Ozone Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 ποιο ειναι το κορυφαιο netbook αυτη τη στιγμη? αξιζει να αγορασω τωρα η να περιμενω ακομη λιγο γιατι θα βγουνε ποιο τρελα μοντελα μεσα στο σεπτεμβρη?
pctechgr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Μοντέλα πλεον πάντα θα βγαίνουν, για εμένα το καλύτερο αυτή τη στιγμή , asus eee pc 1000h
MasterX Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Σιγουρα θα γινει χαμος τους επομενους μήνες... Οποιος μπορει να περιμενει καλο θα του κανει..
Ozone Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 αν πεις περιμενω το επομενο καλυτερο ποτε δεν θα αγορασεις βασικα θελω να εγκαταστισω το leopard osx μαλο το msi ειναι ποιο κοντα σε συμβατικοτητατ παρα το asus. επισης σκεφτομαι και για το tv out αν θα περιμενω ακομη λιγο...
caution Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Αφού θέλεις OSX γιατί δεν παίρνεις ένα MacBook Pro να έρθεις στα ίσα σου; Είμαι ο τελευταίος που θα σου πρότεινε οτιδήποτε apple αλλά δεν πάει να ισχύει ότι το Pro είναι ένα καλό laptop που παίρνει και windows. Αααα και όταν αγοράζουμε είδη πληροφορικής υπάρχει ένας κανόνας: "Αγοράζεις κάτι όταν το χρειάζεσαι κάτι και ούτε μέρα πιο νωρίς" και ο κανόνας αυτός προβλέπει και μια εξαίρεση για τον μήνα Σεπτέμβρη...
michalis2610 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Αφού θέλεις OSX γιατί δεν παίρνεις ένα MacBook Pro να έρθεις στα ίσα σου; Ισως επειδή έχουν 1500 ευρώ διαφορά στην τιμή...
caution Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Για κορυφαίο μιλάει, κανείς δεν μίλησε για value/money άρα υποθέτω ότι τα χρήματα δεν είναι ζήτημα. Εξ άλλου, οι άνθρωποι που αρέσκονται στο OSX συμπαθούν και το apple hardware εν γένει...
michalis2610 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Ο άνθρωπος ζητάει γνώμη για το καλυτερο netbook (υπερφορητός- 500 ευρώ μαχ). Απλά σκέφτεται να περάσει το OSX. Τι σχέση έχουν αυτά με τα Macbook (Pro)? Γνώμη μου είναι Ozone ότι είτε πας για την καλη εκδοση του MSI και αργότερα αγοράζεις την 6άρα μπαταρία. Είτε περιμένεις 2 εβδομάδες ακόμα και αγοράσεις την Α150 έκδοση του Acer Aspire One. Αυτές θεωρώ τις καλύτερες επιλογές στη κατηγορία.
caution Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Καλά έκανες και το boldαρες το netbook γιατί τώρα το είδα! Σόρρυ αλλά το μάτι μου δεν έχει εξοικειωθεί με το συγκεκριμένο term. Έχω μια εντύπωση ότι αυτά κάποτε λέγονταν subnotebooks ή ultaportables. Μάλλον είναι καινούργια ορολογία... Του λόγου τω αληθές http://en.wikipedia.org/wiki/Netbook
Ozone Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Ισως επειδή έχουν 1500 ευρώ διαφορά στην τιμή... αυτο ακριβως σκεφτομαι!!!!
Ozone Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 αυτη ειναι η καλη εκδοση της msi wind ? U100-053US
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.