sixlibixlis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Γεια σας παιδια!!!!Εντος ολιγων ημερων σκεφτομαι να αγορασω καινουριο κινητο τηλεφωνο!!!Βασικα θελω οποσδηποτε προσβαση στο ιντερνετ*** μεσω του κινητου μου (wifi) και δυνατοτητα αναγνωσης εγγραφων κειμενου (κυριως pdf) για επαγγελματικους λογους!!!Απο μια μικρη ερευνα αγορας βρηκα το nokia e51 το οποιο με συμφερει και απο οικονομικης αποψης!!!Ποια η γνωμη σας και πειτε μου αν εχεται να προτεινεται κατι αλλο????Προτιμω Nokia κινητα!!!!Ευχαριστω προκαταβολικα!!!! (***Εννοω κανονικα προσβαση μεσω ασυρματου router,οπως και με το pc)
ApSiMan Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Nokia N95 ~ 380? το απλό 500? το 8gb Nokia N82 ~ 380? Nokia E51 ~ 220? Είμαι κάτοχος του Ε50 εδώ και 1.5 χρόνο και είμαι ΥΠΕΡ ευχαριστημένος! Αν κ πήρα πριν μερικούς μήνες pda-gps τώρα το καλοκαίρι (όλο το καλοκαίρι) χρησιμοποιώ πάλι το Ε50. Από τα καλύτερα κινητα που έχουν περάσει από τα χέρια μου. Όταν θα έρθει η αναβάθμιση μου λογικά θα τσιμπήσω το Ε51 κ εγώ! Επίσης θα μπορούσες να κοιτάξεις και το Ε65 (αν κ παλιό πιστεύω κρατάει ακόμα καλά κ είναι στα ίδια λεφτά) ή αν θες να ανέβεις και να κοιτάξεις κάποιο επίσης επαγγελματικής σειράς μπορείς να δεις το Ε71 το οποίο είναι καταπληκτικό (κ έχει κ qwerty πληκτρολόγιο κ GPS!) όπως και το Ε66 (+gps από το Ε65). Γενικά εγώ προτιμώ την σειρά Ε καθώς είναι πιο "επαγγελματική" σε σχέση με τα Ν. Τα Ν είναι πιο multimedia κινητά με καλύτερη κάμερα κ κάποια προγράμματα για player ενσωματωμένα. ΄Πάντως δεν δυσκολέυτικα καθόλου να βρω players (video+sound) για να το κάνω multimedia το Ε50 μου. Απλά να ξέρεις ότι η οθόνη του Ε51 είναι μικρή για ιντερνετ και ίσως σε κουράσει μετά από λίγη ώρα. Αν το θες για να βλέπεις κάτι ψιλό στο ιντερνετ σε κάποια σελίδα που ξέρεις πως είναι κλπ τότε δεν θα έχεις πρόβλημα. Για άσκοπο σερφάρισμα δεν το συνιστώ (γενικά κανένα κινητό εκτός από pda με τις μεγάλες οθόνες).
KnightRider Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Άμα βάλεις και το Core Player τα σπάει.
alexzzz Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Το iphone παίρνει symbian ? Όχι, άλλα δεν λέει πουθενά ότι θέλει symbian.
flik Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 To symbian έχει πραγματικά πάρα πολλές εφαρμογές. Αλλά το λειτουργικό του iphone είναι πραγματικά υπέροχο. Πάλι έχει πολλές εφαρμογές, αλλά όχι ποικιλία. Περίπου όπως με τις εφαρμογές windows-mac os
joannito Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Για μια ενημερωση: πηρα το w910i και εναι καταπληκτικο! Συνδιααζει μουσικη με ενα καταπληκτικο walkman προγραμματακι καθως ειναι πολυ χρηστικο. Ειναι πολυ καλλη επιλογη για αυτους που ψαχνονται...
vtecakias Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Θα ηθελα την γνωμη σας για την επιλογη νεας συσκευης. Ειμαι αναμεσα σε 3 συσκευες: LG KU990viewty LG KF750secret NOKIA N82 Τι μου προτεινετε και γιατι?
flik Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Το secret δεν το έχω δουλέψει. Για τα άλλα δύο έχω να πω οτι το viewty υπερτερεί σε εμφάνιση αν θες, και στο ότι έχει μεγάλη οθόνη, και οτι είναι και αφής. Αλλά όταν λέμε αφής, δεν εννοούμε τίποτα σπουδαίο. Το είχα, αλλά αφότου χειρίστηκα και την οθόνη του iphone, κατάλαβα οτι το viewty δεν είναι τόσο εύχρηστο, γρήγορο, και ωραίο στην αίσθηση της αφής. Δηλαδή αν το θες για την οθόνη, καλύτερα αν το βρεις κάπου να το χειριστείς πρώτα. Το n82, έχει και wifi, έχει λίγο καλύτερη κάμερα, μακράν καλύτερο φλας, και έχει και symbian με πάρα πολλές εφαρμογές, και έχει και αισθητήρα κίνησης. Σε ποιότητα κατασκευής, μ' άρεσε πιο πολύ το viwety.
vtecakias Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 To viewty το εχει ο brother και μου φαινεται πολυ ωραιο κινητο αλλα εχω κολλησει και με το secret πολυ.Δεν ξερω...
engant Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 καλημερα θελω να αγοράσω ένα sony ericsson μέχρι 300 ευρω, να ναι slide και περισσότερο με ενδιαφερει να εχει καλή ακουστικότητα στο αυτι...εχω το w810i και δεν ειμαι και πολυ ευχαριστημενος εκτος και αν θελει να το παω για service...κατά τα άλλα το τηλέφωνο είναι μία χαρά...
ApSiMan Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 καλημεραθελω να αγοράσω ένα sony ericsson μέχρι 300 ευρω, να ναι slide και περισσότερο με ενδιαφερει να εχει καλή ακουστικότητα στο αυτι...εχω το w810i και δεν ειμαι και πολυ ευχαριστημενος εκτος και αν θελει να το παω για service...κατά τα άλλα το τηλέφωνο είναι μία χαρά... το W810 το έχουν 2 φίλοι κ εχει από τις καλύτερες ακουστικές που έχω ακούσει. Με το hands free το δοκίμασες να δεις αν υπάρχει διαφορά? Εγώ θα σου πρότεινα να το τσεκάρεις μια με το service της SE. (επδ βλέπω τους φίλους μου να μην θέλουν να το αλλάξουν γιαυτό λέω...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.