gramaton_cleric Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 ρε παιδες εχω μια asrock παλια μητρικη και δοκιμασα να κανο bios update αλλα μου βγαζει το error 3 file does not exist τι εντολη πρεπει να βαλω να λειτουργησει ξερει κανενας????
poulinos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 μηπως λαθος bios?δοκιμασε μεσα απο windows αν εχει τετοια εφαρμογη.αν το κανεις απο windows τοτε δοκιμασε με καμια δισκετα η usb stick.
mark dim Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 σου γραφω τι διαδικασια που πρεπει να κανεις αν εχεις σιντι απο το μ/β "για να επαναφερετε το βιος απο το σιντι υποστηριξης" 1 εκκινηση υπολογιστη 2 αν ευρεθει χαλασμενο το βιος τοτε εμφανιζεται η εξης οθονη " Bad BIOS checksum. Starting BIOS recovery.... Checking for floppy.... " 3 αν δεν υπάρχει δισκεττα τότε το συστημα αυτόματα ψαχνει για σιντι 4 τοποθετεις το σιντι στο σιντι-ρομ. το σιντι περιεχει το αρχικο βιος για το μ/β 5παρουσιαζεται η παρακατω οθόνη " floppy not found!.. Checking for CD-ROM CD-ROM found Reading file "asrock.rom" . Completed. Start flashing... " 6 οταν τελειωσει η διαδικασια τοτε reboot.
mark dim Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 δεν ειμαι σιγουρος για το "asrock.rom" μπορει να εχει αλλη ονομασια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.