καποια ρυθμιση για να δουλεψει?
kaiowas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Εμενα αυτο που μου φανηκε περιεργο ειναι οτι στα φιλικα του καλοκαιριου με ομαδες Β'Εθνικης με τον Αρη εφερνα ισοπαλιες η εκανα ηττες δοκιμαζοντας διαφορα συστηματα. Σε φιλικο με την Bayern παιζοντας 442 επιθετικο ειχα την κατοχη και εληξε 1-1! Περιεργη αποδοση παιχτων λιγο. Πηρα σβαρνα ολες τις λιστες με τα καινουργια wonderkids και αγορασα τελικα Mauricio (Βραζιλιανος που ειναι και ελευθερος)και 3 ακομη. Με budgeτ 1.1M δεν ειμαστε για πολλα εξοδα. Αν και αγορασα wonderkid GK, ο Σιφακης δινει ρεσιταλ κατω απο τα δοκαρια. Επισης για μεγαλο ονομα εφερα τον Gerard που επαιζε Barca πριν απο αρκετα χρονια και Σαραγοσα περισυ. Συμφωνω και εγω οτι η μεγαλη διαφορα στο παιχνιδι ειναι οτι μπορεις πλεον να πουλησεις παιχτες. Δηλαδη κατι Κριστι Βανγκελι και Κουλοχερη που κοστολογουνται στα 200.000ευρω, αν τους βαλεις 100.000 φευγουν αμεσως. Οχι οπως στα προηγουμενα που και το 1/10 τις αξιας να ζητουσες αν δεν ηταν βασικος και παιχτουρα δεν πουλιοταν με τπτ. Προσεξε κανεις αν υπερβεις το μπατζετ της ομαδας, ειδικα σε μισθους και εισαι μειον στο συνολο στο τελος της χρονιας, αν δυσαρεστειτε το board και παιζει απολυση? Γιατι εχω βαλει πολες μεταγραφες με Montly payments.
antreaslam Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 kaiowas, βρήκες wonderkids, και δεν τα λες στο λαό? Δώσε αναλυτική λίστα ))))))))))))))))))))) Επειδή στο τέλος της χρονιάς, θα είμαι ΣΙΓΟΥΡΑ μείον, θα σου πω τοτε
imr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Give wonderkids !!! Παντως 2η χρονια ο αστερας παει γαματα, περασα 1ος απο τους ομιλους ουεφα (αποκλεισα την ναπολι στα προκριματικα) και 1ος στο πρωταθλημα μετα απο 8 αγωνιστικες Ο aquino τρομερος παιχτης οσο παει δενει με την ομαδα Παιζω με aquino μπροστα μονο του , amc o toni (πολυ καλος μο7.2 αλλα δεν βαζει ουτε γκολ ουτε καμια ασιστ εχει δωσει ) amr o milano ( για τον οποιον σφαζονται ολεσ οι ομαδες, την πρωτη χρονια μου εδιναν 5εκατομυρια φετος λογικα μπορει να φτασει και 10) aml ο van der meyde (τον πηρα ελευθερο αλλα δεν τα βγαζει τα λεφτα του, τρωει αρκετο παγκο και παιζει ο duala) Dmc o ca και αυτος τρομερος παιχτης κατω απο 7 δεν εχει πεσει και δινει αρκετες ασιστ Επισης τρομερη αποκαλυψη ο jean (dl/ml) κανει τρομερο παιχνιδι παρα το οτι παιζει πισω κανει και το 80% της δουλειας του van der meyde ) Επισης πετυχα εναν dmc joseph ο οποιος καλοκαιρι δεν ερχεται με τπτ αλλα τον κλεινεις πολυ ευκολα ελευθερο αρχες σεμπτεμβρη)απο χαρακτηριστικα φαινεται κορυφαιος, πολυ καλυτερος απο τον ca που ειναι και αυτος παιχτουρα) Εχει κανενας κανεναν στρικερ να προτεινει για τα χριστουγενα(2η χρονια) γιατι ο aquino ειναι πολυ μονος μπροστα. (τον εχω μονο του κυριως γιατι ολοι οι αλλοι ειναι γιδια)
tzinos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 ο loic nestor που ειπα οτι πουλησα στην μιλαν με 18 εκατ., τωρα τον λεει wonderkid! δεν το ειχα προσεξει πριν, αρα πρεπει να τον βαφτισε ετσι αφου πηγε μιλαν. στραικερ alex teixeira η keirrison πηρα και ενα πιιτσιρικα απο τον αγιαξ, φαινετε πολυ καλος και ετοιμος παιχτης. δεν τον εχω παιξει πολυ ακομα γιατι μου τραυματιστικε. rodney sneijder (Mrlc), 18 ετων, 3.2 εκ. στοιχισε. μαλλον για αριστερο μεσο τον προοριζω
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 manuel, μπορεί να είναι 32, αλλά:1) εχει απιστευτα στατιστικά 2) πήραμε το ουέφα, με δικό του γκολ 3) τελείωσε τη χρονιά με 5 γκολ, 11 ασιστ, και μέσο όρο 7,5, που είναι ιδιαίτερα υψηλός 4) σε κάθε παιχνίδι που έπαιζε, ο αντίπαλος προπονητής μιλούσε συνέχεια για αυτόν δεν είναι τόσο υπερβολικό το ποσό, αν σκεφτείς ότι για τον μάκο, μου ζητάνε 4εκατ, και για τον τζιόλη, ζητάω 5,5 !!!!!! Μα ο Μάκος και ο Τζιόλης θα παίξουν άλλα 10+ χρόνια ο ένας και 7+ χρόνια ο άλλος (αν θυμάμαι καλά τις ηλικίες τους). Ο Ζιλμπέρτο θα παίξει το πολύ μια - δύο σεζόν ακόμα (από τη στιγμή που τον πουλάς, έχει ήδη παίξει μια σεζόν του). 9 εκατ για να αποκτήσεις αμυντικό χαφ για 1 χρόνο, το πολύ δύο; Εκτός αν έχουν αλλάξει γενικώς τα ποσά.
alexzzz Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Manuel εγώ θυμάμαι να γίνεται και στα παλιά αυτό (με τον Ριβάλντο συγκεκριμένα)
kaiowas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Απο Wonderkids που πηρα, Adem Ljajic και Ivan Marcano. Προσπαθησα και για Mascio απο Sisco Roma αλλα μου το χαλαει στα λεφτα. Τερματοφυλακα υποτιθεμενο wonderkid απο forums πηρα τον Geoffrey Jourden.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Manuel εγώ θυμάμαι να γίνεται και στα παλιά αυτό (με τον Ριβάλντο συγκεκριμένα) Τι να πω, εγώ η μεγαλύτερη ομάδα που ξεκινάω είναι η Λάρισα. Αν όχι μ' αυτήν, τότε με μικρότερη. Οπότε ίσως απλά να μην το έχω προσέξει. Πάντως αργότερα που πηγαίνω σε μεγαλύτερες οικονομικά ομάδες, τέτοιες αγοραπωλησίες δεν έχω καταφέρει να κάνω. (μιλάω για παίχτες ηλικίας 32 και πάνω).
pirloandr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Λοιπόν θέλω να μου πει οποιος ξέρει πως γίνεται να φορτώσω ένα πρωτάθλημα χωρίς να κάνω υποχρεωτικά new game..?
antreaslam Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Μα ο Μάκος και ο Τζιόλης θα παίξουν άλλα 10+ χρόνια ο ένας και 7+ χρόνια ο άλλος (αν θυμάμαι καλά τις ηλικίες τους). Ο Ζιλμπέρτο θα παίξει το πολύ μια - δύο σεζόν ακόμα (από τη στιγμή που τον πουλάς, έχει ήδη παίξει μια σεζόν του). 9 εκατ για να αποκτήσεις αμυντικό χαφ για 1 χρόνο, το πολύ δύο; Εκτός αν έχουν αλλάξει γενικώς τα ποσά. μην ξεχνάς ότι όταν εγώ κάνω σε κάθε μεταγραφική περίοδο τουλάχιστον 2 μεταγραφές των 10 εκατ, μια καλή ισπανική ομάδα, μπορεί για πλάκα να τα ψιλοπετάει! Και ο μάκος με τον τζιόλη, μαζί, δεν κάνουν το μισό ΚΑΚΟ πόδι του ζιλμπερτο!!!! Απο Wonderkids που πηρα, Adem Ljajic και Ivan Marcano. Προσπαθησα και για Mascio απο Sisco Roma αλλα μου το χαλαει στα λεφτα.Τερματοφυλακα υποτιθεμενο wonderkid απο forums πηρα τον Geoffrey Jourden. να σαι καλά, θα τα ψάξω!!! Λοιπόν, τώρα είμαι δουλειά, και δεν είμαι σίγουρος για τα ονοματα, αλλά: Πήρα ένα τρομερό 17χρονο από ηρακλή, ισπανός επιθετικός, φερνάντεζ, έχει παίξει 3 παιχνιδια ως αλλαγή, και έχει βάλει 3 γκολ, με τελείωμα φάσεων στο 17, σούπερ!!! Επίσης, βλάχος, 17 ΑΜ από παοκ, τον πήρα 1,8, σούπερ! και ένας 16χρονος, κωσταντόπουλος,αμυντικός, δικός μου, σούπερ! Τωρα: Μετά την περσινή καταπληκτική πορεία, έχουμε αγοράσει ΟΛΗ την ευρώπη!! Εκτός των προηγουμένων μεταγραφών που εγραψα στο προηγούμενο ποστ, πήραμε και βαγνερ λοβ με 6εκατ (ΤΡΑΓΙΚΟΣ ωσ τώρα, όλο 5,3 παίρνει), zeefuik, 19χρονος ολλανδός, ze castro,αμυντικός transfer listed από ατλέτικο με 1,5εκατ, σμάιχελ, τερμα αναπληρωματικό του καμενί τον πήρα, με 7,5εκατ, πουλάω τον τζόρβα με 5(!!!), ενώ έδωσα δανεικούς hugo viana και maduro Που είχα πάρει από 1,5 τον καθένα, και ήδη έχω πάρει πίσω τα μισά χρήματα για τον καθένα!! ΑΑΑΑΑ, ξέχασα ένα τρομερό σεντερ φορ, σέρβος, από παρτιζάν, στα 23 του είνα (2η χρονια), νομίζω Pekovic ή petkovic, με 17-18 τελείωμα, ο οποίος, επειδή γκιγιέρμε και βαγνερ λοβ σέρνονται,μαζί με τον πιτσιρικά τον φερνάντεζ του ηρακλή, με εχουν βγάλει ασπροπρόσωπο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (σερνονται 24 εκατ, και παίζουν τα....3 εκατ,καταλαβες?)???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.