Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με αρχεία επέκτασης torrent

ckraven

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σε όλους. Λόγω βιασύνης και νεύρων μπορεί και να κάνω post σλάθος σημείο αλλά να με συγχωρήσετε είμαι κομματάκι καινούργιος. Η βασική μου απορία είναι η εξής: Για κάποιο λόγω των οποίο δεν μπορώ να εξηγήσω ενώ πρίν από λίγο χρησιμοποιώντας το firefox μπούσα να κατεβάσω αρχεία torrent εδώ και κανά δεκάλεπτο περίπου το firefox μου βγάζει το ακόλουθιο μύνημα C:\admin....[mininova].torrent could not be opoened, because the associated helper application does not exist.Change the applications in your preferences. Αν αυτό σημαίνει να ψάξω από τον πίνακα ελέγχου τους τύπους αρχείων και με τί ανοίγει το καθένα το έχω κάνει ήδη και απλά δεν υπάρχει πουθενά η επέκταση .torrent. Την έχω κάνει προσθήκη μόνος μου ζητώντας να ανοίγει με το deluge αλλά και πάλι δεν υπάρχει καμία διαφορά. παίρνω το ίδιο μύνημα. Αν έχει κάποιος καμία ιδέα θα ήταν υπέρ του δέοντος ευπρόσδεκτη.

Υ.Γ αν κάποιος επίσης χρησιμοποιεί το deluge ας μου δώσει καμία βοήθεια γιατί έχω κολλήσει στα 10-15kb/sec dl και δεν ξέρω τι φταίει (το port forward έχει γίνει)

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

Αφού όπως λες, το μήνυμα είναι του Firefox και όχι του συστήματος, μάλλον θέλει ρύθμιση από Tools --> Options... --> Applications

Δημοσ.

Τελικά είχες δίκαιο απλά πέρασα την καινούργια έκδοση του Firefox που έχει επιλογή για applications η παλιά δεν είχε ξεκάθερη επιλογή τουλάχιστον για τις δικές μου γνώσεις. Παράτησα και το deluge το οποίο δεν μπορούσε να αναγνωρίσει το firefox ως application για να ανοίξει τα αρχεία. Πάντως το πρόβλημα της ταχύτητας παραμένει. Από τα 10-15kb/s dl έπεσα στα 0.2 -1.4 χρησιμοποιώντας το uTorrent 1.8 build.Ακολούθησα τις οδηγίες που έχετε στο forum για τις ρυθμίσεις για το uTorrent γενικά αλλά να πω την αλήθεια δεν βλέπω αποτέλεσμα. Μήπως μπορείς να με προωθήσεις σε κάποιο thread που δεν έχω δει και μιλά αποκλειστικά για το 1.8 build? η μήπως υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα.

Το θέμα είναι ότι με το DeLuge το παλιό 0.5.0.7 κατάβαζα κοντά στο όριο 300-400kb/s αλλά μου βγάζει πλέον runtime error και κρασάρει ανά 10λεπτο. Μήπως τελικά το traffing shapping του ΟΤΕ είναι γεγονός και δεν υπάρχει τρόπος αποφυγής?

Να μην σας ζαλίζω άλλο ευχαριστώ για την βοήθεια πάντως και για το Firefox

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...