Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2009

comfuzio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 452
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παιδιά εχω ενα τεράστιο πρόβλημα, είμαι σε windows xp sp3 έκανα εγκατάσταση και τα λοιπά και όταν τρέχω το παιχνίδι τα πάντα θέλουν διπλό κλίκ και δεν μπορώ να γράψω στην αναζήτηση κάτι ή να βάλω στο tactics τους παίκτες εκει που θέλω, το έχει παρατηρήσει κάποιος;

Δημοσ.

Άμα γράφει και ο άσχετος ο Γρυπάρης, τα πιάσαμε τα λεφτά μας :P

Καλό είναι το game, αλλά η ελληνική έρευνα θα 'πρεπε να 'ναι καλύτερη. Άκου εκεί 10 jumping ο Ντιόγο, o Κοντοές δεξί μπακ και ο Μπαμπανιώτης άχρηστος...

Δημοσ.

αρκετα πιο δυσκολο να πετυχεις γκολ...δεν ξερω γιατι...1-2 γκολ σε ολα μου τα ματς μεχρι τωρα σε συνολο.Με το παιχνιδι γενικοτερα να το βρισκω πιο δυσκολο τουλαχιστον με τις τακτικες που δοκιμαζω και οχι με τις στανταρ δικες του που εχει.Αν και με τις δικες του τακτικες δειχνει να παιζεται πιο σωστο ποδοσφαιρο και να παιρνεις τα αποτελεσματα που θες.Με το που δοκιμασω καποια δικη μου τακτικη,:cry:...

Πολυ μικρο budget παλι στις ελληνικες ομαδες(4εκ. στον ολυμπιακο) αν και απο οτι ειδα υπαρχει δυνατοτητα τροποποιησης.Βεβαια αυτο δεν ξερω τι αντικτυπο θα εχει στο μελλον.Θα το δοκιμασω ομως.

Kicks lags bugs κλπ δεν εχω συναντησει κατι που να βγαζει ματι εκτος του οταν στις τακτικες μερικες φορες τραβαω τον ST se AMC εμφανιζονται διπλοι παιχτες.

Οσο για το 3d...με κουρασε.Δεν ξερω δεν αντεξα να βλεπω αλλο και το γυρισα σε 2d και μου φαινεται θα το γυρισω σε commentary οπως τις παλιες καλες εποχες...

Καλο το παιχνιδακι σε γενικες γραμμες αλλα οπως ολα τα τελευταια FM:καθε περσυ και καλυτερα...

Δημοσ.

Επιτελους το επιασα στα χερια μου!!

Και αφου λοιπον το εχω γνησιο λεω να το παιξω online.

Δεν ξερω ομως την διαδικασια...Μπορει καποιος να με βοηθησει και να μου πει τι πρεπει να κανω για να το παιξω ονλινε με ενα φιλαρακι;

Σας ευχαριστω εκ τον προτερον....

Δημοσ.

παιδια εγω με τον ΠΑΟ απο 4-0 εως 6-0 ειμαι ως τωρα με την ομαδα του ΠΑΟ την κανονικη και την προσθηκη του emiliano insua δανικο απο την Liverpool! Τσου λου με 4 νικες και ανετο σκορ, πρωταθλημα πρωτος ανετα και ολα αυτα με το πρωτο παιχνιδι που παιζω και ειναι παντα για δοκιμες ..... συστημα φυσικα και παντα 4-4-2 attacking με off-side trap, counter attacks, playmaker κτλ

Δημοσ.

ειχα δεν ειχα κολησα παλι!! Εχω ριξει κανα 12ωρο στο παιχνιδι και εχω κυριως θετικα σχολια. Με το ντεμο δεν εντυπωσιαστικα και ασχοληθηκα καμια ωρα μονο. Απο μπαγκς ευτηχς δεν εχω δει πολλα. Το ενα ειναι με το μπερδεμα στα τακτικς με τις θεσεις των παιχτων, οταν κουνας καπιο βγαζει κλωνο του! Αλλα το αγνοεις, δεν επηρεαζει το παιχνιδι. Και το αλλο ειναι οτι δεν δουλευει το go on holiday. Δεν εχω δει τιποτα αλλο. εχω φτασει μεσα φλεβαρη, που τωρα που το σκεφτομαι σημενει οτι παλι για να βγλαεις μια σεζον θες κανα 20ωρο φουλ. Δεν ειχα προβλημα με την μνημη αλλα φαινεται λιγο ποιο βαρυ απο αλλες φορες. Παιζω σε παραθυρο και η εναλαγη με αλλα παραθυρα καθυστερει λιγο.

Εχω φτιαξει καποια βασικα τραινιγκ για αμυνα, κεντρο και επιθεση. Λιγες βελτιωσει στα στατς και κυριως μετα κανα 4μηνο. δεν ξερω πως θα παει στην πορεια. Κοουτς εχω 4 με 6 αστερια προς το παρον. Το μπατζετ δεν βοηθαει και πολυ. Σε ολυμπιακο, 4 εκατ, ΑΛΛΑ πλεον μπορεις και να πουλησεις κανα παιχτη, η τουλάχιστον να παρεις προτασεις για δανεισμο, με αρχικο και μελοντικο fee. Μεγαλη βελτιωση στις πωλησεις, τουλαχιστον βλεπεις ενδιαφερον για τους περισοτερους παιχτες. Στις αγωρες σχεδον τα ιδια, δεν εκανα και πολλες, πηρα willians santana (παιχτουρα, λεει νεος ronaldinho! η πρωτη καλη μου ανακαλυψη), jan lecjaks (17xronos τσεχος αμυντικος, φενετε ταλενταρα) και μονιακη απο τον οφη, επειδη εδωσα δανεικο τον λεοναρντο για να αδειασει θεση ξενου. Αν και θα επρεπε να ειχα διωξει και νταρκο, δεν παει καλα. Τον δεκεμβρη πηρα και τον sherman cardenas.

Παιζω 4-2-3-1 η 4-4-2 η 4-3-2-1. Εχω πολυ καλα αποτελεσματα, ειχα 18 αγωνες αητητος, αλλα μερικες φορες ειναι εκνευριστικο που σε ορισμενα παιχνιδια οτι και να κανεις ληγουν ισοπαλα. τελικα εχασα απο τον λεβαδειακο εκτος!! Δεν σκοραρο πολυ, αλλα στα ντερμπι με αεκ και παο τα καθαρισα ευκολα! Στην ευρωπη ειχα σταουα, βερντερ και λιβερπουλ. περασα με 11 βαθμους. Αλλα βλεπω οτι με τις μεγαλες ομαδες εκτος εδρας δυσκολα γλυτωνεις την 4ρα. Με λιβερπουλ πηρα ισοπαλια μεσα και εφαγα 4ρα εξω, αλλα δεν με χαλασε καθως περασα. Στον 1το νκοκ αουτ που ειμαι τωρα, μου ετυχε η τσελσι και επαιξα 2 φορες τον 1το εκτος αγωνα (ναι εκανα ρεσταρτ, μονο εδω και μια φορα που ειχα σοβαρο τραυματισμο), εφαγα 2 φορες 4ρα.

Δημοσ.

Το 3d ειναι κουραστικο μονο 2d που ειναι κλασικο και πολυαγαπημενο!εχω παρει malaga για να εχει και καποιο βαθμο δυσκολιας και προσπαθψ να την βγαλω ευρωπη.Απο ισπανια που παιζω μπορεισ 2η χρονια να παρει καλους παιχτες σχεδον τζαμπα-Lolo cb,sw dmc sevilla με 200.000 , Baiano murcia? sc 275.000 , Carini GK 300.000 μιλαω για 2η χρονια ισπανια με μαλαγα!Ειμαι στην 6η θεση στα μισα της δευτερης χρονιας.Abel,Baha,Diaz,Gamez και Farias απο τους διακριθεντες της πορειας.

Δημοσ.

το 3d δεν είναι τόσο κακό όσο το περίμενα, ειδικά σε επίπεδο highlights!!

οι διπλοί παίχτες δε με ενοχλούν όταν τραβάς παίχτη σε αλλη θέση!

Με Παναθηναικό, πούλησα όλα τα σαπάκια μου (!!!), πήρα 14 παίχτες, με τον πογκρέβνιακ τον ρώσο στα 8εκατ, ενώ τερμα έχω μείνει μόνο με τον τζόρβα (κυνηγούσα 3 μήνες το τερμα της εσπανιόλ, με άλλα 8εκατ, αλλά δε δεχεται με τίποτα να έρθει)!

Γκολ πετυχαίνω δύσκολα γενικά, έχω δυο 0-0 εντός, κέρδισα τον οσφπ με πεναλτυ στο 93', και είμαι 1ος, με ρεκορ 8-4-1. Στο τσου λου, πέρασα την γαλατά, μπήκα όμιλο, και ως γκαντέμης, έπεσα με ατλετικο,μαντσεστερ,σπόρτινγκ! Αρπαξα 0-3 από ατλετικο, 2-0 από τους άγγλους, και κέρδισα 3-0 τη σπόρτινγκ (ΑΠΑΤΗ ΣΚΟΡ, με είχαν λιώσει, στο 50 εφαγαν κόκκινη, και τους πήρα φαλάγγι)!

Από παναθηναικό: (παίδες, ο λέκι είναι ελεύθερος, και καλός παίχτης):

παίζω πάντα, 3-5-2, με 3 στόπερ, 2 αμυν.χαφ, 2 πλαγια χαφ, ενα ΑΜ, και 2 επιθετικούς! Ο σιμάο είναι πολύ καλός παίχτης, όπως και οι ζιλμπέρτο, μάτος, ιβ, κλέιτον. Ο σάλπι μέτριος, ο καραγκούνης μου παίζει καλούτσικα μόνο αριστερά! καλός ο τζιολης(!!!!ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ BUG)!! Νίνης καλούτσικος!

φυσικά βύντρα,νίλσον, σπυρόπουλο(Δεν παίζω με μπακ), γκούμα, γκαλίνοβιτς, μουν, παπαδόπουλο, πετρόπουλο, ρουκάβινα (τον αδικεί το παιχνίδι,τον δίνει χάλια), έχουν ήδη φύγει!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...