triantis7 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Μια ερωτησούλα για όποιον γνωρίζει! Έκανα μια βλακεία στο laptop μου και τώρα δεν μπαίνει στα windows με τίποτα!Ούτε safe mode...Έχω ομως δεδομένα που ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να χασω.. Σκέφτηκα να βγάλω τον σκληρό να πάρω ενα usb box και να τον βάλω στο σταθερό μου σαν δευτερο και να σωσω τα δεδομενα μου! Αλλα σκέφτηκα κάτι άλλο!Να ξαναπεράσω τα windows απο πάνω.Έτσι πιστεύω να ανοίξει! Η ερώτηση ειναι η εξής: Αν περάσω windows απο πάνω, θα διατηρηθούν τα δεδομένα μου η υπάρχει περίπτωση να σβήσει τα παλιά πχ τα my documents?
tsakonas Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Μια ερωτησούλα για όποιον γνωρίζει! Έκανα μια βλακεία στο laptop μου και τώρα δεν μπαίνει στα windows με τίποτα!Ούτε safe mode...Έχω ομως δεδομένα που ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να χασω.. Σκέφτηκα να βγάλω τον σκληρό να πάρω ενα usb box και να τον βάλω στο σταθερό μου σαν δευτερο και να σωσω τα δεδομενα μου! Αλλα σκέφτηκα κάτι άλλο!Να ξαναπεράσω τα windows απο πάνω.Έτσι πιστεύω να ανοίξει! Η ερώτηση ειναι η εξής: Αν περάσω windows απο πάνω, θα διατηρηθούν τα δεδομένα μου η υπάρχει περίπτωση να σβήσει τα παλιά πχ τα my documents? Αυτες ειναι οι τελευταιες απελπιδες λυσεις....μην πας τοσο μακρια....Αφου ΔΕΝ πρεπει να τα χασεις, μπες με ενα windows live cd που ξεκιναει κατευθειαν χωρις εγκατασταση (google it)....σωσε οτι θες....και μετα repair/format...
triantis7 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Με το που εμφανιζει την μπάρα που πάει να φορτώσει, κανει restart..(windows XP) tsakona θα δοκιμάσω το livecd, δεν το είχα σκεφτεί!
dimitris2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 στην οθονη που υπαρχει η επιλογη για safe mode υπαρχει και η επιλογη για εκκινηση με τις τελευταιες ρυθμισεις που λειτουργουσαν. το δοκιμασες;
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 ! Αλλα σκέφτηκα κάτι άλλο!Να ξαναπεράσω τα windows απο πάνω.Έτσι πιστεύω να ανοίξει! Η ερώτηση ειναι η εξής: Αν περάσω windows απο πάνω, θα διατηρηθούν τα δεδομένα μου η υπάρχει περίπτωση να σβήσει τα παλιά πχ τα my documents? Το ειχα κανει σε win 98 και δουλευε. Σε νεοτερες εκδοσεις νομιαζω σου εγκαθιστει τα windows σε αλλο φακελο χωρις να σβηνει τον παλιο οποτε μπορεις να κανεις ανακτηση δεδομενων που θελεις.Και το love cd βεβαια ειναι κλαη λυση αν και δεν το εχω δοκιμασει. Για μενα η καλυτερη λυση ειναι απο πριν ενα ghost στο λειτουργικο σου οποτε ολε ειναι πιο ευκολα και γρηγορα.
Asskicker Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Βάλε το CD και κάνε Repair... Θα είσαι ΟΚ νομίζω. (Πατάς κάπου R και επισκευάζει την εγκατάσταση. Αν δεν σου κάνει δουλειά τότε κοίτα για live cd αν κ με το Repair υπάρχει ενδεχόμενο να μη χρειαστείς να κάνεις επανεγκατάσταση κλπ κλπ)
triantis7 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 στην οθονη που υπαρχει η επιλογη για safe mode υπαρχει και η επιλογη για εκκινηση με τις τελευταιες ρυθμισεις που λειτουργουσαν. το δοκιμασες; Ναι φιλαράκι το δοκίμασα αλλα δεν... Γιάννη Platano τι εννοείς με το ghost? Και να είχα κάνει πάλι δεν θα έχανα τα δεδομένα μου αν πέρναγα τα windows? Asskicker νομίζω με το R σε βγάζει σε γραμμή εντολών!! Θα το κοιτάξω! Thanks παίδες!
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Γιάννη Platano τι εννοείς με το ghost? Και να είχα κάνει πάλι δεν θα έχανα τα δεδομένα μου αν πέρναγα τα windows? Το Norton ghost παιρνει image ολο το λειτουργικο σε αλλο partition ή αλλο δισκο και μπορεις να το επεναφερεις ακριβως οπως ηταν την ημερα που το πηρες με το boot cd του προγραμματος χωρις να χρειαστεις να περασεις παλι windows. Εννοειται οτι ghost παιρνουμε σε λειτουργικο που ειναι ΟΚ εκεινη τη στιγμη.Με εχει γλυτωσει απο απειρα format.
Blackman Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 repair των Windows έκανες; και δεν λέω για την πρώτη επιλογή repair που βγάζει όταν κάνεις boot από το CD των Windows, αλλά την δεύτερη που κάνει repair εγκατάσταση.
triantis7 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Την δεύτερη δεν μου την έδινε γιατι δεν εχω την ίδια εκδοση windows σε cd!! Παίδες σας ευχαριστώ πολυ όλους! Το κατάφερα τελικά με την εντολή FIXBOOT απο την γραμμη εντολών απο recovery console! Thanks και πάλι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.