-WISE- Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 προσφατα ανοιξα ενα θεμα στο ινσομνια http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=270004 αλλα μετα απο πολλες ωρες λιωσιμο (και μετα πο απομακρυνσμενη βοηθεια) κατεληξα στο συμπερασμα οτι δεν φταιει το ρουτερ που δεν συνδεεται το asus,αλλα μαλλον το ιδιο το ασους.και αυτο το λεω γτ εβαλα WEP,του εβαλα και κωδικο ωστε να μην κλεβει κανεις σημα αλλα δεν αργει παρα πολυ το browsing.δεν ξερω τι μπορω να κανω.ενω πριν λιγες μερες ηταν οκ τωρα κανει νερα.ισως να χρειαζεται reinstall το wlan.αλλα δεν ξερω πως γινεται(γιαυτο και ανοιξα και αλλο θεμα εδω). ολες οι βοηθειες δεκτες!καλημερα παιδες!
nikoskg Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δεν είναι θέμα του ρούτερ..Το asus eeepc έχει κάποια ιssues με την Atheros την κάρτα wifi. Ποιό λειτουργικό χρησιμοποιείς? Αν στο εμφανίζει με το Xandros που έρχεται μαζί,κάνε istall τις τελευταίες αναβαθμίσεις BIOS που έχουν βγεί.
-WISE- Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 ναι χρησιμοποιω τα xandros.δεν τα εχω πειραξει καθολου.ειχα δοκιμασει να κανω update το bios μεσω της πρροσθαφαιρεσης αλλα δεν με αφησε...
-WISE- Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 το πιο περιεργο ειναι οτι με βαζει ξερω γω κανονικα.μπορει αν σερφαρω για αρκετη ωρα και μετα να με πεταξει... δεν ξερω πια τι μπορει να φταιει...
nikoskg Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Κατέβασε τα τις αναβαθμίσεις manually από το site της Asus
-WISE- Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 θενκς φιλε μου,θα το τσεκαρω.παντως οταν παω να κανω bios update απο το ιντερνετ μεσω της επιλογης add/remove programs του eee μου λεει οτι το bios ου ειναι πολυ παλιο και δεν γινεται να κανω ενημερωση!!
-WISE- Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 χμμ....πως ακριβως τις κατεβαζω?στο download?ποιο απολα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.