ata1983 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Παιδιά έχω ξεκινήσει τα βήματά μου με tutorials από παλιότερες εκδόσεις καθώς δεν βρήκα κάτι για το cs3 και αρκετά είναι ίδια αρκετά τα ψάχνω. Αυτό που δεν βρίσκω με τίποτα είναι η επιλογή Go To για να πάει μετά από button event σε κάποιο frame. Ξέρετε που είναι? (Πηγαίνω δεξί κλικ --> Actions και δεν το βρίσκω) Επίσης υπάρχει κάτι σαν breakpoint που το βάζω και σταματάνε να τρέχουν τα frames μέχρι να συμβεί ένα event? Που το βρίσκω αν υπάρχει?
ata1983 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Το ξέρω αλλά που είναι δεν μπορώ να το εντοπίσω. Πηγαίνω πάνω στο κουμπί πχ δεξί κλικ--> Actions αλλά δεν το βρίσκω πουθενά
panosony Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 To document που άνοιξες για να δουλέψεις είναι actionscript 2.0 ή actionscript 3.0. Aν είναι actionscript 3.0 δεν μπορείς να εισάγεις τις συναρτήσεις ελέγχου timeframe όπως στο ΜΧ. Ξαναφτιάξε ενα νέο document σε actionscript 2.0 και πιστεύω οτι δεν θα έχεις πρόβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.