jandri Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Εχω το Asus P550 και ψαχνω για free προγραμματα και παιχνιδια και οτι αλλη εφαρμογη γινεται και δεν ξερω κανενα σχετικο site. Πρεπει να προσεχω γενικα να μην παθει κατι το κινητο λογω software η malware γενικα ?
jackie Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Εχω το Asus P550 και ψαχνω για free προγραμματα και παιχνιδια και οτι αλλη εφαρμογη γινεται και δεν ξερω κανενα σχετικο site. Πρεπει να προσεχω γενικα να μην παθει κατι το κινητο λογω software η malware γενικα ? ψάξε σε μηχανή αναζήτησης torrent,θα βρεις πολλα και σπασμένα μαλιστα!
jandri Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Ειχα κοιταξει αλλα δεν μου εβρισκε τπτ,το χα κοιταξει ως Asus P550 αλλα τπτ. Σε ευχαριστω.
jackie Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Ειχα κοιταξει αλλα δεν μου εβρισκε τπτ,το χα κοιταξει ως Asus P550 αλλα τπτ. Σε ευχαριστω. Δε θα γραψεις asus .... γραψε ppc programs και θα σου βγαλει πολλα!!!
gk1 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 δες εδω http://www.digital-age.gr/programs%20list.html και θελω να βαλω και αλλα μεσα στης ημερες (οταν θα ειναι ετιμο το σιτε!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.