Προς το περιεχόμενο

μου χαλασε το πληκτρολογιο του laptop

teo412

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μου βγείκε ένα κουμπί από το πληκτρολογιο μου χάλασε το σιδερακι όπου κουμπώνει το κουμπί

:cry: υπάρχει καμιά περίπτωσει να φτίαχνετε αυτό ή υπάρχει καμιά αλλαγεί πληκτρολογίου ή να αγοράσω καινούργιο laptop :-( τι να κάνω; το laptop είναι turbo x 4gb μνήμη 250 σκληρός δίσκος

t9300 2.50 ghz επεξεργαστής intel® core2 duo cpu κάρτα γραφικών 512

:mrgreen:

Δημοσ.
Δεν στον καλύπτει η εγγύηση? Επικοινώνησες με το κατάστημα?

διάβασα στην εγγύηση ότι μέσα σε 30 μέρες που μπορούσε να γίνει και έχουν περάσει 40 και κάτι μέρες αλλά δεν έχω επικοινωνήση με το πλαίσιο!

Δημοσ.

Σιγά ακού εκεί 30 ημέρες να έπρεπε να γινεί αυτο από τη στιγμή που είσαι στη εγγύηση και έχεις σκάσει τόσα λεφτά ,απαίτησε να στο φτιάξουν δωρεάν ,αλλίως δώσε τους τα λεφτά για το κουμπί δεν πιστέυω να πάρει πάνω από 10 ευρώ .Αν αρνήθουν επέμενε ότι ήταν ελαττωματικό .

υπάρχει καμιά περίπτωσει να φτίαχνετε αυτό ή υπάρχει καμιά αλλαγεί πληκτρολογίου ή να αγοράσω καινούργιο laptop

Αν πραγματικά σκέφτεσαι να αγοράσεις αλλό λάπτοπ για αυτό το λόγο προσφέρομαι να τον αγοράσω αλλά λόγω της σοβαρότητας του προβλήματος θα πρέπει να ρίξεις πολύ την τιμή για να το αγοράσω.ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΕΙΛΕ ΠΜ.. :lol:

Δημοσ.
Σιγά ακού εκεί 30 ημέρες να έπρεπε να γινεί αυτο από τη στιγμή που είσαι στη εγγύηση και έχεις σκάσει τόσα λεφτά ,απαίτησε να στο φτιάξουν δωρεάν ,αλλίως δώσε τους τα λεφτά για το κουμπί δεν πιστέυω να πάρει πάνω από 10 ευρώ .Αν αρνήθουν επέμενε ότι ήταν ελαττωματικό .

Αν πραγματικά σκέφτεσαι να αγοράσεις αλλό λάπτοπ για αυτό το λόγο προσφέρομαι να τον αγοράσω αλλά λόγω της σοβαρότητας του προβλήματος θα πρέπει να ρίξεις πολύ την τιμή για να το αγοράσω.ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΕΙΛΕ ΠΜ.. :lol:

:devil: xa xa xa asteio

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Πές μας λίγο πώς σου βγήκε...

Και εμένα έχει βγεί το backspace απο το λαπτοπ αλλά δεν μπορούσα να πώ κάτι αφού έπεσε κάτι πάνω του και έφυγε:whistle::rolleyes:

Αν δεν είναι δικιά σου λαλακία όπως στην δικιά μου περίπτωση τότε πρέπει να απαιτήσεις επισκευή,αν είναι όμως προφανώς δεν σε καλύπτει η οποιαδήποτε εγγύηση...:-(

Δημοσ.
μου βγείκε ένα κουμπί από το πληκτρολογιο μου χάλασε το σιδερακι όπου κουμπώνει το κουμπί

:cry: υπάρχει καμιά περίπτωσει να φτίαχνετε αυτό ή υπάρχει καμιά αλλαγεί πληκτρολογίου ή να αγοράσω καινούργιο laptop :-( τι να κάνω; το laptop είναι turbo x 4gb μνήμη 250 σκληρός δίσκος

t9300 2.50 ghz επεξεργαστής intel® core2 duo cpu κάρτα γραφικών 512

:mrgreen:

Κάθε κουμπί από κάτω στηρίζεται, χοντρά χοντρά, σε ένα σιδεράκι σχήματος Π και ένα μικρό πλαστικό όπου κουμπώνει η βάση του Π, και τα 2 μαζί στο κουμπί. Αν δεν έχουν σπάσει ή στραβώσει, και έχεις πολύ επιδέξια χέρια δοκίμασε να το ξαναβάλεις μόνος σου, αλλιώς πήγαινε στο Πλαίσιο. 2 λεπτά δουλειά είναι. Αν έχουν σπάσει μάλλον την έβαψες γιατί τα πληκτρολόγια στους φορητούς είναι ένα ενιαίο κομμάτι. Εκτός αν μπορεί να βρει σιδεράκι, service είναι (και στο λέω για να μην σε κοροϊδέψουν και σου χρεώσουν πληκτρολόγιο)

δεν θα το θεωρησουν κακη χρηση?

Έτσι είναι. Ζημιά στο πληκτρολόγιο -> κακή χρήση.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Κάθε κουμπί από κάτω στηρίζεται, χοντρά χοντρά, σε ένα σιδεράκι σχήματος Π και ένα μικρό πλαστικό όπου κουμπώνει η βάση του Π, και τα 2 μαζί στο κουμπί. Αν δεν έχουν σπάσει ή στραβώσει, και έχεις πολύ επιδέξια χέρια δοκίμασε να το ξαναβάλεις μόνος σου, αλλιώς πήγαινε στο Πλαίσιο. 2 λεπτά δουλειά είναι. Αν έχουν σπάσει μάλλον την έβαψες γιατί τα πληκτρολόγια στους φορητούς είναι ένα ενιαίο κομμάτι. Εκτός αν μπορεί να βρει σιδεράκι, service είναι (και στο λέω για να μην σε κοροϊδέψουν και σου χρεώσουν πληκτρολόγιο)

Έτσι είναι. Ζημιά στο πληκτρολόγιο -> κακή χρήση.

και εμενα χαλασε ενα κουμπι το ctrl.

το ειδα και εχει χαλασει αυτο

ένα μικρό πλαστικό όπου κουμπώνει η βάση του Π

πειτε μου τι να κανω?ειναι λαπτοπ toshiba στην εγγυηση

ευχαρηστω

Δημοσ.

αν εχει ξεκουμπωση εχει καλως αν εχει σπασει το πλαστικο η η βαση τοτε πας για νεο κ/β εκτος και αν το service εχει απο αλλο χαλασμενο κ/β που τους εχει μεινη και σε εξυπερετησουν εμεις οταν εχουμε την πλαστικη βαση το κανουμε αλλοιως καινουργιο κ/β

Δημοσ.
αν εχει ξεκουμπωση εχει καλως αν εχει σπασει το πλαστικο η η βαση τοτε πας για νεο κ/β εκτος και αν το service εχει απο αλλο χαλασμενο κ/β που τους εχει μεινη και σε εξυπερετησουν εμεις οταν εχουμε την πλαστικη βαση το κανουμε αλλοιως καινουργιο κ/β

πως το κανεις αλλιος καινουργειο?

ναι εχει σπασει το πλαστικο.

δεν πιστευω να εχουνε στο σερβις toshiba

τι μπορω να κανω?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...