Προς το περιεχόμενο

Fatal error occured. goblinx data not found. (αφορά live cd)

1000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

"You are maybe using an unsupported boot device (eg. SCSI or old PCMCIA)

Workaround: Copy the directory goblinx from your boot device to an IDE/SATA disc, eg /mnt/hda1/koblinx or C:/goblinx . Then try to boot again,"

Το ίδιο μήνυμα εμφανίζεται κατά το bootάρισμα στις εξής διανομές (ως ώρας): GoblinX, NimbelX, Slax, Knoppix (cd)

Αντίθετα τα Ubuntu και Fedora καθώς ΚNOPPIX (DVD) κάνουν boot μια χαρά με εξαίρεση το KNOPPIXdvd το οποίο ναι μεν ξεκινά και φορτώνει και όλα καλά αλλά στη πορεία κολλάει το σύμπαν. (κατά τη χρήση του)

Πείτε μου τη γνώμη σας βρε παιδιά γιατί το μυαλό μου έχει κολλήσει από τη μια και από την άλλη δε γνωρίζω και τα απίστευτα, συν του ότι όλοι όσοι γνωρίζω δε ξέρουν τίποτα άλλο εκτός από τα λειτουργικά του Billy οπότε καταλαβαίνετε το δράμα..

Το μηχανημά μου είναι σχετικά καινούριας παραγωγής αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο. (Asus P5E3, S775,x38 2x1G DDR3 κλπ.)

Και τέλος πάντων τι εννοεί όταν λέει: Copy the directory goblinx from your boot device to an IDE/SATA disc, eg /mnt/hda1/koblinx or C:/goblinx (Δε μπορώ να το καταλάβω πως πρέπει να γίνει)

SOS... B)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μάλλον μπορεί να παίζει ρόλο. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κοιτάξεις είναι αν όλες οι διανομές που αναφέρεις έχουν παλιό kernel και με το καινούργιο μηχάνημα που έχεις είναι ότι πρέπει για να χτυπήσει κάποια ασυμβατότητα.

Λοιπον, η λυση στο προβλημα ειναι αρκετα απλη τελικα (αν και ακομα προσπαθω να καταλαβω το γιατι) απλα χρειαζεται να γινουν copy-paste ολοι οι φακελοι που περιεχει το cd (η το αρχειο iso εναλλακτικα) στο: /mnt/hda1/αρχεια or C:/αρχεια και ολα μια χαρα!!!

Αυτη τη στιγμη γραφω απο Slax.

(κλεινω για δοκιμες και με τα αλλα που μου εβγαλαν προβλημα)

;)B)

Υ.Γ. Ωραιο σαν μια πρωτη ματια και το Slax!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...