gramaton_cleric Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 λοιπον....εχω ενα αρχαιο pc και αποφασησα να του βαλω καινουργια καρτα γραφηκων ωστε να μπορω να παιζο μεσω δικτιου με το καλο pc μου....πειρα σημερα την asus 3650 agp και δεν αναβει ο υπ....βασηκα αναβη αλλα κολαει στα bios αλλα το περιεργο ειναι οτι δεν κανει καποιο θοριβο απλα κολαει και κατο αριστερα γραφει 0078.... m/b asrock 775vm8 p4 2.66 1gb ram pc400
phanispal Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Άλλαξες τη συνδεσμολογία στους δίσκους ή τα οπτικά drives; Αν όχι, κάνε ένα clear cmos. (βασικά κάνε έτσι κι αλλιώς) Αν δε λυθεί το πρόβλημα και έχεις 2 μνήμες, δοκίμασε να bootαρεις με τη μια. Αν έχεις 1, δοκίμασε μια άλλη (αν έχεις πρόχειρη, αλλιώς από κάποιο φίλο σου), η βγάλτη και ξαναβάλτη.
gramaton_cleric Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 το θεμα ειναι οτι αν βαλω αλλη καρτα γραφηκων δουλεβει κανονικα ....δοκιμασα και μαι 9600, μια 4400 και μια 6200 ...μονο με αφτην κολαει το μηχανημα
phanispal Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Η 3650 σου είναι αυτή:http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513340 ;
EddieObscurant Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Tι τροφοδοτικό έχεις? Η κάρτα αυτή τραβάει σίγουρα περισσοτερα watt απο τις radeon 9600 και nvidia 4400 και 6200. Απο κει και πέρα έχουν αναφερθεί πολλές ασυμβατότητες. Δοκίμασε να κάνεις ένα bios update τη μητρική σου να δεις αν θα λυθεί το πρόβλημα. edit: κανε και ενα clear cmos τη μητρική σου πρωτα να δεις αν θα λυθεί το προβλημα
gramaton_cleric Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 εκανα και bios update και clear cmos και οτι μπορουσα να κανω...και δεν εγινε τιποτα ....αν ιταν προβλιμα τροφοδοτικου ...τηα εκανε restart η κατι εν ορα gaming ....αλλα απλα κολαει στο boot και μου εβγαλε και μια ροζ οθονη μια φορα και τοισ αλλες τα βγαζει ολα ανακατεμενα σε φαση την κατο μερια την βγαζει πανο και τετοια ....μηπος φταιει η καρτα?
alex89 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 εκανα και bios update και clear cmos και οτι μπορουσα να κανω...και δεν εγινε τιποτα ....αν ιταν προβλιμα τροφοδοτικου ...τηα εκανε restart η κατι εν ορα gaming ....αλλα απλα κολαει στο boot και μου εβγαλε και μια ροζ οθονη μια φορα και τοισ αλλες τα βγαζει ολα ανακατεμενα σε φαση την κατο μερια την βγαζει πανο και τετοια ....μηπος φταιει η καρτα? Νομίζω πως το καλύτερο πριν κάνεις οτιδήποτε στο δικό σου pc, είναι να βεβαιωθείς ότι η κάρτα δουλεύει. Πήγαινε στο μαγαζί από όπου την πήρες και δες αν δουλεύει σε κάποιο μηχάνημά τους
eski Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 λοιπον....εχω ενα αρχαιο pc και αποφασησα να του βαλω καινουργια καρτα γραφηκων ωστε να μπορω να παιζο μεσω δικτιου με το καλο pc μου....πειρα σημερα την asus 3650 agp και δεν αναβει ο υπ....βασηκα αναβη αλλα κολαει στα bios αλλα το περιεργο ειναι οτι δεν κανει καποιο θοριβο απλα κολαει και κατο αριστερα γραφει 0078.... m/b asrock 775vm8 p4 2.66 1gb ram pc400 Ειναι θεμα δισκου, μπορει να φταει το καλωδιο, ο ιδιος ο δισκος ή στατικος ηλεκτρισμος. Δοκιμασε να τον βγαλεις και θα δεις οτι θα ξεκολησει. Αν ο δισκος παιζει σε αλλο συστημα και το καλωδιο δεν εχει προβλημα δοκιμσασε ν' αλλαξεις μπαταρια, να λυσεις το συστημα και να το ξαναμονταρεις..
soulnick Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση, θυσιασε την στο βωμο της nVidia!
EddieObscurant Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 μετά απο ένα χρόνο .............. nice ..................
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.