antreaslam Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 έχω κάνει από το καλοκαίρι μέχρι τώρα, 19 μεταγραφές, ενώ έχω διώξει και περίπου 20 παίχτες!!! Εχω κρατήσει μάτος (πολύ καλός),σιμάο, γκάμπριελ, νίνη, ζιλμπέρτο (φοβερός, αλλα τραυματιστηκε για 4 μήνες), ιβ, σάλπι, τζιόλης-μελίσση-λεοντίου(εκτός 18αδας), τζόρβας(βασικός και καλός), καρνέζης (2ος τερμα), σιόντης! Εχω χαλάσει 7 εκατ για τον πογκρέμπνιακ, 4 για τον σόσα της μπάγερν, βρήκα τον νέο ροναλντίνιο μετά την προτροπή του τζίνος (willians santana), με 5εκατ, πήρα 2 πιτσιρίκια αριστερά χαφ σούπερ (aquino, και sherman cardenas), αλλά ο καρντενας πήγε δανεικός στην ΑΒ, αμυντικούς jan lecjaks, lequi(ελευθερος) , μαζί με kargbo, επιθεση μαντόρας (μετριος), ένα πολύ καλό αμυν.χαφ (lopez garay, ή κάπως έτσι), και 3 αμυντικούς ακόμα, τον beto που τον πούλησα ήδη (είναι 32, πολύ καλή τσαμπα περίπτωση για 3-4 μήνες, και τον δεκέμβρη τον πούλησα πάλι τσαμπα), ένα πολωνό 29χρονο καλό παίχτη, δε θυμάμαι όνομα, και τον poseco, ή posico, ¨η κάπως έτσι, AM RLC, ΠΟΛΥ καλή περίπτωση και σχεδόν τσάμπα!!! Εντωμεταξύ, μπάτζετ είμαι στο μηδεν, αλλά αν αγοράσω παίχτη μόνο με δόσεις, μπορώ να οτν πάρω. Αυτός ο φούστης ο καμενί της εσπανιόλ, δεν ερχεται με τίποτα!!! (στο τσου λου, στους ομίλους, τερματίσαμε τρίτοι, με καλή πορεία, και είμαστε στο ουέφα εναντίον της φενέρ, στο πρωτάθλημα είμαστε 1οι μετά από 18 αγωνιστικές με 5 βαθμούς διαφορά από αστερα τρίπολης, αρη, και 8 από οσφπ)!!!
tzinos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 ωραιος. βλεπω με εμπιστευτικες! ειμαι τελη οκτωμβρη της 2ρης χρονιας, μολις τελειωσα τον 1το γυρο τσου λου με 3 νικες, η μια εντος με την μπαρτσα 2-1! Αλλο εναν βαθμο και λογικα περναω, οι αλλες ομαδες ειναι ντιναμο κιεβου και στεαουα, ευκολουτσικος ομιλος αν και οι ρωσοι ειναι δυνατοι στο παιχνιδι. Επαιξα και 2 προκριματικους πριν τους ομιλους, τον 1το με φεγενορντ και τον αλλο με μπενφικα. Στο πρωταθλημα ομως δεν παω πολυ καλα λογω των γνωστον ισοπαλιων, μερικα παιχνιδια απλα δεν ξεκολανε απο το χ. θα προτιμουσα να εκανα 3-4 ητες την σεζον, παρα μια και 5 ισοπαλιες, δεν ειναι τοσο λογικο. Νωρις ειναι παντως, θα ανακαψω, το κακο ειναι οτι ο βαζελος εχει 7 στα 7, εγω 4 νικες, 3ισοπαλιες. Δυναμωνει και ριχνει λεφτα ο βαζελος, ολο βραζιλιανους με 5-6 εκατομυρια περνει. στις μεταγραφες, εκλεισα ενα γαματο τερματοφυλακα ρουμανο, παει πολυ καλα. Danut coman apo rapid, τελειωνε το συμβολαιο του 6/09 και τον ειχα βρει απο νωρις, εκανα προταση απο 11/08 για να τον αγορασω στο τελος της σεζον, οταν θα φευγε ο νικοπιολ. Ναι ξερω οτι θα εληγε το συμβολαιο, αλλα θα ειχε πολλες προτασεις και θα μου τον τρωγανε. Δικαιοθηκα παντως, ειναι βραχος. Μετα ηθελα ενα μεσο, διοτι ο στολτιδης στα 34 θα εμενε ποιο πολυ στον παγκο. Βρηκα τον ever banega, transfer listed sthn valencia και δεχτηκανε προσφαρα 6 εκατομυρια. Ταλενταρα, ισως wonderkid (στο 08 ητανε), αλλα ψιλοαπογοητευει, μεσο ορο 6.6 και σταθερα μια κιτρινη ανα αγωνα. Και ο γιανης παπαδοπουλος παει πολυ καλα. Ο ντουντου μια περνει 7-8, την αλλη κανα 6ρι και αμα. Εληξε το συμβολαιο του αντζα και ειπα να τον αφησω, δεν θελω μεγαλους παιχτες και ειχα κλησει τον καρυπιδη ελευθερο απο νωρις. Επισης βρηκα αλλα μια αμυντικουρα γαλλο πιτσιρικο, τον loic nestor, απο havre. Ακριβως αλλα για 20χρονο εχει φοβερα στατ, 6 εκατομυρια και αυτος + ανταλαγη τον νταρκο! Ο οποιος νταρκο ηταν στο τελος του συμβολαιου, αλλα στα @@ μου, αφου δεχτηκανε την ανταλαγη. Ο τσεχος ο lecjaks ελεγα να τον δωσο δανεικο αλλα δεν ηρθε προταση. Επειδη πουλησα 4.5 εκατ τον παπαρα τον τοροσιδη που με ειχε πρηξει να ζηταει μεταγραφη, τον κρατησα. Εχουν ανεβει τα στατ του. Του χρονου θα παιζει και ο κυριακος παπαδοπουλος, εχω και τον αβρααμ, οποτε απο αμυνα ειμαι κλεισμενος για χρονια. Ο τζολε εφυγε, αλλα ειχα κλεισει εναν transfer listed ισπανο εμπειρο μεσο (30ρις), καλο παιχτακι, javier calleja απο mallaga, μονο 450 χιλιαρικα, τον ειχα απο τον προηγουμενο γεναρη. Επισης υπαρχει και ο γνωστος cardenas, αλλα τραυματιστικε για 2-3 μηνες και πανικονληθηκα, βρηκα τον fausto rossi 18χρονος αριστερος μεσος απο γιουβεντους, εκανα προταση για δανεισμο, ζητησαν 220 χιλιαρικα και τον πηρα. Λογικα θα τον αγορασω του χρονου, φαινεται πολυ εξελιξιμος και ηδη ετοιμος παιχτης! Στην τελικη βλεπω οτι αυτο το φμ το ευχαριστιεμαι πολυ περισοτερο απο αλλα και αυτο διοτι μεχρι τωρα εχω καταφερει να αγορασω παιχτες αλλα και να διωξο ολη την σαβουρα με καλες τιμες. Επισης το mutual termination το δεχονται ολοι ποιο ευκολα και μπορεις να φτιαξεις και τα staff σου. Με λιγα λογια δουλειες που εκαν με καποιον εντιτορ η το fm modifier, τωρα τις κανω λογικα και ομορφα μεσα στο παιχνιδι. Δεν χρειαζεται να εξαφανιζω συμβολαια και να γεμιζω ψευτικα λεφτα την ομαδα.΄Και ειναι και ικανοποιηση οτι εχω βρει ολους τους παιχτες χωρις να διαβασω λιστες και to fm genie scout Aaaaa να μην ξεχασω, πως σου παει ο willians santana και που τον βαζεις? εμενα πρωτη χρονια πετουσε αφου προσαρμοστηκε και τον εχω βαλει παντου εκτος αμυνας βεβαια. Παιζει καλα και επιθετικο χαφ και ακραιος εξτρεμ και επιθετικος μπροστα ακομα και σκετο χαφ στο κεντρο Αααααα νο2, αλλο ωραιο του παιχνιδιου, ο μπαντοβιτς χωρις να του εχω δωσει εντολη, ολο ψαχνει για παιχτες. Μερχι καποιο σημειο δεν εβρικσε και τιποτα, αλλα στην αρχη της 2ρης χρονιας μου λεει συνεχεια για regens 16-17 χρονων κυριως ισπανους, εκλεισα ηδη 3 16χρονους χωρις φραγκο και φαινονται πολυ promising. εξαιτιας αυτου προσελαβα και καλυτερους scouters, ενω στα παλιοτερα φμ τους ειχα γραμενους.
paxantho Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 ΕΧΕΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙ ΤΟ FOOTBALL MANAGER 2009. ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΒΑΣΕΙ ΕΝΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΥ... ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΝΟΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕ...ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΝΑ LINK???
alexzzz Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Θέλω να σχολιάσω τόσα πολλά για αυτό το πόστ...
nzeppos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Απίστευτο! Θερμή παράκληση στους mods να μην το διαγράψουν. Θέλω να μπαίνω και να το βλέπω για να μου φτιάχνει τη διάθεση.
KOSMAS73 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 κοιτα να δεις τι κακα πραγματα κυκλοφορουν σ αυτο το ΔΙΑΔΥΚΤΙ... :lol::lol::lol::lol::lol:
mihalakis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Να προσέχεις τα αφρόψαρα. Κάνουν ζημιές στα δίαδίχτυα. Καλύτερα με σαλαγιά Από τον Απρίλη παιδέυεται το παλικάρι...Από μισό ευρώ τη μέρα να μάζευε θα το είχε αγοράσει... http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=248140
nzeppos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Αυτόν τον "poseco ή posico" πώς ακριβώς τον λένε?
antreaslam Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 ωραιος. βλεπω με εμπιστευτικες! Λοιπόν...ο τσεχος ο αμυντικός, είναι ΓΑΜΩ τα παιχτάκια! παίζει ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟΣ, αριστερο σεντερ μπακ, σε σύστημα 3-5-2, με 3 σεντερ μπακ, 2 αμυν.χαφ. ΒΓΑΖΕΙ ματια το παλικάρι, με 7,2 μέσο όρο, και τους φιλάθλους να μιλάνε συνέχεια για αυτόν!! ΜΑζί με λέκι και σιμάο, και αμυν χαφ 2 από τους ζιλμπερτο, μάτος,garay, έχουμε άμυνα με 13 γκολ σε 26 παιχνίδια!!! (και τα 2 τα έχω φάει...από εργοτέλη)! Ο πογκρέμπνιακ απογοήτευση, τον είχα πάρει 8,25, άντε τώρα να βρω να τον πουλήσω τόσο!!! Τρομερή περίπτωση ο aquino, 17 ετών, ισπανός, αριστερό χαφ/επιθετικός. Επίσης, πολύ καλή περίπτωση lopez garay, αμυν.χαφ, 27 ετών, ισπανός νομίζω (ειδικά μέσα στο παιχνίδι, τρομερό σουτ)! Με ιβανσιτς αριστερά, τον ΄σάλπι στη θέση του παλτού του μαντόρας, και santana δεξιά (είναι RM, και παίζει πάνω από 7 στανταρ, με 2 γκολ και 6 ασιστ σε 12 παιχνίδια), και με μεταγραφή τον sosa της μπάγερν, για ΑΜ (4,5εκατ), έχουμε φτάσει στους 4 του ουέφα, που παίζουμε με μπενφίκα, και στο πρωτάθλημα, είμαι ισόβαθμος με οσφπ και άρη, 5 αγωνιστικές πριν το τελος, αλλά είμαι 1ος εγώ~!!!! στις μεταγραφες, εκλεισα ενα γαματο τερματοφυλακα ρουμανο, παει πολυ καλα. Danut coman apo rapidτρέχω να τον δω, γιατί θέλω τερματοφύλακα σαν τρελός!!! Μετα ηθελα ενα μεσο, διοτι ο στολτιδης στα 34 θα εμενε ποιο πολυ στον παγκο. Βρηκα τον ever banega, transfer listed sthn valencia και δεχτηκανε προσφαρα 6 εκατομυρια. δε δείχνει κακός, αλλά δεν έχω λεφτά!!!! Επισης βρηκα αλλα μια αμυντικουρα γαλλο πιτσιρικο, τον loic nestor, απο havre. Ακριβως αλλα για 20χρονο εχει φοβερα στατ, 6 εκατομυρια και αυτος + ανταλαγη τον νταρκο! 6 εκατ για 20χρονο αμυντικό???χχμμμ!! καλούτσικοι αμυντικοί, ο beevers και o lewandoski (29 ετών,πολωνός, έρχεται με το πολύ 1 εκατ σε 24 μήνες), ¨η κάπως έτσι! Πολύ καλή διαχρονικά περίπτωση, ο van damme της αντερλεχτ,ακριβός όμως! βρηκα τον fausto rossi 18χρονος αριστερος μεσος απο γιουβεντουςμε τι ρήτρα τον πήρες? Στην τελικη βλεπω οτι αυτο το φμ το ευχαριστιεμαι πολυ περισοτερο απο αλλα και αυτο διοτι μεχρι τωρα εχω καταφερει να αγορασω παιχτες αλλα και να διωξο ολη την σαβουρα με καλες τιμες. Επισης το mutual termination το δεχονται ολοι ποιο ευκολα και μπορεις να φτιαξεις και τα staff σου. Με λιγα λογια δουλειες που εκαν με καποιον εντιτορ η το fm modifier, τωρα τις κανω λογικα και ομορφα μεσα στο παιχνιδι. Δεν χρειαζεται να εξαφανιζω συμβολαια και να γεμιζω ψευτικα λεφτα την ομαδα.΄Και ειναι και ικανοποιηση οτι εχω βρει ολους τους παιχτες χωρις να διαβασω λιστες και to fm genie scout Πραγματικά, είναι άλλη η ευχαριστηση αυτού του μανατζερ! Αααααα νο2, αλλο ωραιο του παιχνιδιου, ο μπαντοβιτς χωρις να του εχω δωσει εντολη, ολο ψαχνει για παιχτες. Μερχι καποιο σημειο δεν εβρικσε και τιποτα, αλλα στην αρχη της 2ρης χρονιας μου λεει συνεχεια για regens 16-17 χρονων κυριως ισπανους, εκλεισα ηδη 3 16χρονους χωρις φραγκο και φαινονται πολυ promising. εξαιτιας αυτου προσελαβα και καλυτερους scouters, ενω στα παλιοτερα φμ τους ειχα γραμενους. Συμφωνώ, και σε μένα το ίδιο συμβαίνει,και με έχει ενθουσιάσει!!!!!!!!! (για πες τους ισπανούς?) ΥΓ: Λέγεται posico, είναι ισπανός, 20-21 ετών, παίζει ΑΜ παντού, δεξιά αριστερά και κέντρο, τον πήρα 300χλδ μόνο, έπαιξε μέχρι το δεκέμβρη 19 παιχνίδια, με 2 γκολ και 4 ασιστ, και τον γενάρη, μου ήρθε πρόταση για δανεισμό του με 425χλδ μπροστά (ήδη είμαι κερδισμενος) και 3,3 εκατ το καλοκαίρι, οπότε τον έδωσα φυσικά!!! -----Προστέθηκε 19/11/2008 στις 09 : 40 : 30----- (Αααα..............με το που μαζεύω λεφτά, πέφτω πάνω στον ghuillerme, ο οποίος με 16εκατ σε 24 μήνες, έρχεται.Προσπάθησα να τον πάρω και ετσι όπως είμαι, αλλά δεν με αφήνουν!!)!!
kaiowas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Επίσης, πολύ καλή περίπτωση lopez garay, αμυν.χαφ, 27 ετών, ισπανός νομίζω (ειδικά μέσα στο παιχνίδι, τρομερό σουτ)! Ο Garay και στο προηγουμενο FM ειχε πολυ καλα στατιστικα και τρομερο σουτ. Απλα επαιζε 4 ματς μετρια στο 6αρι και στο 1 γινοταν ηρωας βαζοντας 2-3 γκολ απο μακρινα σουτ.
imr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Αρχισα και εγω παλι το λιωσιμο με το fm(δεν ειχα παιξει το 08) Μετα την πρωτη φορα φαινεται κορυφαιο.Αστερας 5η θεση και φετος παμε γερα για ουεφα Εχει κανενας να προτεινει κανενα συστημα? 1η Χρονια επαιξα 4-4-2 ρομβο με τους mr/l τερμα ακρα Το οποιο δεν παει αρκετα καλα μαλλον θα το γυρισω σε 4-3-3 με εναν st και κατι αλλο, Τι ζωα διοικηση εχει ρε γμτ Ειχα βρει εναν dmc παιχτουρα με 200κ και σε προσφορα 800κ πηγε το ζωο ο προεδρος και τον πουλησε μονος του χωρις να με ρωτησει!! (ενω ειχα πουλησει και τον cardoso και εμενε ο μονος αξιολογος για βασικος) (ενταξει ημουνα λιγο μειον αλλα ειχα κανονισει να δωσω αρκετο κοσμο πολυ ακριβα) Edit O toni τρομερο amc και πολυ φτηνος (θα πω και αλλες λεπτομερεις οπως και κανα 2 παιχτουρες μετα τωρα αντιστεκομαι να ανοιξω το Manager να δω ονοματα γιατι θα καω σιγουρα )
tzinos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Τρομερή περίπτωση ο aquino, 17 ετών, ισπανός, αριστερό χαφ/επιθετικός.Επίσης, πολύ καλή περίπτωση lopez garay, αμυν.χαφ, 27 ετών, ισπανός νομίζω (ειδικά μέσα στο παιχνίδι, τρομερό σουτ)! 6 εκατ για 20χρονο αμυντικό???χχμμμ!! καλούτσικοι αμυντικοί, ο beevers και o lewandoski (29 ετών,πολωνός, έρχεται με το πολύ 1 εκατ σε 24 μήνες), ¨η κάπως έτσι! Πολύ καλή διαχρονικά περίπτωση, ο van damme της αντερλεχτ,ακριβός όμως! με τι ρήτρα τον πήρες? (για πες τους ισπανούς?) δυστηχος ο aquino τωρα κοστιζει 7 εκατ, οποτε θα θελει μια 10ρα για να τον παρεις, φαινετε παιχτουρα και παιζει και αριστερα και επιθετικος. ισως αργοτερα οταν πλουτησο λολ για τον γαλο τον loic nestor ναι ισως εδωσα πολλα, αλλα δεν ηθελα να κανω πολλες μεταγραφες οποτε λεω ας τα σκασω να παρω καποιον σιγουρο και με μελλον. Παει αρκετα καλα, ειναι ετοιμος παιχτης απο μικρος και θα ανεβει και αλλο, πιστευω οτι μπορω να τον δωσο μια 10ρα εκατ σε 2-3 χρονια ανετα. ξεχασα να πω για την καλυτερη μεταγραφη μου, keirrison (ναι αυτος που ηθελε αντι του ντιογκο ο γαβρος). Εληγε το συμβολαιο 30/4/09, εκανα προσφορα μια δυο φορες λιγο πριν για να τον κρατησω σε αναμενα καρβουνα και να μην ανανεωσει. Δεν τις δεχτηκανε, αλλα δεν ειχα και λεφτα να τον παρω χεχε! κοστιζε 5,5 εκατ. Λοιπον εληξε το συμβολαιο, του προσφερα καλο μισθο και ηρθε ελευθερος. Εχει φαει τον ντιογκο, 17 ματς/14 γκολ. οι ισπανοι 16ριδες ειναι jose antonio(gk, recreativo), salvador (dr, villareal), ivan rivera (dl, villareal). τωρα αμα ειναι ρετζενς, λογικα δεν θα τους βρεις. Δεν εχουν και τα τρελλα στατς, αλλα ειναι αξιολογα για 16ριδες και σε ολλους μου λενε οτι εχουν προοπτικες να γινουν καλυτεροι αποτους παιχτες που εχω στην 11δα στην ιδια θεση. Και δεν κοστησαν και τιποτα, ουτε αποζημιωση. Εκλεισα αλλον ενα μεσο για γεναρη 2010 (μολις μπηκα), τον τιαγκο μοτα, τον γνωστο πρωην αναπληρωματικο στην μπαρτσα, ειχε παει τζενοα και τον βγαλαν στο σφυρι. 2,7 εκατ και εχει και διαβατηριο.. Μπορει να πουλησω αργοτερα τον ντουντου αν παει ο τιαγκο καλα. τον lopez garay τον εχει παρει ο αρης! καλος φαινεται, τον κοστολογει 1,3 εκατ. αλλα δεν ψαχνομαι πλεον για μεσο Κατι αλλο, φτιαχνετε δικο σας συστημα η απο τα ετοιμα? εγω εχω φτιαξει 3 δικα μου, αλλα επαιζα εναν αγωνα με εθνικο και επαιζε 4-5-1 και πηγενε ισοπαλια συνεχεια, (εκανα 2 ρεσταρτ διοτι δεν με παιρνει να χασω βαθμους). Γενικα η ομαδα παει καλα, περασα τσου λου με 5 νικες τον ομιλο και πορσφατα αρχισα να ριχνω και 5ρες σε μικρες ομαδες, αλλα ειπα να δοκιμασω ενα επιθετικο ετοιμο σχημα. βαζω 3-5-2 αττακινγκ και βλεπω οτι η ομαδα πεταει και κυριαρχει στα παιχνιδια της (επαιξα 3 στη σειρα), επισης σχεδον ολοι οι παιχτες περνουν καλο βαθμο και πανω απο 7, ενω στα δικα μου σχηματα ειναι πολυ ποιο αναμεικτοι οι βαθμοι. Τουλαχιστον βλεπω οτι θελει να την ψαξω πολυ και να βελτιωσο τα δικα μου συστηματα. Αααααα ρε γαμωτο τον κυριακο παπαδοπουλο δεν τον εχει ως γηγενη παιχτη ενω στο φμ08 τον ειχε!
imr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 τον aquino τον πηρα στον αστερα 2η χρονια 3.2 εκατομυρια τον πηρα και με μονο 200κ τον χρονο. Δεν τον δοκιμασα ακομα αλλα εχει απιστευτα atributes
antreaslam Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 προς το παρών αυτά από παίχτες, δεν έχω να σου πω για κάποιον άλλον!!! σύστημα, παίζω όπως προειπα, 3-5-2, με 3 στοπερ, 2 αμυν χαφ, 2 κεντρικούς στα πλάγια (MR ML), ένα ΑTM και 2 επιθετικούς. Δίνω βελάκια στους 3 μπροστά κεντρικούς μου, και ιδιαιτερα επιθετικογενή στοιχεία! Δεν αλλάζω σύστημα ούτε με τον πανσεραικό, ούτε με την μαντσεστερ! μόνο αν είμαι Χ με μικ΄ρη ομάδα, βγάζω αμυν, χαφ και βάζω ενα ακόμα ΑΤΜ!
tzinos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 τα λεγα για τον nestor, ε αμέσως επαληθεύτηκα, 7 μηνες τον εχω, μεσα γεναρη μολις μου σκασε προταση απο μιλαν 15 εκατομμύρια!!! τωρα τι κανουμε, ακομα δεν τον χορτασα, δεν θελω να των δωσω, αλλα ειναι πολλα τα λεφτα! θα κάνω μια προσπάθεια να ζητήσω κάνα 18ρι, αν συμφωνήσουν ε δεν μπορώ να μην τον δώσω! Εσκασε προταση και για ντουντου 5 εκατ, αλλα θα ζητησω 7. Πλεον εχω μεσους και δεν με νοιαζει να αδειασει μια θεση ξενου. Παντος καλο το τρασνφερ συστεμ, αλλα αν πεφτουν οι προτασεις τοσο ευκολα και νωρις δεν θα μπορεις να κρατησεις παιχτη για 2-3 σεζον, ολο θα τσαντιζετε που δεν τον πουλας. Ηδη αναγκαστηκα να δωσω τοροσιδη και μου εχουν κανει τρελες προτασεις για μπελουτσι, γκαλετι, ντιογκο, ντουντου.... εντιτ - δεχτηκανε την αντιπροταση 18 εκατ + 25% percentage of profit και ο σωκρατες δεν με αφησε να απαντησω, συμφωνησε μονος του λολ. Θα πεταξει το πουλακι, ισως επρεπε να ζητησω καμια 20ρα. παει και ο ντουντου, 6.5 ειναι η ρητρα του και τα δωσανε. Λεω να παρω alex texeiro, φενετι υπερπαιχτουρα (και στο φμ08 ηταν). εντιτ νο2 - αγορασα τον νεο nestor (ελπιζω lol). matthieu saunier ηταν στην β ομαδα της μπορντο! Μαλλον επειδη ειναι μικρος, 19 χρωνον. Μου επιασε 8 εκατομυρια και 15% απο το προφιτ. Η αρχικη τιμη του ηταν 5.5 εκατ, αρα δεν ανεβηκα και πολυ. Λιγο χειροτερα αμυντικα στατ και ισως λιγο καλυτερα μενταλ και φυσικαλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.