nurse Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Για μια ακόμη φορά το φόρουμ με βοήθησε να βρω μια άκρη, αυτή τη φορά, στο χάος του hurdware. Για μια ακόμη φορά να σας ευχαριστήσω όλους για τη βοήθειά σας και την υπομονή σας. Αύριο το πρωί θα κάνω την παραγγελία μου. Όποιος-α έχει κάποια άλλη πρόταση - ένσταση για τη σύνθεση αυτή, μη διστάσει να ποστάρει μέχρι αύριο το πρωί.
parsifal Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Είναι λεπτομέρεια, αλλά αφού ζητάς ενστάσεις: Δίνεις περίπου 40ε για δύο optical drives και τελικά δεν έχεις ούτε καλό reader ούτε καλό recorder. Χτύπα 1 (ένα) Samsung SH203 που έχει αριστεύσει στις δοκιμές του CDFreaks.com. Αν θέλεις, αργότερα προσθέτεις ένα ακόμη ίδιο για να χρησιμοποιείται σαν reader ή αν σε ξενίζει η αγορά DVDRW για αποκλειστικό reader, ένα LiteOn SATA DVDROM που θεωρούνται από τα καλύτερα readers. Προσωπικά, από τότε που έχουν πέσει τόσο οι τιμές στα DVDRW έχω στήσει δύο συστήματα για τον εαυτό μου και εγκατέλειψα εντελώς την πρακτική «ξεχωριστό reader + recorder», έβαλα μόνο ένα DVDRW σε κάθε μηχάνημα. Αν και όταν χαλάσει (το προηγούμενό μου LiteOn LDW451S κράτησε 4+ χρόνια), το αντικαθιστώ απλά με ένα άλλο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Πάντως επειδή έχω δει σύστημα με 1066 καλές,δεν είναι και τόσο γρήγορο όσο λέτε... sorry αλλά BOLLOCKS...δεν υπάρχει περίπτωση να είναι πιο γρήγορο το σύστημα με DDR1333 (ούτε σε benchmarks μάλλον)...άσε που διαφορές με το μάτι ΔΕΝ πρόκειται να δει ΟΥΤΕ με 1600αρες DDR3!!!
nurse Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Η παραγγελία έγινε. Τελικά πήρα τον P5KC λόγο έλλειψης του P5K . Μόλις τον πάρω θα σας πω τις εντυπώσεις μου.
Inkjjl Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Πάω πάσο για τις μνήμες...Πάντως τουλάχιστον πρέπει να καίνε λιγότερο οι DDR3 PS:@Thresh Χαλάρωσε bro...Μη σε πνίγει τόσο το δίκιο!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 ότι καίνε λιγότερα watt ναι γιατί παίζουν σε λιγότερα volts... δεν με πνίγει απλά προσπαθώ να ενημερώνω ότι δεν αξίζουν αυτή την στιγμή οι DDR3...
nurse Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Α και αυτό τι είναι που έχει η μητρική; (firewire controller)
nurse Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Ok παιδιά πήρα το νέο μηχάνημα και είναι super. Δεν φανταζομουν τέτοια ταχύτητα. Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 καλορίζικο
nurse Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Έχω ένα μικρό πρόβλημα μόνο. ότι τα Windows εντοπίζουν μόνο τα 3,25 Gb μνήμης απο τα 4. Μου είπαν ότι αυτό είναι λόγο του λειτουργικού. Τσάμπα πήρα τα 4G???? Η Μνήμη είναι εντάξει την εντοπίζει το bios.
mits@kos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Ένα 32bit λειτουργικό σύστημα, λόγω αρχιτεκτονικής των καταχωρητών του, μπορεί να διαχειρίζεται 2^32 = ... bytes = ~ 4GB μνήμης RAM, στην οποία συμπεριλαμβάνεται και η μνήμη της κάρτας γραφικών και όποιας άλλης που ενδεχομένως να χρησιμοποιεί RAM... Αυτό που σου δείχνουν τα Windows είναι λογικό. Δεν την πήρες τσάμπα την μνήμη, καλύτερα από 2 GB είσαι... Αν θες να αξιοποιείται όλη, τότε εγκατέστησε Windows XP x64 SP2, τα οποία για τον παραπάνω λόγο μπορούν να διαχειριστούν 2^64 = ... = ~ 128GB RAM.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.