Προς το περιεχόμενο

Ποσα μεταφορικα απο Γερμανια???

fe31h

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας...

Θελώ να παρω μια γουρουνιτσα αλλα επιδη απο εδω εχει περιπου την διπλασια τιμη απο οτι στην γερμανια εστειλα ενα μυνημα σε αυτον απο την γερμανια και μου ειπε οτι δεν ειναι προβλημα... αλλα ξεχασε μαλλον να μου πει ποσο εχουν τα μεταφορικα:mad:

Μηπως καποιος απο εσας εχει καποια παρομοια εμπειρια?? αν οχι με γουρουνα με κατι αντοιστιχα μεγαλο... (αυτοκινητο:P ή και καποιο δεμα)

Ευχαριστω...:-)

Δημοσ.

εισαι σιγουρος οτι δεν φορολογειται σαν οχημα(τελος ταξινομησης κλπ-ελς ΕΕ ειμαστε,τελωνεια γιοκ)?μην μπλεξεις με τελωνεια ...

Δημοσ.
εισαι σιγουρος οτι δεν φορολογειται σαν οχημα(τελος ταξινομησης κλπ-ελς ΕΕ ειμαστε,τελωνεια γιοκ)?μην μπλεξεις με τελωνεια ...

ναι αν μπλεξεις αστα να πανε!!!

προσωπικα ειχα μπλεξει (απλα οχι τιποτα σπουδαιο...) οταν εφερα κατι απο αμερικη με κοστος πανω απο 500 ευρο που τοτε με εποιασαν και μου το φορολογησαν αλλα και πληρωσα δεν θυμαμαι ποσο τους τελωνιακους:mad::mad:

αλλα αφου ειναι ευρωπη?? δεν εχει τετοια σωστα???? τωρα οσο για την κυκλοφορεια δεν πιστευω να υπαρχει προβλημα και στη χειροτερη ας βγαλω γερμανικες πινακιδες ξερω εγω... το θεμα ειναι στα μεταφορικα...:fear:

Δημοσ.
αλλα αφου ειναι ευρωπη?? δεν εχει τετοια σωστα????

ναι βρε,στοπα,δεν υπαρχει τελωνειο για ενδοκοινοτικα προιοντα.Αλλα αν φορολογειται οπως τα αυτοκινητα και τα 2τροχα πχ ,στα οποια πλερωνουμε ενα καπελο αναλογο της εργοστασιακης αξιας,το οποιο ο Ελληνας βαφτιζει "τελος ταξινομησης", αλλα κατ'ουσιαν ειναι τελωνειακη επιβαρυνση,τοτε προσεχε μην μπλεξεις και σου βγει μεγαλο το καπελο...

και στη χειροτερη ας βγαλω γερμανικες πινακιδες ξερω εγω.

βαλε,ειναι ο σιγουροτερος τροπος να στο κατασχεσουν :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ...

το θεμα ειναι στα μεταφορικα

για αμαξι το 2004 η νταλικα χρεωνε 600 αν θυμαμαι καλα...και μπορει και να στο φερνε μετα απο 3μηνο γιατι οπως καταλαβαινεις δεν θα κανει ολοκληρο ταξιδι μονο για σενα...Για παρε και ρωτα στην DB (Deutsche Bahn-τρενα) να ρωτησεις κι εκει τιμες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...