Προς το περιεχόμενο

χαμηλη ταχυτητα...ποιον ενημερωνω;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας για πρωτη φορα μεσα σε 10 μηνες εχω μια τοσο χαμηλη ταχυτητα... εχω συνδεση στο internet μεσω της altec kai εδω και 2 μερες κατεβαζω με 37 αντε μεχρι 49 , την στιγμη που μεχρι προ χθες κατευαζα με 2300 μεσω ορο...

τωρα τι κανω εκτος απο υπομονη;;;; ποιο πρεπει να παρω τηλεφωνο τον οτε η την altec;;;

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μια απο τα ίδια και εδώ ! :mad:

παρατήρησα πάντως διαφορετική "ονοματολογία" στην ip....

είναι της μορφης 92.χχχ.χχχ.χχχ

αντί για 213.χχχ.χχχ.χχχ

και όλα αυτά πάνω που αποφάσισα να βάλω JetPack 24Mbps....

(το οποίο όμως δεν έχει ενεργοποιηθεί..:rolleyes:)

Δημοσ.

oxxxxxxxxxxxxx

maλλον αυτο πρεπει να ειναι... οχι ρε γαμωτο... κατα την αποψη μου ηταν και ελπιζω να ειναι ! για απο τις καλυτερες και πιο φτηνες εταιριες....

κριμα και παλι κριμα...

Δημοσ.

Μαζευτείτε 10-20 άτομα, πάρτε και ένα δικηγόρο και θα γίνεται πλούσιοι... Ααα και αν δεν έχει λεφτά να σας πληρώσει η Altec θα της πάρετε τα sisco!

Κρίμα για την εταιρία πάντως γιατί είχε αρκετά ευχαριστημένο πελατολόγιο...

Δημοσ.
Μαζευτείτε 10-20 άτομα, πάρτε και ένα δικηγόρο και θα γίνεται πλούσιοι... Ααα και αν δεν έχει λεφτά να σας πληρώσει η Altec θα της πάρετε τα sisco!

Κρίμα για την εταιρία πάντως γιατί είχε αρκετά ευχαριστημένο πελατολόγιο...

εγω μονο και μονο για το γεγονος οτι μου προσθερε 24 mpps με 10 ευρ την στιγμη που ο οτε πουλαγε τα 2 mpps 16 ευρω ! δεν προκετε να να κανω τιποτα .... ;)

Δημοσ.

Ναι ήταν πολύ καλή εκείνη η προσφορά. Μακάρι να βρεθεί μια φόρμουλα να γλυτώσει η εταιρία, γιατί όσο μειώνεται ο αριθμός των μικρών εναλλακτικών τόσο και πιο α αναποτελεσματικά θα δουλεύει ο ανταγωνισμός και τότε κλάφτα... sam sam!

Δημοσ.

Ο πΟΤΕ προσφερει 16,5? το 1mbps.Η Altec Telecoms ηταν μια φτηνη και καλη λυση, αλλα ο καπιταλισμος την εφαγε...Αν καταλαβατε, ηθελε να πληρωσει αλλα ο πΟΤΕ εκανε τον νταβατζη και ηθελε 5εκ ? παραπανω, αυτο τουλαχιστον ακουγετε...

Δημοσ.
Ο πΟΤΕ προσφερει 16,5? το 1mbps.Η Altec Telecoms ηταν μια φτηνη και καλη λυση, αλλα ο καπιταλισμος την εφαγε...Αν καταλαβατε, ηθελε να πληρωσει αλλα ο πΟΤΕ εκανε τον νταβατζη και ηθελε 5εκ ? παραπανω, αυτο τουλαχιστον ακουγετε...

Τι είναι αυτά που λέμε ρε παιδιά, κάποιοι έχουν έρθει νά κάνουν αρπακτές, εάν εγώ που είμαι πελάτης της Altec δεν πληρώσω συνδρομή θα μου κόψει το κύκλωμα, Δεν κατάλαβα για ποιον λόγο εφόσον η Altec δεν πληρώνει τον πΟΤΕ αυτός να μην κοψεί τα κυκλωματά της. Αυτοί είναι οι κανόνες τις αγοράς... ΌΤΙ πάρεις πληρώνεις και αφού η πελάτες της Altec πλήρωναν κανονικά την συνδρομή τους ας πληρώσουν και τα σπασμένα τώρα.

Δημοσ.

Τα δελτια τυπου κανουν λογο για ασυμφωνια των 2 πλευρων για το κοστος.Ακουγετε οτι ο πΟΤΕ χρεωσε παραπανω...

Δημοσ.

απο οτι φαινεται τα πραγματα δρομολογουνται..λογικα η Altec θα πληρωσει και ολα οκ.Λογικα παντα...

• Super Moderators
Δημοσ.
τι κανουμε ρε παιδια τωρα?Εκανα μιση ωρα να μπω στο insomnia!!! ελεος

υπομονή κάνεις, τι άλλο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...