Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Οθόνη, Firmware ή και τα δύο

nikolas_t

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα πρώτο μήνυμα στο φόρουμ και ξεκινάω με πρόβλημα :cry::cry:

Θα είμαι λίγο αναλυτικός-και ίσως κουράσω-αλλά μόνο έτσι μπορεί να καταλάβετε τι συμβαίνει.Βρίσκομαι σε μια κατάστση που δεν μπορώ να καταλάβω τι πρόβλημα αντιμετωπίζει το iPhone μου, εάν κάποιος γνωρίζει παρακαλώ ας με βοηθήσει.

Η συσκευή μετά απο κάποιο διάστημα και ενώ είχα 1.1.4 σπασμένο με Ziphone, κόλλησε στο μηλαράκι και δεν άνοιγε καθόλου, εμφανίζοντας και κάποιες μωβ γραμμές σαν σπασίματα χρώματος στην οθόνη.Πίστεψα οτι ήταν πρόβλημα που είχε να κάνει με το Firmware και γενικότερα με το Ziphone. Έκανα λοιπόν Restore σε 1.1.4 και χρησιμοποιήσα WinPwn και για μικρό χρονικό διάστημα λειτουργούσε χωρίς κολλήματα και χωρίς να εμφανίζει τις μώβ γραμμές. Η συσκευή ξανακόλλησε εμφανίζοντας τα ίδια συμπτώματα και προχώρησα στην 2.0 μέσω Restore απο iTunes αλλά πάλι τα ίδια.

Το περιεργο είναι οτι ανακάλυψα πώς όταν κολλάει η συσκευή πατώντας την οθόνη στο πάνω άκρο, οι μώβ γραμμές εξαφανίζονται και το τηλέφωνο ξεμπλοκάρει απο το πάγωμα και λειτουργεί κανονικά.

Πιστεύω πλέον καθαρά οτι είναι πρόβλημα της οθόνης, αλλά μου κάνει εντύπωση γιατι δεν έχει πέσει ούτε μια φορά κάτω για να πάθει ζημιά.

Εάν κάποιος είχε το ίδιο πρόβλημα ή γνωρίζει κάτι ας με βοηθήσει.

Ευχαριστώ και συγνώμη εάν κούρασα

Νικόλας

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...