Προς το περιεχόμενο

χαμηλη ταχυτητα...ποιον ενημερωνω;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
εχει επικοινωνισει κανεις μαζι τους ;;;;

Χθες το μεσημέρι και είπαν ότι ήταν θέμα μιας ημέρας ή και λιγότερο.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σαν συναντηση τιτάνων μου ακούγετε....λεφτα θα παρει ο πΟΤΕ μονο δεν νομιζω η Altec να κανει καμια ηληθια κινηση, ή βεβαια μπορει να κλείσει την Altec και να ανοιξει αλλη εταιρια....[εικασιες,just εικασοες]

Δημοσ.

περιττο να πω οτι ακομα χαλια η συνδεση και εχω αρχιζει να σπαζομαι.Αντε να δουμε και αυριο τι θα γινει

Δημοσ.

Aυτη ειναι μονο η αρχη θα ακολουθησουν και οι αλλες εταιριες που δινουν σε πολυ χαμηλες τιμες συνδεσεις ειχα και πει και πιο παλια τωρα που μπηκαν οι γερμαναραδες στον οτε θα ζητησουν τα λεφτα που ποτε δεν εδιναν τα λαμογια που κρυβονταν πισω απο αυτες τις εταιριες και ο οτε εκανε τα κρυφα ματια και δεν τα ζηταγε γιαυτο ολοι στον οτε πισω πριν χασετε και αυτα που δωσατε

Δημοσ.

Κοιτα geo63 ο πΟΤΕ τωρα που εγινε ιδιωτικος δεν μας λεει κατι....7,5εκ ? ισχυρίζεται η Altec ότι την χρέωσε παραπάνω και δεν υπάρχει κάποιο χαρτι που να δικαιολογεί αυτο το ποσο....

Να ξερουμε τι λεμε και ποιον υποστηρίζουμε δηλαδη.Μεσα Σεπτεμβρίου γίνεται το δικαστήριο και βλεπω να παίρνει αναβολή και βλέπω την Altec χωρις πελάτες, οπότε το μόνο που την συμφέρει σαν όμιλος είναι να κλείσει.[εικασιες]

• Super Moderators
Δημοσ.
περιττο να πω οτι ακομα χαλια η συνδεση και εχω αρχιζει να σπαζομαι.Αντε να δουμε και αυριο τι θα γινει

θα αποκατασταθούν εντός 4 εργάσιμων ημερών είπε ο ΟΤΕ...

άρα μέχρι την Δευτέρα θα είσαι οκ...(qq για το ΠΣΚ)

Δημοσ.

και γω μια απο τα ιδια με την Altec...Καλη χρηση φθηνη αλλα επρεπε να προσεχει και τις υποχρεωσεις της.Περιμενουμε δηλαδη μεχρι την Δευτερα και βλεπουμε.Και η φαση ειναι πως την ανανεωση για αλλους 5 μηνες την εκανα μολις στις αρχες του μηνα

Ερωτηση:Αν τελικα ο οτε δεν ξανασυνδεσει την Altec εμενα τα λεφτα μου ποιος θα μου τα δωσει πισω???

Δημοσ.
και γω μια απο τα ιδια με την Altec...Καλη χρηση φθηνη αλλα επρεπε να προσεχει και τις υποχρεωσεις της.Περιμενουμε δηλαδη μεχρι την Δευτερα και βλεπουμε.Και η φαση ειναι πως την ανανεωση για αλλους 5 μηνες την εκανα μολις στις αρχες του μηνα

Ερωτηση:Αν τελικα ο οτε δεν ξανασυνδεσει την Altec εμενα τα λεφτα μου ποιος θα μου τα δωσει πισω???

τι να πω και εγω που εκανα συνδεση 24mb για 2 χρονια και αρχισε απο 23 του μηνα... Ουτε μια ωρα σωστο internet δεν ειχα μεχρι τωρα μαμω

Δημοσ.
τι να πω και εγω που εκανα συνδεση 24mb για 2 χρονια και αρχισε απο 23 του μηνα... Ουτε μια ωρα σωστο internet δεν ειχα μεχρι τωρα μαμω

χμμ... αν δεν την έχεις προπληρώσει μπορεί να μπορείς να την ακυρώσεις - απευθύνσου στον συνήγορο του πολίτη για συμβουλές. Αν την προπλήρωσες τότε νομίζω οτι.... καλύτερα να μην παίξεις ούτε λοττο, τζοκερ και λαχεία μέχρι να αλλάξει το φεγγάρι....lol

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...