ggeorgee Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Εγω πηγα στο πλαισιο στην βουλης αλλα ειναι μονο το SAMSUNG SYNCMASTER 2493HM. Με εχει φαει η περιεργεια να δω αυτο το μονιτορ της LG που μιλανε ολοι για αυτο με τοσο διθυραμβικα σχολια, αλλα δε το ειχε εκει. Παιζει κανενα αλλο μαγαζι (η ακομα και πλαισιο) που να μπορουμε να τα δουμε και τα δυο? Προσωπικα δε με ψηνει η ιδεα της LG ασε που και το 26 που φαινεται λιγο too much, αν ομως ειναι τοσο καλυτερη η εικονα και δεδομενο οτι τρωω πολλες ωρες πανω στο pc, ισως την προτιμησω. p.s.: η sony δε βγαζει οθονες πια? Δεν εχω ακουσει τιποτα και πουθενα τελευταια...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 όχι έχει σταματήσει εδώ και καιρό... τώρα για το 26αρι δεν έχω ιδέα που μπορείς να το δεις, άσε που δεν είναι σίγουρο αν θα είναι σωστά ρυθμισμένο
John-lamia Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Tο 26αρι της samsung το ειδα στη λαμια στα multirama κ δεν λεει καθολου!!!! (αν ψαχνεσε για 26αρι) αρκετα σκουρα τα χρωματα κ καμια σχεση με το 2493ΗΜ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168197 ειναι πολυ καλιτερο, οχι γιατι το εχω εγω, αλλα σε σχεση με το 26αρι δεν εχει καμια σχεση!!! ασε που δεν ειναι 26αρι αλλα 25αρι.... αναλογος τι προτιμας την μια ιντσα η το Κοντράστ: 10000:1 οσο αναφορα τωρα για το lg δεν το εχω δει για να σου πω.... αλλα οταν πηρα την 2493ΗΜ ειχα παει να τι δω στο the mole, την ειχε σε ενα ραφι μαζι με καμια 30αρια οθονες ακομα!! κ πιστεψε με εκανε μπαμ! παντος οποιος την πηρε μεχρι τωρα δεν εχει κατι να πει....μαλλον γιατι δεν εχει σικωθει ακομα απο μπρωστα της!!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Tο 26αρι της samsung το ειδα στη λαμια στα multirama κ δεν λεει καθολου!!!! aha μάλιστα, μόνο που δεν λέμε για το 26αρι της Samsung αλλά το 26αρι της LG (με το S-IPS Panel)
mindtrapper Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 αναλογος τι προτιμας την μια ιντσα η το Κοντράστ: 10000:1 1000:1 είναι το πραγματικό το dynamic εγώ προσωπικά το θεωρώ μούφα. Της LG ξέρουμε το πραγματικό contrast πόσο είναι; Και τέλος μήπως αξίζει περισσότερο η Dell 2709W; Ακούω ότι είναι καλός συμβιβασμός για γραφιστική και gaming. Ασχολούμαι και με τα δύο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.