Προς το περιεχόμενο

Αγορά οθόνης 24"

DeiX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους. Βασικα σκοπευω να αγορασω νεα καρτα γραφικων (την 4850 οποτε αν εχετε να προτεινετε και καποιον κατασκευαστη αναμεσα σε Saphire, asus και gigabyte πειτε ελευθερα ;) ) και μαζι θα παρω και ενα monitor. Ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2 της Samsung : SAMSUNG SYNCMASTER 2493HM BLACK και SAMSUNG SYNCMASTER 245B. Το θεμα ειναι με μια 4850 αλλαζει κατι αμα η οθονη εχει HDMI? Δεν εχω σκοπο να βλεπω ταινιες στο pc. Μονο gaming και αλλες γενικα εφαρμογες. Αξιζει τελικα να δωσω παραπανω χρηματα για την πρωτη ή οχι? Ευχαριστω ;)

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εκτος απο την HDMI θυρα δεν βλεπω αλλες διαφορες. Τεσπα θα δειξει...Οσον αφορα τον κατασκευαστη της καρτας γραφικων εχετε να προτεινετε κανεναν απο τους 3?

Δημοσ.

Τα 10000:1 contrast..τα κουμπιά αφής..μπες λίγο κ στην εταιρεία που κατασκευάζει την οθόνη..

Gigabyte..απόλυτα ικανοποιημένος..

• Super Moderators
Δημοσ.

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978102&product=1100009

δώσε 499 και πάρε αυτή, τα αξίζει και με το παραπάνω, 26αρι με S-IPS Panel, ΚΛΑΣΗΣ ΑΝΩΤΕΡΟ (δλδ καλύτερα χρώματα και μεγαλύτερη γωνία θέασης) από monitors με TN Panel...

Δημοσ.

Το monitor που προτείνει ThReSh το είχα για λίγο και οι εντυπώσεις μου είναι θετικότατες. Αξίζει τα επιπλέον χρήματα αν σκεφτείς ότι την οθόνη δεν την αλλάζεις τόσο συχνα...

Δημοσ.

Oντως καλο φαινεται και το μονιτορ της LG. Aπο Δευτερα θα παω να τα δω και τα 2 απο κοντα γιατι τελικα μονο ετσι μπορεις να κρινεις και την ποιοτητα εικονας. Αν και θα ηθελα να παραμεινω στα 450 πιστευω οτι και μονο οι 26" αξιζουν την διαφορα. Μονο που μου "βρωμαει" λιγο αυτη η μειωση της τιμης 50% σχεδον κατω....

• Super Moderators
Δημοσ.

η "μείωση" έγινε επειδή άλλα καταστήματα την έχουν τόσο και το Πλαίσιο θέλει να το παρουσιάσει σαν "ευκαιρία" :P

ευτυχώς υπάρχει το skroutz.gr για να μπορούμε να βλέπουμε τέτοια πράγματα

το monitor πάντως τα σπάει...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πριν κανένα μήνα πήρα την BenQ V2400W από greek-shops, και είμαι υπερευχαριστημένος. Πολύ όμορφη, και το καλύτερο TN που υπάρχει στην πιάτσα. Και μηδέν καμμένα pixels!

Δημοσ.

Μιας και μιλαμε για τις 24αρες εδω περα...

Ακουω τις συμβουλες σας ...

Samsung 2493HM

vs

ACER G24

vs

LG L2496WH

Εχετε καμια απο αυτες? εχετε "δει" καμια να παιζει ? εντυπωσεις παρακαλω

Ευχαριστω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...