engant Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 το W810 το έχουν 2 φίλοι κ εχει από τις καλύτερες ακουστικές που έχω ακούσει. Με το hands free το δοκίμασες να δεις αν υπάρχει διαφορά?Εγώ θα σου πρότεινα να το τσεκάρεις μια με το service της SE. (επδ βλέπω τους φίλους μου να μην θέλουν να το αλλάξουν γιαυτό λέω...) χρησιμοποιω bluetooth και ακουγεται πολυ καλα οντως...μαλλον θα θελει service...κατα τα αλλα ειναι πολυ καλο κινητο δε το συζητω...
KnightRider Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Άμα ρυθμίσεις καλά τον ισοσταθμιστή τότε ακούγεται τέλεια.
Qman Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Το secret ξέρω ότι μπορεί να ανοίξει αρχεία word και excel, για pdf δεν ξέρω
killing_you2 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 πάρε symbian και θα έχεις τα πάντα. προτείνω ή το Ν96 ή το Ν82
KnightRider Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Εγω έχω στο N73 Core Player, ALON MP3 Dictaphone, OGGplayer με Spectrum Analysis και Αudio Cube και παίζει σχεδόν τα πάντα και δεν χρειαζομαι καινούργιο κινητό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.