Προς το περιεχόμενο

Ποια 40αρα μου προτείνετε;

NOPSTRIM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά σε όλους!

Μέσα στην εβδομάδα θα πάρω TV, δυστυχώς 40" και όχι 42" μιας και το έπιπλο που έχω είναι για 2 εκατοστά μικρότερο...

Λέω για την Sony Bravia KDL-40W4000

Τι λέτε; έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο στα ίδια λεφτά, το πολύ +100 ευρώ

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επειδη τελευταια αγορασα και αλλη Μεγαλη οθονη για το σπιτι ( εχω ηδη μια 55αρα LCD ) και επειδη ειδα ΠΟΛΛΕΣ τηλεορασεις να παιζουν θα προτεινω 2 μοντελα που ΔΕΝ ειναι ομως LCD αλλα Plasma με 11ης και 12ης γενιας panel. Και τα 2 ειναι Panasonic και στα λεφτα αυτα εχουν ΜΑΚΡΑΝ την καλυτερη ποιοτητα εικονας.

http://www.pixmania.com/gr/gr/922203/art/panasonic/ieuic-plasma-th-42px80e.html?srcid=7255&aftrack=TWpJMk1EczFNakE1OzEyMTk2MDE5OTQ7

( Επειδη για το σαλονι δεν σκοπευω να βλεπω 1080p αγορασα αυτη που ομως οταν παιξεις 1080p υλικο εχει φοβερη εικονα. )

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&product=1111930

( Αυτη ειναι το νεο μοντελο Full HD 1080p....)

Φυσικα δεν τα αγοραζεις απο αυτα τα μαγαζια, απλα ενδεικτικα τα εβαλα.

Δημοσ.

Και εγώ είχα βάλει στο μάτι την δεύτερη επιλογή σου, αλλά θέλω να ρωτήσω κάτι,

οι Plasma έχουν μικρή διάρκεια ζωής;

και αυτό με το φαινόμενο burn; που και καλά, πχ αν κάνεις pause μετά φαίνεται για λίγο η εικόνα;

τα έχουν διορθώσει αυτά;

να πω, ότι υπάρχει και περίπτωση να είναι πάνω από 10 ώρες την ημέρα ανοικτή 24/7 υπάρχει πρόβλημα; να κοιτάξω καλύτερα LCD;

Δημοσ.
έχω την 40W4000 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Δεν μπορώ να συγκρίνω γιατί δεν έχω την άλλη.

Αυτο το διαφανες που εχει μπροστα στη μεση δεν ενοχλεί;

Επισης στο μαυρο πλαισιο δεν καθρεπτιζονται τα φωτιστικα;

Και αυτο δεν ενοχλεί στα ματια; Εγω την ειδα στο μαγαζι και δε μου αρεσε

το σχεδιο.

Δημοσ.

οι Panasonic με 11ης γενιάς panel απλά δεν παίζονται. φοβερή κινηματογραφική αίσθηση και φοβερό μαύρο. Θα σου πρότεινα να μην σκάσεις πάνω από 1500 καθώς με το ρυθμό που βελτιώνονται οι τηλεοράσεις σε 3-4 χρόνια θα ξαναλλάξεις :)

Δημοσ.
Αυτο το διαφανες που εχει μπροστα στη μεση δεν ενοχλεί;

Επισης στο μαυρο πλαισιο δεν καθρεπτιζονται τα φωτιστικα;

Και αυτο δεν ενοχλεί στα ματια; Εγω την ειδα στο μαγαζι και δε μου αρεσε

το σχεδιο.

όχι καθόλου δεν ενοχλούν το πλαίσιο και το τζάμι κάτω. Δεν δοκίμασα βέβαια λάμπα 2000watt :). Με κανονικό φωτισμό είναι οκ.

Δημοσ.
όχι καθόλου δεν ενοχλούν το πλαίσιο και το τζάμι κάτω. Δεν δοκίμασα βέβαια λάμπα 2000watt :). Με κανονικό φωτισμό είναι οκ.

Καλα θα την ξαναδω στο μαγαζι (την ειχα απορρίψει) :-D

Για απόσταση 3 μετρα τι προτεινετε; 40αρα ή 37αρα;;;

Δημοσ.

40άρα με κλειστά τα μάτια...

37 μόνο άν έχεις πρόβλημα χώρου.

Εγώ πήρα πριν 6 μήνες μια 40" Samsung LCD-100Hz [LE40F86B] και αν διάλεγα τώρα TV θα έπερνα πάνω από 40 για να καταλάβεις! Όσο πιο πολλές τόσο πιο καλά.

Δημοσ.
Καλα θα την ξαναδω στο μαγαζι (την ειχα απορρίψει) :-D

Για απόσταση 3 μετρα τι προτεινετε; 40αρα ή 37αρα;;;

40 & 42

Γενικά πάρε ένα μέγεθος μεγαλύτερο από αυτό που νομίζεις ότι θα σε καλύψει τώρα (1 μήνα μετά την αγορά θα καταλάβεις το γιατί).

Δημοσ.
40άρα με κλειστά τα μάτια...

37 μόνο άν έχεις πρόβλημα χώρου.

Εγώ πήρα πριν 6 μήνες μια 40" Samsung LCD-100Hz [LE40F86B] και αν διάλεγα τώρα TV θα έπερνα πάνω από 40 για να καταλάβεις! Όσο πιο πολλές τόσο πιο καλά.

Σιγουρα; Φοβαμαι μηπως ειναι κουραστική η 40αρα από 3 μέτρα.

Επίσης να σε ρωτησω τα 100Hz έχουν διαφορα στις LCD;

Στις παλιές crt δεν το συζητώ ήταν εμφανής η διαφορα. Εδω στα πισια τις tft

εχουμε στα 60 Hz βαζεις και games (γρήγορη κίνηση ok).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...