Αλέξης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Γεια σας παιδες.Ποιο καλο παιδι θα βοηθησει να μεταφερω αρχεια torrents, σε αλλο φακελο.Το κανω αλλα το προγραμμα δεν τα βλεπει,παρ' ολο που απο τις ρυθμισεις του δινω την νεα διαδρομη.
novice21 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Ακριβως το ιδιο προβλημα εχω και εγω Αλεξη. Ας απαντησει καποιος ειδημων.Ευχαριστω προκαταβολικα.
dkoum Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 καταρχας οταν ανοιξεις ξανα το arxeio torrent εκει που λεει save as θα επιλεξεις την διαδρομη που εχει το ολοκληρομενο torrent αν για παραδειγμα το εχεις αποθικευσει στο c:\tor\bl\ στο save as θα βαλεις c:\tor\bl\ ετσι οταν ανοιξεις το torrent και βαλεις το σωστο path θα σου κανει check το αρχειο και μετα θα σου το κανει seed εφοσων ασχολεισαι με torrents κανε το εξης φτιαξε ενα φακελο torrents και μεσα 3 υποφακελουσ torrents ,new_toorents ,completed_torrents c:\torrents\torrents c:\torrents\new_torents c:\torrents\completed_torrents αυτους τουσ φακελουσ περασε τους και μεσα στο προγραμμα που χρισημοποιεις (εγω εχω το μtorrent) και γενικα οταν κανεις format και ξαναβαζεις το προγραμμα θα περνας τουσ φακελουσ στο προγραμμα και οταν ανοιγεις τα torrents σαν path θα επιλεγεισ την διαδρομη (στο παραδειγμα) c:\torrents\completed_torrents και θα τα κανει seed
Αλέξης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Ρε γμτ τα εχω κανει αυτα ολα,αλλα δεν εγινε τιποτα.Θα ξαναδοκιμασω μηπως κανω καμια μλκ.Σε ευχαριστω για την βοηθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.