.:VenoM:. Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Γεια χαρα! Χθες ο υπολογιστης μου για αγνωστους ακομα λογους, δεν ανοιγε... η μαλλον πιο σωστα ανοιγε αλλα εκανε ενα "μπιπ" (τις μητρικης πρεπει να ητανε) και εμενε εκει ανοιχτος χωρις να ανοιγει οθονη. Διαβαζω τις οδηγείες τις μητρικης και καταληγω στο μονοδρομικο συμπέρασμα οτι πρεπει να κανω Clear στο CMOS. Ε, λοιπον ανοιγω τον υπολογιστη και βγάζω το Jumperακι απο τις θεσεις 1-2 και εχοντας παντα κλειστο τον υπολογιστη το βαζω σε διαταξη 2-3 και επιστρεφω σε 1-2. Κατα μαγικο τρόπο το Pc ανοιγει, αλλα (παντα υπαρχει ενα αλλα) μου ζηταει δισκετα εκινησης> Ωραια λοιπον, και γω δημιουργω μια δισκετα εκκινησης απο εναν φιλο μου... Mολις παω σπιτι, γεματος χαρα Bάζω την δισκετα, αλλα μου εμφανιζετε το εξης μήνυμα "The following file is missing or corrupted: DISPLAY.SYS There is an error in your config.sys in line 1 "The following file is missing or corrupted: COMMAND.COM Typer the name of the command interpreter (e.g C:\WINDOWS\COMMAND.COM) Μπορει κανεις να μου εξηγησει πως θα βαλω ενα οριστικο τέλος στο προβλημά μου? Σας ευχαριστω προκαταβολικα για τον χρονο σας και συγγνωμη αν σας κουρασα...
.:VenoM:. Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Αυτη ειναι η mobo μου H μπαταρια που ακριβως βρισκετε?
parsifal Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δώσε περισσότερες πληροφορίες, για να δω σε ποιο subforum θα το μετακινήσω (Hardware ή Windows). Με το Software πάντως, ελάχιστη συνάφεια βλέπω, αφού έλυσες και το αρχικό πρόβλημα με Clear CMOS. Με δισκέτα εκκίνησης δε βλέπω να βγάζεις άκρη, άσε που μάλλον αυτή που δημιούργησες πρέπει να είναι προβληματική. Χαλασμένος MBR/boot sector στον system δίσκο μου «μυρίζει». Ίσως πρέπει να δοκιμάσεις boot από το CD των Windows --> Recovery Console...
.:VenoM:. Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Και πως μπορω να βγαλω την μπαταρια ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Και πως μπορω να βγαλω την μπαταρια ? με το χέρι...
.:VenoM:. Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Ναι προσπαθησα, εβαλα δυναμη αλλα φοβαμαι μην σπασω τπτ... καταλαβες ?
Venisk Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Πάρε ένα ίσιο κατσαβιδάκι ή ένα μαχαίρι κ πίεσε το κλιπακι που κρατάει την μπαταρία..προς τα πλάγια..πρόσεχε μην κοπείς..
.:VenoM:. Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Οταν λες προς τα πλαγια? Δεξια - αριστερα ? Αυτο που λες ισχυειει για ολες τις Mo/bo?
Venisk Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Από όσο θυμάμαι από το msi 875 μου έτσι πρέπει να είναι..ρε φίλε βάλε φως πάνω στην μπαταρία κ θα δεις τι την κρατάει.. Αν καταφέρεις να την βγάλεις..άφησε την κάνα 10 λεπτο..μην την βάλεις αμέσως..και βγάλε τον υπολογιστή από την πρίζα..
.:VenoM:. Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Τέσπα παιδιά , το έκανα αλλά τπτ ! Μήπως πρέπει να κάνω κάτι από το Safe Mode?
mark dim Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 δοκιμασε να βαλεις το σιντι απο το μαδερμπορντ και να κανεις εκκινηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.