Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με άνοιγμα εφαρμογών στα Win XP

SoulRav3r

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον εχω ενα προβλημα,οταν προσπαθω να ανοιξω μια εφαρμογη μου βγαζει αυτο το ερρορτα windows δεν ειναι δυνατον να αποκτησουν προσβαση στην συγκεκριμενη συσκευη,διαδρομη ή αρχειο.Μου ειπαν να πατησω εκτελεση ως,το εκανα,αλλα το administrator με το οποιο πρεπει να ανοιχει. στον πινακα ελενχου μου το βγαζει ωσ ονομα που υπαρχει και δεν μπορω να αλαξω το ονομα του χρηστη μου(δαχιριστησ Η/Π).

θα ημουν χαρουμενος αν μπορουσα να λυσω το προβλημα.

Windows proffesional xp sp2.version 2002.

Δημοσ.

Αν είσαι συνδεμένος ως απλός guest δεν μπορείς να τρέξεις εφαρμογές που ενδέχεται να επηρεάσουν το λειτουργικό.

Για να το κάνεις μπορείς να κάνεις εκτέλεση ως, να γράψεις σαν User το όνομα Administrator και να δώσεις τον κωδικό που ορίστηκε κατά την εγκατάσταση των windows.

Αν είσαι σε εταιρικό pc πρέπει να επικοινωνήσεις με τον adim του δικτύου. Αν είναι το δικό σου στο σπίτι, γιατί δεν έχεις δικαιώματα διαχειριστή;

Μπορείς να δημιουργήσεις έναν νέο χρήστη με πλήρη δικαιώματα αλλά δεν μπορείς να το κάνεις σαν απλός User.

Για να καταλάβεις αν έχεις πλήρη δικαιώματα, πήγαινε στον πίνακα ελέγχου και μετά στους λογαριασμούς χρηστών (για τα ΧΡ ).

Θα σου ανοίξει ένα πάνελ με όλους τους λογαριασμούς που είναι ενεργοποιημένοι σε αυτό το Pc και από κάτω από τον καθένα θα λέει τι δικαιώματα έχει ο καθένας.

Δημοσ.

Ναι ρε φιλε,μοθ εχει το ονομα μου διαχιριστης υπολογιστη,οταν λεσ κωδικο οταν εγκαταστουσα τα windows λεσ ενα που γραφετε με αυτοκολητο διπλα στη κεντρικη μοναδα?

Δημοσ.
Ναι ρε φιλε,μοθ εχει το ονομα μου διαχιριστης υπολογιστη,οταν λεσ κωδικο οταν εγκαταστουσα τα windows λεσ ενα που γραφετε με αυτοκολητο διπλα στη κεντρικη μοναδα?

μαλλον ο φιλος εννοει τον κωδικο μου εβαλες στον admin οταν σεταρες το λειτουργικο

Δημοσ.

Επανήλθα guys.

Έλειπα για 1 βδομάδα διακοπές και δεν υπήρχε ασύρματο δίκτυο στην περιοχή.

Στο πρόβλημα τώρα.

Σε αυτή την καρτέλα

54503711mr3.jpg

όταν επιλέγεις Εκτέλεση ως... Administrator, από κάτω σου ζητά να βάλεις κωδικό.

Αν έκανες εσύ εγκατάσταση τα ΧΡ, τότε κάποια στιγμή κατά την εγκατάσταση σου ζήτησε να ορίσεις έναν κωδικό για τον Administrator. Αν δεν έβαλες τίποτα τότε το αφήνεις κενό.

Αν έκανε άλλος την εγκατάσταση των ΧΡ στο PC σου, τότε να τον ρωτήσεις τι κωδικό έβαλε.

Αν όμως είσαι συνδεμένος σαν διαχειριστής δεν υπάρχει λόγος να δοκιμάσεις Εκτέλεση ως Administrator.

Αυτό που θα ήθελα να μου πεις είναι, ποιο είναι αυτό το απαιτητικό πρόγραμμα που δεν σου τρέχει. Δεν το αναφέρεις πουθενά. Ή μήπως στο κάνει σε όλες τις εφαρμογές, οπότε μπορεί να είσαι μολυσμένος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...